- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се чувствате? vol.2
За сега съм много добре.![]()
Първоначално написано от Re5peC7
![]()
Защо ти е нервно?...Първоначално написано от krem4et0
Първоначално написано от Re5peC7
![]()
![]()
Чувствам се наивна ... тотално прецакана ... глупава ... тъжна ... леко ядосана ... нервна и хлътнала !!! Сякаш всеки момент всяка една от тези емоций ще избухне . Направо не мога да повярвам ,че надеждите ми пак май вървят към срив и искренно се надявам да не стане така. ;(
от4аяно влюбена
![]()
![]()
като ги гледам тези емотикони ми става хубаво на душата а пък и ако зн как ми се спи
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Уморена, като пребита...
Ляляля ....![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Болна.Плюс това трябва да доучвам за скапаното контролно по тригонометрия утре ,а ме мързи на макс хахаКога най-накрая ще дойде лятната ваканция...Отсега почвам да си мечтая тайничко за кафенца,море и т.н и т.н.
![]()
Суууупер съм![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Болна съм![]()
От вчера съм с температура (е поне е лека),боли ме гърлото,кашлям като съдрана,хремава съм,боли ме главата,лошо ми е ... Ама нали съм инат и нито хапчета пия (само вчера пих за температурата),нито на лекар ще отида![]()
На всичкото отгоре имам от вчера да преписвам едни планове,но май скоро няма да ги препиша,защото не ми е добре![]()
Като за капак днес в даскало трябваше да гледаме филма "Умирай лесно 2" ... Казах на класната,че пред очите ми умря човек и нямам намерение пак да гледам филми свързани с войната по пътищата,с пострадалите в тях и т.н.,а тя ми се развикаЕ в крайна сметка се махнах от часа ама утре пак ще се гледаме на криво
![]()
Оффф като цяло днес деня ми е хипер скапан![]()
Ау съжалявам зорче, това е ужасно човек да умре пред тебЯж мед и ще си по-добре
кефя се на приятелката ми как спи, като коте![]()
Уморена....Вече сънувам ваканцията...![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Дааа и на мен ми беше гадно,когато стана катастрофата (преди почти месец),но когато разбрах що за идиот е бил дядото,който умря всичко ми минаПървоначално написано от Jesus
А и всякаш в съзнанието ми съм си изградила бариера и почти нищо не помня от катастрофата
... Честно казано не искам и да се сещам,защото гледката беше доста страшна (точно като в екшъните
),а и като се сетя,че ако вървях мааалко по-бързо щях аз да лежа на земята ...
Както и да е![]()
Преди малко се изкъпах и нещо ми се доспаМай ще си пусна някоя комедийка и после може малко да поспя
![]()
Малко-Размисли и страсти,Иначе съм добре.
![]()
в момента сам с 4аша в ръка и си мисля за нещата които направих и които не успях да направя и да кажа на 4овека на които наи много държа и така след малко ще ходя и да ямсамо да ми се опе4е пиленцето
![]()
![]()
![]()
Като пребит![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Много е лошо да осъзнаеш някои неща прекалено късно..![]()