- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се чувствате? vol.2
Оооо гладен съммммм![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
хм...може бии...ужасно???мдам,това е точната думичка.днес е одвратителен ден.добре поне,че си взех мноого кадастрон.иначе съм мъртва за утре.както и да е.
![]()
не ми се говори много много...![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Ям и съм много хепи:P
Мисля си за един човек и се чувствам много щастлива...Мислите за него ме карат да си пея, уу ляляляля I love you boy...![]()
![]()
Днес се чувствам добре![]()
Е като изключим факта , че цял ден ме боли корема де![]()
А да и утре имам контролно по математика![]()
Въпреки това съм си щастлива и много влюбена![]()
![]()
Мда , беше хубав ден![]()
![]()
Боли ме корема ужасно . . имам болка в сърцето, защото днеска го зарязах тотално, а ми е гадно за него, пък и 10 месеца дето бяхме заедно никак не са малко.И освен това ми е много притеснено за изпитите.
Спи ми се.Тъпо ми е. Искам Април.Това обобщава всичко.![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Ми някакси всичко ми е сиво и безразличо,тъжно...ама свикнах-вече 2ри месец депресияяяяя![]()
Объркана...и може би леко тъжна![]()
На това отгоре и родителите ми ме ядосват...
Абе в даскало мина супер,но вкъщи както винаги скукааа![]()
Еми някаво/никакво.![]()
Снощи не трябваше да пия толкова......Днес на работа отидох недоспал,препил и още куп неща
.Бе ше се оправя свикнал съм.
зле,ядосана и сърдита![]()
![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Чудя се как така всеки път се забърквам в разни филми и как така (майка му да еба) тия филми в повечето случаи са свързани с един определен човек,когото бях забравила ..............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мразя си живота и т'ва е ...................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тъпо..просто ми писна да се занимавам с хора,на които не им пука за мен
все още съм в шок и размишлявам как може да изгонят Магдалена и Васил от Мюзик айдъл ....![]()
![]()
An Evil Man
Миии разбрах,колко точно държи един наш съфорумник на мен и разбрах,че явно не си струва да си давам надежди,че някога нещата между нас ще са такива,каквито ми ги говореше![]()
![]()
![]()
Сега мисля да гледам напред ... И без това нещата между "нас" се провалиха тотално (или поне така си мисля) ... Сега нямам търпение да дойде другата събота и да видя как ще мине РД-то на един приятел![]()
![]()
![]()
Не трябваше да казваш за насПървоначално написано от 3oPuTy
![]()