- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се чувствате? vol.2
Тъпо ми е.. Не ми се излиза,приятеля ми има гости негови роднини,наще не са на кеф,уморена съм,драйфа ми се .. и още кво ли не
мн уморенаи след малко смядам да си лягам
моито момче замина и няма да го виждам до неделя
а след това е още 3 дена и пак заминава да учи
![]()
![]()
В един дъждовен ден,какво по хубаво от биричка и хубави филми на топло вкъщи.Дано за по късно някой се навие да излезем че хванах корени в нас.
Супер съм![]()
Суетата.Моят любим грях.
биричка, филми и пържени картофки със сиренеПървоначално написано от x3eme
![]()
Днес няма да скучая със сигурносттт.![]()
![]()
Събудих се рано,а още ми се спи обаче...
![]()
много добре-най-накрая да се наспя като хората...ще се боядисват яйца явно,че нали е събота,а после съм цял ден аут да запълня времетоабе почивката му е майката
![]()
![]()
ужасно0![]()
от няколко дена неспират скандалите с майка ми
![]()
![]()
и то за някви простотииии
![]()
![]()
добре че си имам момичето дето ме обича иначе до са да съм напраил някоя глупост
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
От сутринта ми скапаха настроението...
nicolepcd
емии аз съм супеердо преди малко боядисвах яйчица с малкия ми братовчед и баба и сега ми е едно такова много веселко
...
гладен... аниту ела да се чукаме по повод великден
An Evil Man
... споделям...Първоначално написано от elsy
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Супер![]()
Отдавна не съм бил толкова шастлив
![]()
![]()
Get what you can and never get back
Супер![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от mitkom89
тооооз пъкследващия
![]()
Уф направо ще се гръмна .... Довечера юе си празнувам рожденния ден а 2 пеиятлек се оказа ,че няма да идват ... да не говрим , че както ми беше спакано настроението ся още повече се скапа ... с 8 човека "страшен купон ще стане" нараво нз ... Мисля да се натряскам довечера и тва е !
^ със желание сичко ще стане на моя рд треаше да сме 15 а бехме 6 и стана няма такъв купон пълна лудница![]()
по темата: ем и аз незнам зарадвахаме че първо ще ходиме да пинеме по бира две три пет и след това ще палиме с фр към някъв манастир![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Боли ме коремът,но иначе съм добре.
Болничка.Но това не е най-лошото.Важното е, че крада интернет от съседаама да ме извинява, ама без нет не мога да седя =)))))
Боли ме глава от снощи и спомените ми са малко мътни.
зле...![]()