.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42
    Град
    софия

Сестра ми ме подлудява :@

Здравейте , страшно сам изнервена вече направо не ми се седи в собствената ми стая (по точно на мен и сестра ми),тя е 6 години по-малка от мен и честно казано въобще не се разбираме аз сам на 17 ,тя на 11 вече се смята за много голяма иии направо немога да я дишам..непрекъсното се прави на интересна,в опитва се да се отваря ,бахти говори ми сякаш съм някоя нейна съученичка или
    приятелка ,само се караме и трепаме а на мен ми писна вече да се занимавам с нейните глупости ,но като направи нещо с което ми бърка в нервната система направо полудявам и това е от доста време насам ....Вече незнам как да подходя към нея вички идеи ми се изчерпаха ,но ако продължава в същия дух ще издивея и много ще я намряза .... а и винаги като направи нещо се аз го отнасям батии актрисата е как се преструва ............. Та исках да попитам някой няма ли същия проблем или пък случайно да има идея как да постъпя с нея за да не се караме толкова много ....Благодаря на всички предварително

Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    И аз все го отнасям когато сестра ми напрай нещо,щот е явно,че баща ми обича нея повече...добре,че имам мама! Иначе и мойта разлика със сестрата е 6 години и още от ся се опитва да ми взима гримовете......тЪ....малко е голяма за да я набиеш.... Но за мен тва са нормални взаимоотношения между сестри (и при мен е така)....Тя (сестра ти) скоро ще навлезе в пубертета ии.....тогаваа... то нейното е нормално за възрастта и според мен....и да говориш с нея 100% няма да те разбере...или ще се направи,че не те разбира...

Град
    софия
    Да мисля че си права опитвала съм се да говоря с нея,но не се получава сякаш влиза от едното и излиза от другото ухо .... а да я бия
    ,вече няма как тя е 1 и 50 от земята и тежи 45 кг ,аз сам само с 4-5 килограма по тежка как мога да се бия с нея
    Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    аз имам брат,който е на 14 почти но се изживява като голям отворко понякога.Опитай се да не й обръщаш чак такова голямо внимание,а вместо това се сближете малко и почнете да си споделяте-тогава нещата ще се променят
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Повече от фен
    Бой бе...Сериозно само това ще я оправи.

Цитирай Първоначално написано от Sladurancheto
    Да мисля че си права опитвала съм се да говоря с нея,но не се получава сякаш влиза от едното и излиза от другото ухо .... а да я бия
    ,вече няма как тя е 1 и 50 от земята и тежи 45 кг ,аз сам само с 4-5 килограма по тежка как мога да се бия с нея
    Е аз тва казвам,че не можеш да я набиеш скоро и аз няма да мога мойта да я бия.Първо щот е много голяма ( и на ръст и на годинки :Д ) и второ,защото баща ми я защитава Ама засега е добре...само като си вдигна ръката и почва да вика 'Не не моля те' много се кефя ей....
    Просто не и обръщай внимание

Опитай да не и повишаваш тон като за начало. Тя като види че се отнасяш добре с нея (в речта) ще започне и тя да го прави. Тва съм го изпитвала. А вече когато има някакъв спор опитай с добрия тон да я убедиш в своето мнение (а като ви гледам разликата не мисля, че ще е трудно). А ако не може и не може да я убедиш, пробвайте с компромисно решение, но да има компромис и от 2те страни.

Добрия тон и ораторските умения правят вс
    Айде успехчета
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Голям фен Аватара на Vincitore
    И мойта е така Нищо не помага-нито спокойно говорене,нито повишаване на тон,нито викане,нито бой На 8 г.е аз съм на 16.Пипа ми нещата ,чупи ги ,рови навсякъде... досадна е и не ме оставя на мира.Естествено аз излизам виновна за всичко което прави ... наще са на нейна страна ,даже баща ми е забранил да я бия и тя само:
    -Тати ти е забранил да ме удряш,и ми се хили
    еми кво да се прави .. и аз нз... а вече и тях не слуша ,ама те са си виновни като не я държат строго ...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Хора не искам да ви депресирам ама ляк рядко се намира.
    Аз съм на 19,а брат ми е на 26 и така и не успяхме да намерим серума на разбирателството между нас,а сме толкова големи вече.
    Трудно е.Особенно в случая на авторката,разликата в годините си оказва влияние.
    На съвсем различни планети сте в момента и за това не може да говорите на общ език.
    Ти си забравила какво е било да си на 11,но и когато си била на нейната възраст не си имала по-голяма сестра,та да можеш сега да се поставиш в нейната ситуация и да се опиташ да намерите честотата която и двете разбирате.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз преди имах такива проблеми...Обаче не живея вече с нашите,бачкам си и си ми е много по-яко. Няма кой толкова да ми надува главата и да ме дразни..

