- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се чувствате? vol.2
^нещо подобно, ама нямам основателна причина и само се филмирам...хаха![]()
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
Тъпо ми е.Скучно ми е.Не ми е ясно, за к'во не ми отговарят.Освен това ми е странно, заради това момче ,което ме харесва, защото живее далече.Не зная, но . . има ли смисъл всичко това?!Не искам пак да се разочаровам. :# Пфффф
добре съм
с ново гадже...
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
честитоПървоначално написано от heroine
зависи колко далече ;p ако сте от един град няма проблем и аз и мойто момиче сме от един град ама от далечни квартали ама въпреки това вече 3 месеца сме заедноПървоначално написано от DevilWish
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Ееее май пак почна да ме хваща пиенето.......Супер ми е обаче,пийвам си биричка и ми перфеееее
.
абе нали щеше да спираш да пиешПървоначално написано от x3eme
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
^^Само така си говорех.
Сигурен съм,че сега ше се появи hottie и ше ми се скара......
x3eme, ти май не правиш нищо друго, освен да си пийваш биричка?![]()
аз съм уморена от скитосване цял ден...сега ям ябълка и мисля да лягам![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
^^Кой беее??Не пия само биричка,правя куп други неща.Но сега понеже съм почивка и си пийвам,то кво да правя иначе.Ама нещо почва да ми доскучава.
мнее,излязохме,разбрахме се и ми е суперПървоначално написано от SiNiStEr
![]()
^ щом ти доскучава, може би е време да смениш бирата с друг алкохол...или може би да изпиеш още 1, за да се развеселиш?
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Изморена съм, а и некво тъпо ми стана.![]()
nicolepcd
Цял ден пия и ефект още няма.....Първоначално написано от sladur4etyYy
.Въпреки че почва да ме хваща
.(щом давам целувки наляво и надясно значи се напих
)
промяна в плана- няма да спя, ще гледам филм... разсъних се хаха ;д
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
хаха цял ден пиеш и ефект няма викаш... явно вече имаш имунитет с/у бираПървоначално написано от x3eme
аз ти казвам- трябва да смениш алкохола
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
^^Пробвал съм...пак няма ефект...![]()
^ хмм.. щом имаш имунитет за всички видове алкохол, може пък да нямаш за водамарш на чешмата, после ще кажеш дали се чувстваш... различно
![]()
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Бобчо има всичко.....ти май ме бъркаш с някой...Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
^ невъзможноайде напивай се с квото можеш, аз отивам да гледам филм
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
^^напивам се не ме мисли ти.Айде гледай филма там
.
![]()
ей пияндурник
![]()