[quote="trop4oo10"]1.Значи ..чета тука на някои им се късали презарвативите. Искам да питам усеща ли се когато се скъса презарватива ??
2. Има ли опасност да се скъса ако се прави бавен секс или не чак толкова бърз.....
3. Тука четох но така и не ми стана ясно.. Да кажем че момчето е свършило в момичето . След колко дни евентуално ще покаже тест за бременност дали е положителен или отрицателен . "И ако е положителен до колко време трябва да се започне да се зимат хапчета за да се предотврати евентуално забрееменяване..."Всмисъл колко дни има на разположение момичето за да вземе хапчета.Ако се стигне до такава ситуация е ясно че веднага ще започнат да се вземат , но просто ей питам за обща култура....
4.Ако правиш секс с презарватив и свършиш в презарватива в нея има ли опасност от забременяване или има ли опасност да излезе от самата основа на презарватива..дано сте ем разбрали

1.Усеща се да!Мом4ето усеща, поне при мен винаги са усещали.И единствено lifestyles са ми са се късали.
2.Той се къса , ако не е бил поставен правилно,не е бил махнат въздуха изцяло от резервоар4ето и ако е с изтекъл срок на годност.Не зависи от това с какво темпо го правите!
3."И ако е положителен до колко време трябва да се започне да се зимат хапчета за да се предотврати евентуално забрееменяване..." ЩОМ Е ПОЛОЖИТЕЛЕН ЗНАЧИ ВЕ4Е ИМА ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ!!!
Хап4етата за които ти питаш са Ескапел и се взимат до 72 4аса след като сте правили секс.Т.е. веднага след като сте го направили най-късно до третият ден.Ако теста е положителен се прави аборт.Има и хап4ета с които се предизвиква аборт, но те се предписват от лекар и са много МНОГО МНОГО МНОГО вредни!
4.По принцип винаги има опасност,но ако свършиш в презерватива,в нея и го извадиш след това няма проблем.Ако си стоиш в нея и 4акаш да ти спадне , ве4е може да има проблем.

дано си ме разбрал