Град
    In the middle of Nowhere
    Според мен ако й дадеш пълен игнор ще спре,защото вече няма да й обръщаш внимание..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    Велико Търново
    Нормално е.Когато пораснеш повече,ще се радваш че си имаш сестра на която да разчиташ.Ако нещо те дразни в нея,говори с родителите си или се опитай да и обясниш,все пак е по-малка от теб.
    Руса кукличка

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Nafarforii
    Бой бе...Сериозно само това ще я оправи.
    не е вярно, на бой се свиква. иначе.. не знам какво да ти кажа, аз съм единствено дете и нямам опит в тия работи.. но пък имам братовчедка на 12 и тя така вече се е помислила за голяма и с братовчед ми (който е на 16 почти) постоянно се карат, даже тя го бие.. ама и той не си поплюва.. абе голям цирк е у тях както и да е .. та тва явно са нормални неща за децата на тая възраст.. а няма ли възможност поне да сте в отделни стаи, че да не се засичате много- много?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    софия
    ами хора говорила съм с нея и спокойно опитвах се да се разберем мирно,но тя никога не отстъпва за нея винаги тя винаги е права и мнението на другите (освен на мама и тати ) не я интересува... като беше по-малка много се разбирахме но вече не ....Мисля си че мн я тресе пубертетчето ,пък аз вече я преминах тая фаза и наистина сме на съвсем различни вълни...Плюс това тя е мн разпиляна и страшно мързелива немога да живея в кочина , а като и направя забележка ми казва "Ти ли ще ми кажеш,коя си ти че да ми казваш какво да правя?",но няма как да сме в отделни стаи защото апартамента не е достатъчно голям за още една стая ....

Ебете си майката .
    phah

Град
    софия
    еби си ти твойта

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Аз затова си имам куче, много си ме слуша и квото му кажа винаги е на моето мнение и изпълнява
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Град
    софия
    да де да можех да щтракна с магическа пръчка и тя да стане послушна като кученце ........амаа неставаа

Като те пита каква си и че да и казваш какво да прави и т.н....и кажи,че си и сестра,трябва да има уважение,защото някой ден ще и трябва помощ и тая която сега мисли за ''никоя'' може би ще е единствената ,която ще и помогне 100% съм сигурна,че и такива моменти ще има! Бахти децата ей... Мойто още тва не ме е питала..щот много добре ще и покажа каква съм и...

Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Ебете си майката .

Аааааайде стига спами вече де! Ако не можеш да дадеш добро мнение по въпроса не пиши простотии ... тва коя тема е вече, в която пишеш тъпотии?
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Ебете си майката .

Аааааайде стига спами вече де! Ако не можеш да дадеш добро мнение по въпроса не пиши простотии ... тва коя тема е вече, в която пишеш тъпотии?
    Колкото толкова бе сметкаджии глупави
    phah

Град
    софия
    аа като и кажа така и вика само мама и тате могат да ми казват кво да правя

Град
    Wonderland
    Измести се да спиш в друга стая,не и обръщай никакво вмнимание,колкото повече и се връзваш,тя ще става все по-нагла,сега я пере яко пубертета,няма да излезеш на глава с нея.

Град
    софия
    е в кухнята на диванчето ли да спинкам

Град
    МОЗЪК
    АЗ МРАЗЯ БРАТ МИ ЩОТО НЕ МИ ПОМАГА С НИЩО. И МУ ЗАВИЖДАМ.
    АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си