- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се чувствате? vol.2
Адски объркана и тъжна..![]()
И по-добре съм била![]()
nicolepcd
Как се 4увствам ли ? Общо взето добре , но при мисьлта 4е утре трябва да ставам вьв 7 4аса ми става зле![]()
skype - luso-.-
Скучно ми е някво баси.Чудя се кво да правя.
Коце мълча си,нали си ми синче няма да ти упорствам![]()
.
Девилуиш - хакуна матата и за теб.Първоначално написано от DevilWish
Аз почнах да се пооправям вече. Но има какво да се желае още![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Пф ако си ми на мястото ще разбереш, че няма повод, който да ти даде усмивка в моемнта :СПървоначално написано от valdesbg
Не съм губил никого до момента. Права си, не знам какво е. Извинявай. Но съм готов да те изслушам.Първоначално написано от DevilWish
Dr. Gregory House
Мерси, приятельоПървоначално написано от valdesbg
ти така и не написа следващо лично съобщение мислих, че нещо си се разсърдил или отказал да пишеш . . сега се налага да ставам, но по-късно може би ще съм тук
![]()
Ели, аз написах, но явно някъде се е позагубило. Довечера ще драсна пак. По темата - радвам се че те познавам Надя! Благодаря! (не е от форума, не ми е гадже)
Dr. Gregory House
Оу съжалявам значи е моя грешката.Някой път става така, да, губят се писмата и друг път ми се е случвало.Първоначално написано от valdesbg
![]()
malko mi e tujno![]()
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Излизам ... Най-после стана време за кръчма![]()
![]()
Сравнително добре![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
и по добре може да бъде![]()
толкова ми е тъпоооо,малее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
чувствам се ужасно гадно.приятеля ми си мисли,че вече нямам толкова силни чувства към него както преди...трябват ми няколко дни да преусмисля много неща.не искам да страда повече заради мен...ох...
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
чувствам се ужасно гадно.приятеля ми си мисли,че вече нямам толкова силни чувства към него както преди...трябват ми няколко дни да преусмисля много неща.не искам да страда повече заради мен...ох...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
имам чуството че и утре няма да мога да видя приятеля сивсе излизат някакви неща дето ни пречат
нзм и аз вече
![]()
![]()
![]()
![]()
Чувствам се странно, едно такова безмислено ми е да правя каквото и да било :С
чувствам се много добре-малко съм уморена,но от положителни емоции след празникаСега ще си видя приятелите, ще поизляза едно хубавко и така...живот в общи линии..пък и тая седмица нямаме 1 контролно даже...което си е чудо-принципно са по 2 на ден
![]()
Ядосах се, защо подяволите все аз трябва да съм виновен затова че някой не знае какво иска, обаче иска да стане на момента?!![]()
![]()
Dr. Gregory House