- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се чувствате? vol.2
Ами бивам ... Видях мойта любов и нз що не ми стана толкова яко ... явно най - накрая взимам да го преодолявам малко по - малко . Сега гледам снимките от онази вечер направо да си умреш от смях ... Има клипове как пея и танцувам... No comment !
![]()
споко-доста хора не са наясно какво искатПървоначално написано от valdesbg
Не им се връзвай на глупостите..Цял ден поздравяваш с Хакуна Матата-мисля,че е време ние да те поздравим с тая песничка-пък дано се
![]()
Първоначално написано от DevilWish
при мен е нещо подобно![]()
To be yourself is all that you can do...
Добре съм, като изключим факта, че като се сетя, че утре съм на у-ще и ме обхваща депресиятаИска ми се да стоя цяла нощ на компютъра и да довърша това, което пиша в момента
, но знам, че трябва да лягам заради у-щеееееее, ехххххх
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Яна, мерси за това. Определено такова състояние при мен е рядкост. Както и да е мина вечеПървоначално написано от lipsvashh_mi
"Живей спокойнооо, гледай само напреееееед"![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
^^Успокой се.Ай наздраве на всички..Пия 2,3 чашки винце и мисля лягам че утре пак ме чака работа.
НаздравеПървоначално написано от x3eme
![]()
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ми не съм много добре психически ама ще се оправя надявам се![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Скапано ми е,защото разбрах,че един приятел днес на обяд пак е заминал за Варна,а не се бяхме виждали от година и нещо
В същото време ми е готино,защото резервирахме една вила в една гора и в петък заминаваме с компанията там![]()
![]()
Нямам търпение да дойде и 01.май и да се махна от Силистра за няколко дена![]()
![]()
![]()
Май ми се доспа..![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?