.
Затворена тема
Страница 24 от 62 ПървиПърви ... 1420212223242526272834 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 1536
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    бахти якото, самотата е мой приятел. га съм самотен работя върху себе си, га работя върху себе си трупам знания, га трупам знания ставам умен, га съм умен измислям идеи, га измислям идеи праим план, га праим план търсим начин за осъществяването му, га търсим начин работим по плана, га работим по плана го изпълняваме, га го изпълним плана печелим пари, га печелим пари караме убави коли, га караме убави коли стааме готени, га сме готени има жени, га има жени стаа весело, га е весело сме весели и ний, га сме весели и ний е ясно!
    бахти тая пръдла га ме зареза мислих че ми съсипа живота, па тя мислила само доброто ми, къ нема съм и признателен аджеба хехе-хе
    Хахаах човече ти ме разби :Д Дано и моя пръдльо дет го оставих разбере, че и за него е по-добре да е без мен. . +)

А иначе по темата . . еммммм как се чувствам . . тъпо ми е, скучно, самотно, боли ме кофата . . :С

Град
    Сицилия
    много гадно

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Чувствам се притеснена ...
    Момчето,което до скоро беше най-важния човек за мен започва да ми липсва,но знам,че няма смисъл да правя опити да сме отново заедно ... Поне не и преди да се прибере в БГ и не поговорим на 4 очи ...
    Освен това наближава събота,а аз още не съм решила дали да изляза с Него (първото момче,което някога е значело нещо за мен) или не Хем искам пак да се видим,хем не искам да виждам хората от старата компания ... Всички,които ни познават и знаят за нещата от миналата събота искат да се съберем и да сме заедно,но аз не съм сигурна дали си струва да поглеждам назад Не съм сигурна дали съм готова за нова сериозна връзка (а с него нещата просто няма как да не са сериозни) и не знам дали точно Той е човека,с когото искам да започна подобна връзка ...
    Имам чувството,че до събота ще полудея ... Чувствам се като 14 годишна хлапачка,която не знае какво точно иска ... За първи път попадам в подобна ситуация и определено ми е адски смотано ...
    Искам да легна и да се събудя в събота по това време...,една приятелка да ми е писала СМС с нещо от рода на "Айде довечера към 22:30 мини през нас и после ще излизаме с останалите" и всичко да си дойде на мястото ... За жалост нещата са доста по-сложни ...

Пффф живота е скапан понякога ...

Град
    `In Hell`
    Оооо супер

Сдухана...
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Озадачен. Защо не правят тоалетните чинии с нагреватели? Всеки път като ходя по голяма подскачам все едно съм си пъхнал задника в иглу на северния полюс.

Град
    Враца
    Супер...

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Още съм нервен, ама да се надяваме че утре няма да е така

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Цитирай Първоначално написано от Cellmate
    Озадачен. Защо не правят тоалетните чинии с нагреватели? Всеки път като ходя по голяма подскачам все едно съм си пъхнал задника в иглу на северния полюс.
    И аз това се питам, ама няма кой да отговори

Та...еми малко притеснен...
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Спи ми се.Уж учих,ама некво почти нищо не запомних...
    Лека на всички

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Тази вечер беше супер.Излизах с приятели на разходка,играхме хек,пихме биричка разхождахме се в едно супер паркче.Надявам се утре да направим същото.А и утре ще се видя с един човек от ученическите години (7,8 клас) ииии смятам да измислим нещо интересно за правене.Чудесна вечер просто,а надявам се утре и вдругиден да е по весело.

hottie
    Guest
    Боби пияница

Град
    ^^Айде стига сега човек да не ти каже нещо .Не ми издавай тук служебните тайни .

hottie
    Guest
    добре не си пияница хич ! невинният ми той !

Град
    Подтикваш ме към спам Меги .

Град
    Някъде по широкия свят...
    Плаче ми се ,но съм момче и не мога да си го позволя ...
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от lsd43
    Плаче ми се ,но съм момче и не мога да си го позволя ...

Град
    Мерси за милата емотиконка
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Малко съм изморена ама общо взето ми е добро настроението
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от lsd43
    Мерси за милата емотиконка
    Моля, моля! Не се сдухвай, утре ще е по - хубав ден!

Град
    Дано...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Малеее ужас
    Снощи една приятелка дойде да спи в нас и цяла вечер не сме мигнали
    Чудно ми е днес как ще издържа в даскало ,че и довечера сме на две дискотеки иии ...
    Мислех да не ходя на даскало днес,нооо май е по-добре да отида
    Като за капак снощи едни приятели от Германия ми се обадиха и ми казаха,че са пристигнали в София и днес по обяд ще са в Русе Надявам се в неделя сутринта след РД-то и диското да има някой трезвен и буден шофьор,защото определено ще се ходи до Русе

Лек ден на всички

Град

Време за размисъл над живота и изпадане в депресивно състояние породено от отчаянието ...Защо живота е толкова несправедлив?
    Няма отговор ,просто трябва да е така

Петък...свят ден

tolkova vluiben ... i tolkova 6tasliv sled v4era ... obi4am q ... vseki put kogato sam s neq ... q jelaq vse pove4e i pvoe4e ... no taka se razbolqvam ... a 4ti imam mn vajen izpit ... a v momenta me cepi glava i sam tolkova otpadnal 4e edvam sedq na 1 mqsto ... kofti e :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си