- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се чувствате? vol.2
Преди броени минути завърших скицата на мангайкю-то, чувствам се на 9-тото небе![]()
Усмихната и в прекрасно настроение![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Смотано.
От както се прибрах в страната-само проблеми и неприятности.
Предстои ми да взема важни и отговорни решения и то за супер кратко време...
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Горе-долу добре![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Не особено добре.. нещо ми е скучно апък нета постоянно прекъсва![]()
![]()
Като цяло добре![]()
Чуствам се преуморен...имам чуството че един ден просто ще се прибера и ще спя поне няколко дни.
Нееееееееееееееееееееееее еееееееееееее прецаках си творението![]()
Чувствам че ми се сере.
I don't hate you, I'm just removing an enemy.
Remorse is for the dead, my enemy
Remorse is for the dead.
Много ми се спи![]()
Като изключим това,съм много добре![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ем...скъсахме.не съм предполагала 4е съм се привързала толкова към него,но сега когато сме разделени и не се виждаме и 4уваме ми липсва.имам 4увството 4е 4аст от мен липсва....все още мога да усетя неговата ръка върху моята,все още помня какво е 4увството да ме гушне и сякаш вси4ко да из4езне,нищо друго да няма зна4ение,цялото напрежение и болка които съм преживяла да ги забравя,защото в невите ръце сякаш сме само двамата и нищо друго няма зна4ение....
I MISS YOU
I can't stop myself from loving you <3
И аз не знам как се чувствам. Имах тежък ден натоварен с работа, а постоянно мисля за момичето от 8-ми март. Хареса ли ме? Какво впечатление оставих в нея? Кога да и звънна за да се видим пак? И познайте. Тя ме изпревари с обаждането. Просто за да ме чуе. Май ми иде да полетя.
И да кажа как се чувствам да не би някой ще ми помогне :S
Ако кажа,че не спирам да плача ,да не би някой от вас ще изтрие сълзите миОткровено казано за мен днес беше направо трагичен ден.Ужасен ден,пълен с болка
Любов...Любов=това е спасението..обичайте се и се почитайте,това е най-важното в живота.Не съм претърпяла любовно поражение,а нещо трудно....
Руса кукличка
super![]()
![]()
![]()
Така звучиш все едно някой се е споминал. Само тогава нещата са непоправими.Първоначално написано от angelcheeee_93
пф смотана история![]()
сдухарско на квадраттъжнУ ;/
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
мразим ги тея жени, така се чувствам
Всички или една конкретна?Първоначално написано от kypo
до една!Първоначално написано от dimitar_ak
Каааааааак !03:20 и още не спя...трябваше да чета...скоро има изпитиии...аз си вея задникаа
....и общо взето си губя времетоо
.Лошооо
![]()
°•» Загубено злато може да се намери,загубено време - никога!«•°