- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Помощ по немски :)
Добър ден. Искам да ви помоля който може и разбира да ми помогне с домашното ми. Молбите ми са две. Първо трябва на напиша съвсем кратка историйка за една картинка, а втората е да проведа телефонен разговор в който разказвам как съм си прекарала почивните дни. И двете задачи трябва да са на немски в перфектно време. C:\Documents and Settings\Du6ku\Desktop\DSC00098.JPG това е картинката за първото разказче. Благодаря предварително![]()
За разказа не мога да ти помогна тъй като не съм на твоя компИначе ето ти един вариант за разговора:
A:Hallo(tam kakto se kazvash)!Wie hast du das Wochenedna verbringen?Hast di dich gut ercholtet?
B:Ja,ich habe sehr gut geschlafen und mich erholtet.
A:Ach so?Hast du in die Disco gegangen?
B:Nain,ich bin in einen Hotel mit mainer Familie ins Gebirge.
Aa ist sehr sch
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Много благодаря ако искаш ми напиши на лично скайпа си и да ти пратя картинката защото нямам никакви идеи.и благодаря все пак за огромната помощ
![]()
Every second Chance begins with the firts step!
[quote=nefchi_bs]За разказа не мога да ти помогна тъй като не съм на твоя компИначе ето ти един вариант за разговора:
A:Hallo(tam kakto se kazvash)!Wie hast du das Wochenedna verbringen?Hast di dich gut ercholtet?
Aa ist sehr sch
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
[quote=Water_lili][quote=nefchi_bs]За разказа не мога да ти помогна тъй като не съм на твоя компИначе ето ти един вариант за разговора:
Aa ist sehr sch
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
[quote=nefchi_bs]За разказа не мога да ти помогна тъй като не съм на твоя компИначе ето ти един вариант за разговора:
A:Hallo(tam kakto se kazvash)!Wie hast du das Wochenedne verbracht?Hast du dich gut erholt?
B:Ja,ich habe sehr gut geschlafen und mich erholt.
A:Ach so?Bist du in die Disco gegangen?
B:Nein,ich bin in einen Hotel mit meiner Familie ins Gebirge.
Aa ist sehr sch