- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се чувствате? vol.2
Уф почти цял ден спах а продължава да ми се спи.Ще чакам да ми дойде вдъхновението и мисля да лягам.
Днес беше страхотен ден.Цял слетобед си играх с едно бебенце на най-добрия ми приятел сестричката и бях с моето бебче![]()
![]()
супер, слушам музичка
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Изморена. Последните дни тотално си обърках биологичния часовник и сега направо не знам ден ли е или нощ![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Скуууукааа.Чудя се за кво съм жив вече
.Абе каде е кака hottie?
тукбях извън София малко на почивка
![]()
Притеснявам се![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Снощи един приятел се напи жестоко заради най-добрата ми приятелка ... Заедно с приятеля ми ме закараха до нас ... и тръгнаха към вилата на едно момче (извън града) за да се види с това момиче ... Супер ме е страх да не са направили някоя глупост по пътя,защото той кара като луд,когато е трезвен,а какво остава като е пиянДобре,че заради една неприятна случка от преди 2 години (
![]()
![]()
) техните сложиха спирачка и на дясното място (както при учебните коли) и знам,че Емо (приятеля ми) поне малко може да го контролира
Въпреки,че на това момче от 2 години не му пука за живота и му е все едно дали ще се разбие някъде с колата
Оффф,че и приятелката ми не си вдига телефона ... Поне да знам дали са се видялиТелефона на приятеля ми пък е изключен
.......
Ма*ка му!Ще умра от притеснение![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
супер ми е гадно0![]()
![]()
момиченцето ми замина за 1 седмица и няма да се виждаме
напрао0о0 .. нз
![]()
а пък сичките фр са боклуци и няя с кои да излезна а в нас откачам
![]()
![]()
мноъ ми е шибаноо0
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
и аз няма с кого да изляза ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
^ Ивеее чакай кака ти да се изкъпи,да си оправи косата ... и ще излеземЩе си напазаруваме и ще ходим на площадката до нас
![]()
![]()
![]()
По темата:Спокойна съм![]()
![]()
Мойте диванета са се прибрали живи и здрави
![]()
![]()
![]()
Добре .. айде по-бързо![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Тъжна,ядосана,депресирана..Боли ме корем (от притеснение),живота ми се обърна с краката надолу..
![]()
![]()
![]()
Всичко се срина..
![]()
Ужасно!![]()
![]()
Утре ще се разцепя на макс...Ставам на 19 и съм сигурна,че ще е страхотен ден.Само купони и това еееее и животът за мен.
Днес спах цял ден,за да имам сили за утре,че от дни не бях спала...
+1Първоначално написано от xplay
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
И аз така ... от 1 мес ... всичко ми се срина и няма и да се оправи ...Първоначално написано от gLypChenCee
![]()
What g0od is a [color=violet]
dnes se slu4iha stranni ne6ta i mai 6te trqbva da gi poosmislq,4e....of ne znam...gadno i mra4no mi e...ne znam za6to...a dopredi malko bqh s priqtelq mi i daje s nego se 4uvstvah zle...ne znam...vseki si ima lo6ite momenti,no...kakto i da e...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
горе/долу.. вадиха ми единия мъдред оперативно, понеже не можеше да излезе и вместо нагоре расте в самата челюст.. и след 15 дена и другия мъдрец от долната челюст ще ми вадят..![]()
Междодругото ако още важи сделката за следващия месец трябва да се разберем от по рано понеже май няма да се прибирамПървоначално написано от hottie
.
Иначеее се чуствам супер,малко ми е лигаво (или не толкова малко).Мислех да излизам днес ама заваля дъжд и май отново ше съм си в нас.Като по чудо днес не съм уморен като се прибрах от работа.Може по късно да пия по някоя биричка с баща ми докато го бия на карти
.
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Малко уморен, ама иначе бива![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682