- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- първият ми път
mi predi okolo mesec be6e purviq mi opit za sex kazvam opit za6toto toi ne uspq da vleze men me zabolq i mu kazah da spre,sled tfa hodih i na lekar i mi kaza 4e sum dosta tqsna sa se pritesnqvam pak da opitam za da ne svur6i pak s proval,daite nqkuf suvet
т.1 от правилника
мнения и теми на латиница след 1 април ще бъдат изтрити!
хоти
С смазочни материали.![]()
....Първо с пръсти, да се разшириш малко, после намазваш обилно пениса и вагината с вазелин,лубрикант или с слюнка.Успех ти желая
Мазна храчка и голямо внимание....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Ми може пак да те боли , ама ще търпиш .. И аз бях тясничка , но вече сичко е Ок .. Ползваите там тия лубриканти , за да е по лесно проникването .. И повече възбуда![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Определено смазки много, но нека се пробва да те възбуди - не от вратата и да ти го вкара. Ако жената е възбудена достатъчно - болката бързо отстъпва на удоволствието. При нас с приятелката ми се получава - а тя е доста тясна. Пойграйте си, преди да стигнете до същината![]()
Подкрепям - възбудата е най-важна. Когато си възбудена се отпускат мускулите и проникването е по-леко. Удоволствието настъпва по-бързо и акта е по-безболезнен. Нека ти обърне по-голямо внимание в началотоПървоначално написано от Gary
ами да лубрикант повече любовна игра за да се помкриш ш щи стискаш макло зъби![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
не че ми влиза в работата ама ти на колко години си и приятеля ти на колко години е ???Първоначално написано от slyspy
иначе пробвайте с лубрикант и дълга любовна игра преди това ....
Няма страшноПовече любовна игра :P
Божествена лудост ли ме обхвана?