- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се чувствате? vol.2
Ама, чшшш... къде ходиш ти бе !?Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Реших да тествам сетивата си и да не спя максимално дълго време.До сега близо 55 часа не съм спал и чесно казано грам не ми се спи
.Само не знам утре (по точно днес) като тръгна за работа дали няма да заспя някаде по пътя и да се претрепя евентуално.
леко да не ти стане нещо баткаПървоначално написано от x3eme
имаше некъв в БГ играл стар крафт 58 часа и згънал пред пс![]()
^^Остай ти тия PC-та.Аз не стоя през цялото време на него.Ама почва да ми доскучава баси.
и аз съм правил такива глупостиПървоначално написано от x3eme
после ти се ебава майката на организма...
^^Аз на кво ли не ебах майката че на огранизма няма.......
![]()
![]()
![]()
Налегнала ме е тъпата пролетна умора и не мога да се наспя като хората
![]()
![]()
![]()
Като за капак имам да преписвам 10 листа (голям формат) с протоколи и още 10 (малък формат) за понеделник![]()
![]()
![]()
Добре,че поне времето навън е адски слънчево и приятно![]()
![]()
И аз чакам петъка с нетърпение. Пътуване, цър-пър, червено винце край каминка, хубава жена. Ех мечти.Първоначално написано от selens
уморена..така се надявах като събудя днес да знам, че е вече е петък и седмицата приключва, но не стана..;
тъжна- след 4 седмици завършвам и вече нищо няма да е същото;
ядосана заради тъпите американски университети;
объркана- не знам какво да правя с приятеля ми..;
щастлива- в събота съм на Враца да огледам за нещица за бала![]()
Хаха,в колко много състояние може да си в един момент..
Перфектно! За сега всичко се подрежда идеално! Дано да е така и занапред!
П.С.Днеска най-после ми махнаха гипса!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Адски изнервен, писаха ми акт копеленцата, мразя ги с всеки изминал ден ги мразя все повече и повече, но днес просто чашата преля!...за 5 мин престой, ми писаха само на мен акт !... и полицайте не били подкупни а? ...
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
с една дума ТЪПО![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
.. уморена и мисля да поспа няколко часа![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
чакам събота,защото тогава имам рд и ще правя каквото си поискам![]()
![]()
иначе съм малко уморена(тази пролетна умораа...).
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Днес беше интересен ден.Една приятелка от стария ми клас ми се обади че пристига в Испания и нямам търпение да дойде да се видим.Докато учехме излизахме често с нея и компания.Май старите времене са връщат.
И аз трябва да уча...
спи ми се!
Но иначе днес беше интересен ден.
Аа да не ми дойдеш пиян във вторника.. :РПървоначално написано от dimitar_ak
По темата - странно но щастлив..Доста щастлив, и доволен... Чудя се защо
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Отегчена..![]()
бахти якото, самотата е мой приятел. га съм самотен работя върху себе си, га работя върху себе си трупам знания, га трупам знания ставам умен, га съм умен измислям идеи, га измислям идеи праим план, га праим план търсим начин за осъществяването му, га търсим начин работим по плана, га работим по плана го изпълняваме, га го изпълним плана печелим пари, га печелим пари караме убави коли, га караме убави коли стааме готени, га сме готени има жени, га има жени стаа весело, га е весело сме весели и ний, га сме весели и ний е ясно!
бахти тая пръдла га ме зареза мислих че ми съсипа живота, па тя мислила само доброто ми, къ нема съм и признателен аджеба хехе-хе
До сега спах като къпана...Релаксирам,че от утре се започва яко бачкане.Мързелувам си и то доста.
![]()
Навън времето е супер,а аз мисля да изляза с едно приятелче да пийнем по биричка.