.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

защо всички са еднаквии....?!

оХх вече ми писна...историята е следната значи едно момче ме сваляше след това ми намери скайпа и започнахме да си пишем....след което аз започнах да го харесвам излизахме на кафенца...следователно започнахме да си званим....и да разговаряме по 2 часа по телефона.....той показа че ме харесва.....и какво става аз в последствие разбирам че се държи по същия начин и с друго момиче освен с мен....та въпроса ми е какво да правя.....

Град
    Инкогнито
    постави му ултиматум да избере коя от 2те иска или директно го зарежи

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    доста добра идея обаче адски мн го харесвам....пък и той незнае все още че аз знам за нея....мисля да се държа малко дистанцирано дали ще е от полза?

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от fuCkLovEeee
    доста добра идея обаче адски мн го харесвам....пък и той незнае все още че аз знам за нея....мисля да се държа малко дистанцирано дали ще е от полза?
    Добра идея
    Иначе защо викаш, че всички са еднакви, като си дала само 1 пример?

Голям фен Аватара на krisence
    Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Добра идея
    Иначе защо викаш, че всички са еднакви, като си дала само 1 пример?
    За дистанцията наистина е добра идея, но и аз не разбрах защо всички

добре след като не сте гаджета може момчето да не му е станало ясно, че го харесваш...да му е омръзнало да се мъчи защо не му споделиш, че го харесваш..нали и той те харесва

ми според мене се опитай да го разобличиш по някакъв начин

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Da go postavi6 pred takuv izbor e nai-golqmoto unijenie,kotoe sama moje6 da si pri4ini6-da se postavi6 sama na 2ro mqsto i da go nakara6 da te sravnqva s druga?!?!?!?^to za glupost!Ako si ubedena,4e ima 4uvstva kum neq-ostavi go,ne te zaslujava nito teb,nito nervite ti po nego.Ako puk misli6,4e prosto si igrae s neq,a na teb naistina durji-produlji s otno6eniqta s nego,puk dano stane ne6to hubavo mejdu vas! No da izbira mejdu teb i druga-

Ами играе на два фронта момчето за по-сигурно. Той де да знае дали ще му вържеш... Гаджосай се с него и виж тогава как ще се държи с другата...в смисъл винаги можеш да го резнеш в последствие.
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Просто му казваш "Беше ми приятно , сега чао " .. И това е
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

м да казвам че всички са еднкави защото е така....просто няма вече свестен който да се намира.....или ако има са 1 на 1000......защо просто не се занимва с едната а с двете.....и и каза че държал на нея....след това и на мене ми го казва....бтв казала съм му че го харесвам.....и той мн добре знай....!

На мен подобни работи ми се случват, но просто се правя на гръмната и наблюдавам докъде ще стигнат и накрая не ми пука.
    Stay up all night with the stars *

Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    На мен подобни работи ми се случват, но просто се правя на гръмната и наблюдавам докъде ще стигнат и накрая не ми пука.
    то вече да ти писне от мъже...адски мн са ме разочароввали защото не сам някой злобарка....и колкото по мило се държа с тях толкова ми се качват на главата....;(

Град
    Инкогнито
    недей да съдиш за всички въз основа на един или двама кретена

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Само аз ли не намирам връзка между заглавието и самата тема

Всички момчета сме така....Винаги трябва да имаме резервен план с момичетата.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ми да не се занимаваш с него...кво може да направиш ;d
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Повече от фен Аватара на marjesa

Re: защо всички са еднаквии....?!

оХх вече ми писна...историята е следната значи едно момче ме сваляше след това ми намери скайпа и започнахме да си пишем....след което аз започнах да го харесвам излизахме на кафенца...следователно започнахме да си званим....и да разговаряме по 2 часа по телефона.....той показа че ме харесва.....и какво става аз в последствие разбирам че се държи по същия начин и с друго момиче освен с мен....та въпроса ми е какво да правя.....
    ... джентълмен е момчето.
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Град
    < 33

Страх те е ,че ще избере нея ли ?
    Нормално е да от полза , пък и ако имаш
    по-добра идея ок ..
    Нали се сещаш,че има и втори вариант
    / да си играе и с 2те / ..
    И според мене,тфа което прави той с теб е една чиста
    и проста игра,ако те харесваше наистина / говоря за връзка /,
    нямаше да се държи така с други..
    А може би те харесва просто ей така за кафенца,разговори,флиртчет а,
    но не и нещо повече! Защо не го попиташ?Няма да умреш от тва.
    Actions speaks louder then words .. >.<

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Живота ни учи да правим така.. Нека дам пример с едно момче.. няма да лъжа като казвам, че е измислено.. Та това момче в началото е искало просто едно момиче, в което да се влюби, без което не може, и за което да е готово на всичко.. Ето че намира.. Но един ден момичето разбива сърцето на това момче и то потъва в депресии и в тъга.. След време момчето събира нови сили и продължава борбата си за да намери момичето, което така дълго се е опитвало да намери.. След време започва нова любовна историйка, а след още малко - идва края на тази историйка.. Малко по малко, момчето спира да вярва в любовта и загърбва намеренията си да открие момичето на мечтите си.. Децките желания и блянове изчезват и се появява една бегла представа за живота, която таи в себе си много несигурност.. Момчето вече започва да мисли по друг начин.. Отказва да рискува с момичетата и да се открива за тях.. Започва да опитва с няколко, защото не иска да дава всичко от себе си за една, която може да разбие сърцето му на парченца след време.. Несигурен е.. Не желае да бъде нараняван и прави всичко възможно. Сближава се с няколко момичета за да може да усеща някакво привличане дори без какъвто и да е риск от болка..

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ами просто го попитай .. кажи му че си чула .. постави го в неудобна позиция .. дори и да ти каже че тя му харесва повече от теб .. поне ще знаеш а няма да дерзаеш ... успех
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Това е хипер тъпо,тъй като момичето си харесва момчето и като му го изтърси тва.Първо ще й се изсмее в лицет тъй като може би харесва повече другото момиче,а й да не я харесва 100% е сигурно,че ще я зареже.И второ тя по този начин ще покаже,че чуства заплаха от другото момиче и соответно пак ще бъде зарязана тъй като никой не обича да бъде ревнуван.
    Йога и мъдрост

мерси много на всички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си