- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се чувствате? vol.2
Кофти ми е,че 48 часа не съм спала и няма иэгледи да спя и таэи нощ.Просто не ми се спи и постоянно си мисля![]()
MUSIC
Спокоен съм,някои неща ми се изясниха и се успокоих.Само не разбирам защо трябваше да се стига до тук,че да се осъзная...но явно е било за добро.
Спи ми се![]()
![]()
![]()
Объркана съм![]()
![]()
![]()
Поне започнах да си отварям очите и да разбирам,че няма смисъл да се опитвам да запазя "връзката ни" ... Той си е решил,че държанието му е нормално и това си е ...
Е по-добре да го осъзнаеш късно,от колкото никога нали![]()
![]()
Ся отивам на даскало и се надявам да не видя един човек,защото още ми е кофти заради вчерашната изцепка на една приятелка![]()
![]()
![]()
Приятен ден на всички![]()
злеболи ме нослето и ми се спи ужасно мн а не можах да спя заради нослето ми!
![]()
приятен ден на вси4ки
![]()
Малко им е достатъчноПървоначално написано от 3oPuTy
Все пак не сме благотворително дружество.
А иначе - Ивето е луда глава...Луда, Луда
Да я поздравиш от мен.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Много съм объркана.Нещастна съм.Скъсах с гаджето си,с което бях 9 месеца,а най-гадното е,че ми пагажда супер гадни номера.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
мис-аси 9 месеца не са много..
И все пак - главата горе, погледа напред и с бодра крачка продължаваш![]()
Dr. Gregory House
Мерси,valdesbg!Само напреде!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Добре съм , радостна , щастлива , леко изморена , но ще оправя ...![]()
В училище днес станаха малко гадни неща , едно момиче почина , на друго майка му е починала сутринта и за едно в момента се събират пари за някакви изследвания ... 3 благи вести , като цялоКофти работа
А след малко сядам да уча и после дим да ме няма![]()
![]()
Само дето главата не ме болиПървоначално написано от Jesus
![]()
Ще я поздравяПървоначално написано от valdesbg
Нямаш проблем
Само да се прибере от даскало
В случая "странното чувство за хумор" няма да помогне,защото тя имаше доста основателна причина да го кажеПървоначално написано от StayFly
![]()
Ама спокойно вече сме измислили,какво ще казваме ако Той подхване въпроса за тия прегръдки
По темата:До преди малко гледахме в даскало филм за наркоманите ... Басиии отвратителните неща![]()
За 30 мин. и апетита ми изчезна и всичко![]()
чувствам се гладна.. смятам да хапна нещо и по късно да изляза ако не завали че като гледам на там отиват работите ...
![]()
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Вече съм сит и доволен. Още два часа и работния ден приключва :Р
Dr. Gregory House
Леко нервна съм... настроението ми не е много добро
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Тарикати тепърва ще завалиПървоначално написано от danielchety
А при мен от вчера почти не е спирал снегът , а днес направо може да те затрупа някъде , както вали
Поне днес не е кишаво , като вчера и се понася , свикнала съм си
![]()
![]()
Аууу много гадноПървоначално написано от vesito13
При мен пък пекна едно слънце и започна да става топличко (за разлика от сутринта)![]()
![]()
Само за разходка е
![]()
![]()
![]()
Охх искам и тука времето да е такаПървоначално написано от 3oPuTy
ама не то едно мрачно, студено ...
![]()
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Тук е слънце същоооо![]()
Dr. Gregory House
http://prikachi.com/files/691679q.jpg - Оооооооо , да слънце колкото щеш![]()
Отклоних се от темата , в момента се чувствам мързеливо , нищо не ми се прави![]()
Веси къде си ти бе? Аляска, Северния полюс?![]()
Аз се издразниш, щото видях копирана моя тема в един друг форум. На всичкото отгоре регнал моя ник нашия за да ми прави мръсно.
Dr. Gregory House
Някъде там , може биПървоначално написано от valdesbg
![]()
И започва да вали все повече и повече , ще бъде весело днес , определено![]()
Иначе от Самоков съм
Това е адски тъпо да копираш чужди неща , ама и такива хора имаПървоначално написано от valdesbg
![]()
Чудя се кой е този "борец за свобода" и какви са мотивите му?
Подозирам двама човека от тук и още един от другаде. Да видим![]()
Dr. Gregory House