- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбужда ли ви ...
най -много да запуша и дупката която ми приказва ..
![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
к'во е?Първоначално написано от sweetsunshine
има реплики като
"искам да съм в теб"
или
'искам да те чукам'
иии 'толкова ме възбуждаш искам го сега'
или разни такива фрази.
и умирам от кеф направо само докато го казва и ми иде да го направим да улицата ей така ..абе супер си е хах
+1Първоначално написано от x3eme
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Първоначално написано от Mamar4o
Напротив,почвам да се замислям и се разконцентрирам
Понякога....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Оу да-а-а-а!![]()
Доста е разгорещяващо![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Естествено...че ще е възбуждащо той да ми шепне в ухото мръсотийки... или пък да ми говори как не издържа..иии как ще ме побърка![]()
![]()
Харесва ми, да, но стига нещата да не са прекалено вулгарни..![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
tcykkk i az napraoYy poludeeem ;d kat mi kajii "mmmmmmdaaa skupii fkaraii go po navuutre..."ili pak.. "iskammm da usetqq kak razkusva6 vsi4koo v menn.. "
![]()
ima o6ti mnogy ama 6te gi zapazq za sebe si
![]()
![]()
хора извинете 4е не е по темата но само да ми кажете понеже правих секс с гаджето и не съм се празнил но се скъса презерватива има ли опасност ??
Ами много често ме разсейва..,но си призначам че когато ми говори супер вулгарни неща ми е още по възбуждащо ама... абе НЕ![]()
![]()
EveRytHing Is poSSible...
...Smile only in the Darkness...
Death...That's How I Wanna Be...
Абе пyтьo ... във всяка тема ли ще се хвалиш... нали си пусна собствена такава????Първоначално написано от homme
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Недей се хвали навсякъде,защото топчето не е пукнало.Не ти се брои.Първоначално написано от homme