- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се чувствате? vol.2
еми скапана съм,въпреки,че днес не бях на даскало а в нас и спах цял ден..ама от много сън човек се чувства като пребит или поне азИ също някак объркана-тука някви пеперуди почнаха да пърхат,а остановявам,че не е добре още повече към това момче,с което сме само приятели или така той си мисли...пък може и да се бъркам.Абе кашата е пълна.Тамън се надявах,че ще ходим заедно на едни курсове и той ми изтърсва,че щял първо да прегледа за други места и по-добри учители...е какво да се прави-живота е скапан
![]()
адски объркана, а това е характерно за пубертети, не за моята възраст!
И аз съм така....супер спряло от всякъде...Първоначално написано от Fanatichka
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Чувствам се добре..
не е за вярване,но съм добре..
От доста отдавна не се е случвало наистина да ми е хубаво.
Е.. не,че сега не може нещо да се обърка,но..
имам си своите проблеми,но пак ми е хубаво..
Дано усмивката да се задържи още на лицето ми.![]()
Добре съмЕ малко ми е странно, защото това е първата Събота от много време насам, в която съм си вкъщи амааа ще го преживея някак си
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Много иэморенааа
[size=7][b][u]fosse cos
Странно...страх ме еееее![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Чуствам се много възбуден.
Чувствам се като онодена курва, задоволен и щастлив.
Завърнах се от АДА, за да превърна живота ти в АД.
Добре съм... отивам на работа![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Горе долу съм добре![]()
Get what you can and never get back
сама![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Объркана и незнаеща
"Колкото повече, толкова повече..!"
Сънена
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
малко ми са спии се чувствам тъпо... не го съм го виждала от 3 денаа!!! защото той пак е болен..
ся трябва и да почва да уча, че утре ще ме късат яко...
бе мн тъпо...................
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Деа, спах накриво и сега врата ме боли... Някой да знае как се оправя?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Бива
nicolepcd
Някак меланхолично настроена,не ми се прави нищо.
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
ТОООООЛКОВА ЩАСТЛИВАА![]()
![]()
![]()
![]()
Странно, но щастлива![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Някво такова притеснено,сдухано ми е !![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Тъпо.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.