- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се чувствате? vol.2
оставам сааама, отново самааа, нима не повярва във товаааааПървоначално написано от kris4en
![]()
иначе аз съм добре.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
много много влюбена![]()
So free
Пфф сдухах се за секунди![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
ъ супер ,както винаги![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Супер,ама една мисъл ми се върти в главата и докато не я изпълня няма да се успокоя![]()
Суетата.Моят любим грях.
x3eme е малко пиян.Като цяло се чуствам суууупер.Малко ме е яд че утре съм на работа амаааа ше се опрая.Нямам търпение да видя една перличка,домъчна ми за нея
.
еее недей да ти е мъчно за мен тук съм![]()
Ееее разкри ме....ся кво да обясняваме на целия форум любовта ни ли?![]()
ОоОоОоОхХхХ ... бивам![]()
Събудих една приятелка да ходим на автогарата да видим разписанието на автобусите за петъъъъък ...
![]()
и после ще отидев на кафенце малко да се видим с едно момче
![]()
![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Хубавото време ме е разлигавило и ми е на майтап всичко. Чакам да дойде Петък и да запаля колата на някъде. Между другото ако някой в Петък пътува към Пазарджик и Панагюрище имам места в колата.
Слънцето грее...птичките пеят...никой все още не ме е ядосал...е как да се чувствам освен добре....![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
добре съмс изключение че умирам от скука
а за тоя момент няма с кои да излезна
![]()
и много ми липсва вече едно сладко момиченце
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
супер![]()
супер съм.. в 2 часа ни е влака за Айтос най - накрая ще се видим с една приятелка ...само майката на момичето с което ще ходим да не разбере че става лошо
![]()
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
xplay стига с тия момчета бе![]()
![]()
![]()
А по темата:
УплашенаСнощи така жестоко щяхме да се разбием с колата (добре,че беше втората спирачка
)... На колата й се е*а майката тотално
Чак се чудя как успяхме да се приберем в града с нея
Даже в един момент с една приятелка се отказахме да се качим в нея и щяхме да вървим 10 км. пеша ама на края шофьора ми се извини и обеща на връщане да кара нормално (цитирам "...и то само заради теб,защото знаеш,че за другите не ми пука"
![]()
![]()
)
Като изключим тази гадна случка ... Вчера деня ми беше суперХодихме до Добрич на кафе
Днес може да ходим на диско (пак в Добрич),нооо още не е сигурно
![]()
Влюбена съм ... и нямам търпение да стане 19:00ч. и да си видя момченцето![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Страшно ме цепи главата![]()
nicolepcd
като бебе се чувствам![]()
Суетата.Моят любим грях.
Помисли си дали повече да се качиш в колата на толкова безотговорен водач. И какво е това за "другите не ми пука"? Ако не си ти в колата ще ги избие ли? БасиПървоначално написано от 3oPuTy
Супер,прибрах се по рано днес от скапаната работа и след малко отивам на разходчица и на по биричка с приятели.Времето е супер,слънчево,приятно за излизане.![]()
Митко нещата са доста по-сложни,от колкото изглеждат...,но нямам намерение да ти давам обяснения защо и поради,каква причина щеше да стане това снощи...
Сложни или прости неща, по стълбовете некролозите са все на 20-25 годишни. Всеки ден като се прибирам виждам две момичета до един стълб близо до ТЕЦ София да сменят цветята. Видях ускукалата се кола там пред 2 седмици. Тъжно е.
Баси готиният ден ми беше...Готино временце,купих си много яки обувки на токчета и една яка змийска чанта хах.![]()
чувствам се страхотно..много съм веселаднес никой не може да ми развали настроението ....иначе ще го чупа
![]()
![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
тъжно![]()