- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали сгафих?
Такам искам да попитам нещо значи с приятелката ми правихме секс , обаче аз не съм сигорен дали свърших в нея или не защото го направихме без презерватив и нещо неможах да се усетя дали го изкарах на време , ако евентуално е забременяла в ранен етап противозачатачните ще убият ли клетките ???![]()
![]()
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Кога сте го направили ? До 3 дни от рисковия акт може да се пие Ескапел,но колкото по-рано,толкова по-добре
Биберон на 1во време Ескапеле .. то ти го казаха
Прекалено късно е за Ескапел .. 3тия ден вече е минал , а Ескапел е 80% сигурен на втория .. Но ако искаш и вземи .. Дано не е станала беля .. Иначе противозачатъчни и да зима са файда няма![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Продавай бъбрек, ще са ти необходими пари за аборт, като гледам мненията на останалите online гинеколози!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Честито тогава!Първоначално написано от summerlove66
![]()
Само слабите се стремят към порядък,
силните владеят хаоса ... !
еи защо един не писа
искам да правя секс,кажете ми как да не забременее момичето ...
замислете се !!!
Никога не може някой да е сугурен , че няма да стане някоя беля .. Винаги има възможност , колкото и да е внимателен човек ..![]()
Дамм.. 80 ст. щяха да ти спестят главоболиетоПървоначално написано от sparco_sl
![]()
Бе не баш 0.80 ... ама 3.50 некъде![]()
То има и по 0.80 ..Ама и 3.50 да са пак не са толкова многоА и като знаят, че после ще стане така..Заслужава ли си?
и в край на сметка какво да правя щом това не става какво да взема ??
След 14-15 дена купуваш 2тестa за бременност,ако до тогава не и дойде цикъла ако и дойде можеш само да се радваш ако не и дойде накарай я да си направи тестовете и дано да е отрицателен ако не, лошо а ние само можеш да стискам палци.
Все пак пробвайте Ескапел![]()
Вадиш пари или за аборт или за количка. По избор.Първоначално написано от Ev0luti0n
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
3 дни....вече е късно за Ескапел.Не ти остава нищо друго освен да изчакаш още десетина дни и да купиш тест за бременност и да се надяваш да е отрицателен (искрено ти го пожелавам).За да си нямаш друг проблеми и да ти е тихо и мирно на главата,преди да правиш нещо сложи си презарватив.Вярно,че убива малко удоволствието,но е доста по сигурно от колкото ако си без него.Успех и дано не сте направили белята.
а попринцип можем ли да отидем с нея и да направи аборт без предрожител ??![]()
Зависи на колко сте години.
Не си харчи парите за Ескапел 30 леа само е така .. Ефект няма да има , късно е .. А ако сте над 18 може без родител .. Но иначе задължително е да си с родител !!!