- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се чувствате? vol.2
Снощи излязохме към 18:40ч. ... После се прибрах за 30 мин. и пак излязохме ... И се прибрах преди малко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Почти цяла вечер бях с Него ... Говорихме си,гушкахме се,базикахме се ,целувахме се и т.н. ... Обиколихме цяла Силистра и околноститеСпукахме гума ... Разбихме 2 джанти ... Скъсахме (или там каквото му се беше случило) заден десен амортисьор ... На края ме изпрати до нас,уговорихме се довечера да се видим ПАК и така ...
![]()
![]()
Като за капак довечера (ако изляза де) ще му кажа да се приготвя в понеделник да ходим в Кранево и ...
![]()
![]()
![]()
Едит:Говорих с него за неща още от едно време ... За чувства,за привличане и т.н. ... Адски много се кефя,че събрах смелост да говоря с него за това ... Сега съм още по-убедена,че между нас ще се получи нещо![]()
![]()
Абееееееееееееееееееее страшно се кефя ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-после имаме реален шанс да сме заедно и да си се обичаме така,както сме се обичали през всичките тези 6 години
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Както всеки ден, тъпо, тъпо и пак тъпо.![]()
smokin' smokin' weedнищо не е наред..напрегнат съм,нямам желание за нищо,боли ме и
направо супер...ама съдба.. тъй ще е
усмихвам се![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Правя всииичко възможно,за да се накарам да мисля,че всичко е наред и съм много добре. Всъщност добре се справям...май![]()
Некво тъпо-лигаво![]()
![]()
![]()
nicolepcd
Първо ме беше яд на мене се и се самообвинявах за нещо ,а можех да го избега ... Сега всичко ми е безразлично и просто чакам времето да минава , защото вече ми писна от всичко и всички ..![]()
Наспах се и съм готова за нови подвизи![]()
![]()
![]()
Виновницата за нещата от снощи () ми се обади преди малко и след час (горе-долу) излизаме ПАК
![]()
![]()
![]()
За нещастие момченцето ми още спии кой го знае кога ще стане
Сигурно ще си правим "женско парти" днес () ,нооо не ми пука
Цяла вечер си бях с моето момченце и си наваксвахме пропуснатото и ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Полудявам от кеф
![]()
![]()
![]()
Добре съм, но утре ще ми бучи главата...Дано, де... че вече си става опасно
![]()
Тъпо ми е..
Днес си инстал-нах наново Cs 1.6 и ако някой иска да дава IP на лично да поцъкаме малко да си припомня старите времена![]()
Гледам нещо xtr3me цъка малко и Коцето, ако играете пишете ми ;]
Ами... успях да обърна колата съвсем сама...И това ме прави много доволна от себе си!
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
prekrasno...ochakvam ponedelnik s neturpenie...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Същото само дето май не се справямПървоначално написано от chill
![]()
За сега...добре.
![]()
![]()
![]()
Излагация ...
Петък вечер е,а аз нямам сили за дискотека![]()
![]()
![]()
А се надявах поне до края на седмицата да няма вечер,в която да съм си вкъщи ...![]()
![]()
![]()
Иначе ... Как да съм![]()
Влюбена,щастлива,почти заспала ()
Нямам търпение да се наспя и утре вечер да си видя лигльото ()
Най-после нещата около мен започнаха да се нареждат![]()
![]()
![]()
Ами бива са съм с кумшията в Дупница и си ни е екстра![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
zaspalAma inache supeeeeR
![]()
![]()
Bqxx si cql den s moita liglaa
![]()
koqto me pravi vinagi vesel i shtastliv
![]()
![]()
a i vidqx brached i beshe s motora i mi dade da karam
![]()
![]()
i sig za 1 chas ischeznax
![]()
![]()
![]()
i mi beshe super posle vozix i liglata mi umrq ot strax i se smqx
: abe perfe sam si naposleduk postoqno sum taka i mi e super
![]()
![]()
che po edno vreme si beshe eb*lo maika polojenietoo ama se otpushi i mi e perfeeeeeeeeeeeeeee
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Мислех че днес ще се излиза но се оказа че ще е на домашна основа.Както и да е,важното е крайната цел а това е настроението и напиването,което незнайно защо май наближава
.