- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се чувствате? vol.2
ох наядох се като помак на байрямвече мога да лягам да спя
![]()
сама
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
доволна от себе си-засега в даскало всичко е на 6...в личен план също...така,че въпреки,че съм от 9 на разни уроци и се прибрах преди 2 часа-т.е. си откарах един работен ден цял,съм супер щастлива ...![]()
Много добре се чуствам днес.Някак се олекнал едва ли не,отпочинал.Не знам на какво се дължи но отдавна не ми се е случвало и се радвам че в момента е така.
Тъпо ...![]()
Кашлицата пак ми се засили ... Явно и тази вечер няма да се спи![]()
Като за капак и не можах да си харесам НИТО ЕДИН филм в Замунда ... и ще има да се чудя цяла вечер,какво да правя![]()
И мен ме застигна тъпия грип.Кашлям,имам хрема,ту ми е топло,ту ми е студено.Нещо почнах много начесто да си пия хапчетата.Нервна съм и нито мога да си харесам филм,пък ако нещо ми хване окото,не ми издържат нервите да го изгледам докрай.Записвачката ми се прецака и не мога да си пусна любимата игра(на диск е).Тъпо ми е такова.Освен,че няма какво да правя,приятелките ми се държат тъпо.Чак другата седмица ще ходя на училище,дотогава не мога да излизам,че да не предам бацила на друг.Очертава се една мнооого скучна седмица.The End.
![]()
Зле...
Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Тъжна, разбита отвсякъде..........![]()
![]()
Осъзнах много важни неща за мен...Щастие и имане-различно е.Когато човек иска нещо след това го има,разбира...Пoздрав,за тези като мен: http://www.vbox7.com/play:b91f335e#
Първоначално написано от ThisIsMe
![]()
Get what you can and never get back
Ааа,тука така ше кажеш...ама иначе ми викаш,че ше ми извиеш вратлето нали...Първоначално написано от StayFly
![]()
Общо взето съм добре ... трябва да се къпя ноо малко ме мързии ми е студено ... ама няма начин ... отивам да се къпя
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Първоначално написано от danielchety
Марш на четири крака в банята...
Аз дори да съм адски изморена цял час прекарвам в банята и след това заспивам.
![]()
бива :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
след този душ се чувствам по бодра вече .. имам енергияПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
тъжна... и се чувствам ужастно сама...![]()
![]()
доста често ми се случва в последния месец
![]()
![]()
![]()
Чувствам се супер глупавo и не знам защо.![]()