- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се чувствате? vol.2
Хахаах човече ти ме разби :Д Дано и моя пръдльо дет го оставих разбере, че и за него е по-добре да е без мен. . +)Първоначално написано от kypo
А иначе по темата . . еммммм как се чувствам . . тъпо ми е, скучно, самотно, боли ме кофата . . :С
Чувствам се притеснена ...
Момчето,което до скоро беше най-важния човек за мен започва да ми липсва,но знам,че няма смисъл да правя опити да сме отново заедно ... Поне не и преди да се прибере в БГ и не поговорим на 4 очи ...
Освен това наближава събота,а аз още не съм решила дали да изляза с Него (първото момче,което някога е значело нещо за мен) или неХем искам пак да се видим,хем не искам да виждам хората от старата компания ... Всички,които ни познават и знаят за нещата от миналата събота искат да се съберем и да сме заедно,но аз не съм сигурна дали си струва да поглеждам назад
Не съм сигурна дали съм готова за нова сериозна връзка (а с него нещата просто няма как да не са сериозни) и не знам дали точно Той е човека,с когото искам да започна подобна връзка ...
Имам чувството,че до събота ще полудея ...Чувствам се като 14 годишна хлапачка,която не знае какво точно иска ...
За първи път попадам в подобна ситуация и определено ми е адски смотано ...
![]()
Искам да легна и да се събудя в събота по това време...,една приятелка да ми е писала СМС с нещо от рода на "Айде довечера към 22:30 мини през нас и после ще излизаме с останалите" и всичко да си дойде на мястото ...За жалост нещата са доста по-сложни ...
Пффф живота е скапан понякога ...
Озадачен. Защо не правят тоалетните чинии с нагреватели? Всеки път като ходя по голяма подскачам все едно съм си пъхнал задника в иглу на северния полюс.
Още съм нервен, ама да се надяваме че утре няма да е така![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
И аз това се питам, ама няма кой да отговориПървоначално написано от Cellmate
Та...еми малко притеснен...
"Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
Карай да върви, пък каквото ще да става...
Спи ми се.Уж учих,ама некво почти нищо не запомних...
Лека на всички![]()
![]()
![]()
Тази вечер беше супер.Излизах с приятели на разходка,играхме хек,пихме биричка разхождахме се в едно супер паркче.Надявам се утре да направим същото.А и утре ще се видя с един човек от ученическите години (7,8 клас) ииии смятам да измислим нещо интересно за правене.Чудесна вечер просто,а надявам се утре и вдругиден да е по весело.
Боби пияница![]()
^^Айде стига сега човек да не ти каже нещо.Не ми издавай тук служебните тайни
.
добре не си пияницахич ! невинният ми той !
Подтикваш ме към спам Меги.
Плаче ми се ,но съм момче и не мога да си го позволя ...
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Първоначално написано от lsd43
![]()
Мерси за милата емотиконка![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Малко съм изморена ама общо взето ми е добро настроението![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Моля, моля! Не се сдухвай, утре ще е по - хубав ден!Първоначално написано от lsd43
![]()
Дано...
Малеее ужас![]()
Снощи една приятелка дойде да спи в нас и цяла вечер не сме мигнали
Чудно ми е днес как ще издържа в даскало,че и довечера сме на две дискотеки иии ...
![]()
Мислех да не ходя на даскало днес,нооо май е по-добре да отида![]()
Като за капак снощи едни приятели от Германия ми се обадиха и ми казаха,че са пристигнали в София и днес по обяд ще са в РусеНадявам се в неделя сутринта след РД-то и диското да има някой трезвен и буден шофьор,защото определено ще се ходи до Русе
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лек ден на всички![]()
![]()
![]()
Време за размисъл над живота и изпадане в депресивно състояние породено от отчаянието ...Защо живота е толкова несправедлив?
Няма отговор ,просто трябва да е така![]()
![]()
tolkova vluiben ... i tolkova 6tasliv sled v4era ... obi4am q ... vseki put kogato sam s neq ... q jelaq vse pove4e i pvoe4e ... no taka se razbolqvam ... a 4ti imam mn vajen izpit ... a v momenta me cepi glava i sam tolkova otpadnal 4e edvam sedq na 1 mqsto ... kofti e :/