.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

първият ми път

mi predi okolo mesec be6e purviq mi opit za sex kazvam opit za6toto toi ne uspq da vleze men me zabolq i mu kazah da spre,sled tfa hodih i na lekar i mi kaza 4e sum dosta tqsna sa se pritesnqvam pak da opitam za da ne svur6i pak s proval,daite nqkuf suvet

т.1 от правилника
    мнения и теми на латиница след 1 април ще бъдат изтрити!
    хоти

Град
    В сърцата на хората.
    С смазочни материали.
    ....Първо с пръсти, да се разшириш малко, после намазваш обилно пениса и вагината с вазелин,лубрикант или с слюнка.Успех ти желая

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Мазна храчка и голямо внимание....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Ми може пак да те боли , ама ще търпиш .. И аз бях тясничка , но вече сичко е Ок .. Ползваите там тия лубриканти , за да е по лесно проникването .. И повече възбуда
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Град
    София
    Определено смазки много, но нека се пробва да те възбуди - не от вратата и да ти го вкара. Ако жената е възбудена достатъчно - болката бързо отстъпва на удоволствието. При нас с приятелката ми се получава - а тя е доста тясна. Пойграйте си, преди да стигнете до същината

Цитирай Първоначално написано от Gary
    Определено смазки много, но нека се пробва да те възбуди - не от вратата и да ти го вкара. Ако жената е възбудена достатъчно - болката бързо отстъпва на удоволствието. При нас с приятелката ми се получава - а тя е доста тясна. Пойграйте си, преди да стигнете до същината
    Подкрепям - възбудата е най-важна. Когато си възбудена се отпускат мускулите и проникването е по-леко. Удоволствието настъпва по-бързо и акта е по-безболезнен. Нека ти обърне по-голямо внимание в началото

Супер фен Аватара на galu6a
    ами да лубрикант повече любовна игра за да се помкриш ш щи стискаш макло зъби
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    София

Re: първият ми път

Цитирай Първоначално написано от slyspy
    mi predi okolo mesec be6e purviq mi opit za sex kazvam opit za6toto toi ne uspq da vleze men me zabolq i mu kazah da spre,sled tfa hodih i na lekar i mi kaza 4e sum dosta tqsna sa se pritesnqvam pak da opitam za da ne svur6i pak s proval,daite nqkuf suvet

т.1 от правилника
    мнения и теми на латиница след 1 април ще бъдат изтрити!
    хоти
    не че ми влиза в работата ама ти на колко години си и приятеля ти на колко години е ???

иначе пробвайте с лубрикант и дълга любовна игра преди това ....

Отварачка за консерви би ти помогнала /на партньора ти/

Няма страшно Повече любовна игра :P
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си