- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога употребявате израза '' той/тя е много точна '' ? ? ?
Не става въпрос за употреба при срещи, а в преносно значение![]()
![]()
Необходимо и достатъчно условие за да кажа че някои е точен е да не слуша/мрази чалга![]()
тая тема не я хванах ама нзч![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Когато прави нещата така както трябва да са, когато помага по всякакъв начин когато има възможност и т.н.
А и когато си държи на обещанията
На човек, който държи на думата си и на своето мнение, не се ръководи от чуждите, човек, с когото можеш да си кажеш всичко - сериозен лаф или да се посмееш истински. И ако може да не е много лицемерен, макар че рядко се намират вече такива, ама със сигурност предпочитам тази дума, пред думата "печен" или у наше село "пекан" много мразя израза "много е пекан" аххаха
Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!
Човек,на когото мога да се доверя и зная,че ще ми помогне,който изпълнява обещанията обещанията си и държи на мнението си
Готин човек. Човек, който да се лигави с мене когато си говорим за простотии, но и също така да се отнася сериозно към важните неща... Човек на когото мога да разчитам и да бъда сигурна, че ще ми помогне в даден момент![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Когато знае как,къде и защо.Тогава употребявам това.![]()
ей тва има сериозен подтекстПървоначално написано от hooliganka89
къде да уцели
![]()
Човек на когото може да се разчита. Държи на думата си и когато може да помогне на някой го прави.За съжаление в днешно време рядко се срещат "точни хора".
Човек на място в преносен смисъл разбира се.
Руса кукличка
Как я мразя тая дума.. звучи ми много глупаво "точен човек". о_O
тя е мнага точна = не и закъснява![]()
![]()
![]()
не знам,всеки си употребява тоя тъп израз,когато си искаможе би има само един по-смотан от него:отворена ли си
![]()
![]()
Може да е точна в математиката...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
не я употребявам, защото не ми харесва.... само защото е "модерно" да се използва, не означава, че си заслужава
someone else...
Когато говоря за човек на когото
може да се разчита и би влезнал в положение и би помогнал ако се наложи.
Човек, който е сериозен. На който може да се разчита.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ами казвам го за човек, който е себе си, който е веселяк и не е лицемер. Жалкото е , че тези "точни" хора се срещат изключително рядко в природата!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Когато прави нещата както трябва,
помага на всеки , който може ....
мм ,, изобщо , когато е свестен човека ..![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
за мене това е човек който държи на думата си .. не е лицемер .. държи се добре с всички ..и тнт .. човек на място ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
когато е винаги насреща човека и те разбира
често ми си е случвало да говорят против някой мой приятел и аз използвам израза НЕ Я/ГО ЗНАЕТЕ КОЛКО Е ТОЧНА/EН ЗА ДА ГОВОРИТЕ ТАКА
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Kogatro chovekyt nasreshta e seriozen harakter i moje da se razchita na nego;]
Когато си държи на думата.Вчера го казах за един приятел.Занимава се с една работа,ако някой път закаснее - не ти иска пари,дава ти безплатно,един вид компенсира.Ето такава политика е точна.Не да закъснее с по 2-3 часа и да ти каже "Еми съжалявам,че закъснях.30 лева ми дължиш." ...
Както и да е![]()
Когато някой ме разпитва за друг човек и ако той е пекан го казвам...