- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се чувствате? vol.2
Не особено добре... просто осъзнах някои неща...![]()
еlsy![]()
Раздразнено, тъжно, нещастно, всичко накуп, не знам за какво да се радвам вече!
Прекарах страхотен момент с едно прекрасно момче и сега съъъъм![]()
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
чувствам се ужаснолипсва ми страшно много
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Омръзна ми от всичко и всички,вдигам ръце от абсолютно всичко пък каквото има да става да става.
МдааПървоначално написано от x3eme
![]()
°•» Загубено злато може да се намери,загубено време - никога!«•°
Адски ама адски кофти и разочарован ;( възможно най-лошият момент от живота ми със сигурност ;(
Полу-заспала
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Супер кофти ми е.Чуствам се отвратително,живота ми е една каша напоследък която не знам как да подредя.Изпадам в накакви такива моментни насторение,наранавам хората на които държа.Искам да си върна предишния живот и всичко да стана по стара му.Не искам много.....искам само живота да е по справедлив.До кога аз питам докота,докога това ще продължава така?
заринат съм в книги, но ми е добре
( особенно като видя 9-10 поредни user-а със аватари на Здрач и ми се повдига настроението)
Напук на всички депресирани - чувствам се прекрасно, скоро ми свършва смяната, прибирам се и ще спя, докато не дойде хазаина с молбата да му цепя дърва - те тогава ще ми се ... майката.
Иначе се очертава супер ден - изкаран в СЪН и подготовка за втората ми нощна![]()
Завърнах се от АДА, за да превърна живота ти в АД.
Объркана съм. Сънувах най-прекросния сън. Зъбудих се с усмивка и приятно чувство. По-късно осъзнах, че всичко е било само сън и ми се скапа настроението. Това е един от малкото моменти в живота ми, в които не знам какво искам...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Чувствам се кофти.Съня, който имах беше ужасен.( Плаках много.Сега прочетох историята на този мъж - плаках
Ще се опитам да пратя пари. Не съм в настроение, а трябва да ходя на кино.Изобщо днеска ще е кофти ден.
по добре немога и да бъда![]()
Суетата.Моят любим грях.
зле![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Чуствам се незначителен,в нас никой не цени мнението ми.Имам чуството че нашите грам не ги вълнува моето мнение и гледат на мен като на дете.Никой не слуша изказванията ми и това ме вбесява.Ставам нервен,избухлив и от там си навличам само проблеми.
С любимия човек нещата също не вървят......с 2 думи всичко като че ли се прецаква....
Ох много ми е гадно.. нямам приятел а има толкова момчета. Дали проблема не е в мен ?!?!
Супер тъпо...![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Оки съм.Тука съм с милото, ядохме и ся пак ядемИ ще ходим ей ся да прайм джиджи биджи
Ай чао ви.
![]()
A.D.I.D.A.S.
страхотно се чувствам![]()
![]()
днес беше невероятен ден
![]()
![]()
направо...УОУ!
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Пфф чувствам се зле, защото пак забърках каши, от които няма измъкване ...