- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се чувствате? vol.2
Първоначално написано от 3oPuTy
ООООЙЙЙ АЗ ПАК СЪМ НАЗАД С ИНФОТО!![]()
ЧУВСТВАМ СЕ СУПЕР ЯКО, НО ИСКАМ ОЩЕ ШОКОЛАД ...
А ПЪК ОНОВА ДИВАНЕ ДЕТО СИ ПУСКА ЕЗИЦИ С ГРАДИНАРИТЕ, ЗЕМИ МЕ ЗАПОЗНАЙ С НЕГО!
![]()
ООоо... Много ми е лигаво днес
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
ужасно, хипер тъпо, депресирана и отчаяна![]()
Раят и адът са единствено в ума ни !
^^ Ама еййй![]()
![]()
![]()
![]()
Казах ти,че оня е луд и искаше да му пусне език,а не,че Емо му е пускал езици![]()
![]()
А иначе ти не заслужаваш да ви запозная ... След оная изцепка кой знай к'во друго ще изцепиш пред него
![]()
![]()
Първоначално написано от 3oPuTy
Абееее дреме тиНай много да ни баннат
Но понеже сме нахални ще си направим нова регистрация
![]()
![]()
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Еми супер ми е. Екстра даже.. няк'во весело![]()
Довечера на църква... идвайде да ви када с кандилкатаПървоначално написано от Take_That
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Супер много ми се спи...![]()
И сега трябса да хода на село а после на фитнес и довечера пак на гости...пф![]()
утре ще спа цял ден и цяла нощ
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Супер съм.Прибрах се от едно неделно кафенце и малко ми се спи.....Снощи искарахме до сутринта почти ииииии като знам че утре съм на работа направо не ми се мисли.
^ Ето защо е хубаво да си ученикНие утре ще си спим,а ти ще ходиш на работа
:P
![]()
По темата:Нервно ми еДвама познати,с които не се бях виждала от месеци се скъсаха да ми звънят,а аз се правя на 2 и половина и не си вдигам телефона
Като за капак се заех с нелеката задача да организирам едно събиране на старата компания
Преди 4-5 години се събирахме заедно,но с течение на времето се разделихме и сега сме решили пак да се съберем пък било то и само за една вечер
Трябва да звъня на 20-тина човека и да ги карам да идват (не,че ще е трудно да ги убедя де ама ...),трябва да се съобразя с всички и да избера деня,трябва да измисля нещо забавно и запомнящо се ...![]()
![]()
![]()
На всичкото отгоре така ми се спиииии,но ако легна после ще ми е криво,ще съм раздразнителна ...
Пффф баси гадния ден![]()
Чувствам се... странно. Едновременно ми е весело, живо, подскачащо и... зло, кисело и уморено... Сигурна съм, че до края на деня ще предизвикам нещо интересно с тоя компот от настроения.![]()
Скучно ми еи явно ще ходя да уча по счетоводство
![]()
Първоначално написано от Kostadin_682
Вчера се къпях внимавай как ще ни кадиш![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
едно едно такова никакво![]()
![]()
![]()
![]()
Повече от перфектно съм
Днес е адския ден просто.
Зори - скоро скороСлагайте софрата.
Иве - споко душа, разбрали сме се с тебИ този шоколад...
![]()
Коце - а яйца да ти носим ли?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
^За софрата не се притеснявай![]()
Само казваш "Тръгвам!" и с лапето сме подредили масатаТи обаче измисли къде ще спиш,че тия нашите хотели много солено ще ти излязат
![]()
![]()
Що се отнася до шоколада на лапето - от днес й го забранявам,че вчера много я хвана лигата и започна да ме плаши![]()
По темата:Готино ми ееееееее![]()
![]()
![]()
От 2 часа разглеждам разни вили и семейни хотелчета по черноморието и се чудя това лято къде да ходя на море с компаниятаТо е ясно,че поне за 1 седмица ще се отиде в Кранево ама преди това
![]()
Намерих и някакви обяви за конен туризъм и адски много ми се иска да отидем на някоя от тях за 1 седмица,нооо моите шматки сигурно няма да се съгласят
Абеее като цяло ме гони лятната трескаСлушам си песнички,които ми напомнят за миналото лято и ми е готино
![]()
ужасно0![]()
нервно ми не сичкото отгоре имам некви тъпи гости
![]()
нещо тея дни постоянно се караме с момичето и с майка ми
и съм се побъркал а нервите са ми опънати на макс
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Чувствам се зле,много зле!Един човек ужасно много ми липсва,ужасно.
Толкова много искам отнова да я прегърна и да чуя гласа й,но като се сетя,че това повече никога няма да стане и веднага ми се насълзяват очите!!
![]()
![]()
Мъчих се да уча и не става,все тя ми е в главата...изобщо не знам как ще се оправя! Ужасно е,на никого не го пожелавам!