- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се чувствате? vol.2
Тъжно и сдухано.
Уж имам приятели, а в същото време имам чуството, че съм сам. Гадно ми е, би трябвало да е по-различно, да си говорим и т.н. да си пишим в скайп, а никой не пише. Викат ме да ходя в Силистра, но не знам, аз самия не искам. Един човек се промени от там, а аз много го уважавам и като се видя с него ще се ядосвам . . . Не знам, а уж трябва да съм щастлив, но не съм от много дълго време . . . Някво всичко е толкова гадно за мен, а и няма на кого да кажа. В моя град имам приятели, но пак ми е самотно, а няма причина. Всъщност, кога ли е имало причина?!![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Чуствам се перфектно,наспах се шот до преди малко бях в леглото.След цяла седмица работа си получих заслужената почивчица.Днес е неделя и по късно мисля да изляза на една разходчица да посубера малко мислите в главата си че ми е едно такова объркано
.
Супер съм объркана, а в същото време радостна ...![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Отегчена...![]()
Чувствам се ужасно самотен.. тъжен.. някак пренебрегнат..
щастлив, а какво казват хората за щастието, че е като да си се напикал в гащите, всички го виждат, но само ти го усещаш![]()
Чувствам се самотен... капнал от умора...![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
+1 Само дето съм изморена,но не от работа,а от тъпата кашлица и липсата на сънПървоначално написано от Kostadin_682
За около седмица живота ми успя да се обърне с главата на долуЕдва ли има човек с по-малко късмет от мен
То не бяха проблеми с любимия човек,проблеми с приятели,проблеми в даскало,боледуването ми ...
Сега единственото ми успокоение е,че през април доста време няма да съм си вкъщи и поне за малко ще успея да забравя поне част от проблемите си ...![]()
obi4am q ... taka se 4uvstvam ... ludo i bezrezervno vluben v nai-neveroqtnoto momi4e na sveta ... koeto 6te bude moe ... !
Чувствам се, тъпо.Какво чувствам ли??Там е проблема, че нищо не чувствам вече. . .и той го вижда и ми го казва. :С Тъпооооооо![]()
самотна,тъжна и безпомощна!нямам сили да се боря пове4е за 4овека които оби4ам наи много!
щастлива съм...направо съм лепнала такава усмивка,която би уплашила и някой психично болен от 4 км...ама какво да се прави...така ечовек,когато е осъзнал,че харесва някой:P
Объркана....пак нещо не върви...![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Некво никво![]()
nicolepcd
Като че ли се чуствам добре.
Чувствам се....влюбена?![]()
![]()
![]()
![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
zashto li i az se chuvstvam takaПървоначално написано от kot7
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Вече се чуствам много весело и добре.Обичам яяяя
.
аз пък се чувствам много добре![]()
![]()
бях цял ден с момчето, което осмисля всичко и си говорихме, помагах му, гушкахме се
![]()
![]()
![]()
![]()