.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    просто нямаш идея КОЛКО ми е позната тази история!!!! аз имам абсолютно същия проблем, сестра ми е точно 6 години по малка, и.... няма да се повтарям, ама и ние мн се дразним,аз особено немога да я трая въобще!!! а интересното при нас е , че тя много ме обича и постоянно е лепната за мене, и да, прави се на мн отворена, апък пред мама е ангелче( впрочем мойта сестра е на 9) И най лошото е, че тя най малкото нещо да и кажа и веднага се обажда на родителите ни, апък те са доста заети и аз изобщо неискам да ги безспокоя, оффф много имам да говоря по темата, ама спирам, решението при мене е...... абе просто гледам да се разделя с нея за известно време, щото мн ми дига нервите, особено тази година, все не ми се отваря възможност да я запратя при бабите.... ай стига съм писала, просто идеално те разбирам, ужас е

Град
    Wonderland
    Всичко е временно,и вие сте били такива на тази възраст,затова стига сте се оплаквали от келешите,те са ви братюсестра,такива ще си остнат завинаги,а това,че имате проблеми с тях е неизбежно,просто разликата в годините е виновна-на този етап,по нататъка нещата ще се оправят и ще бъете щастливи,че ще има на кого да разчитате един ден,аз нямам нито брат,нито сестра и ми е доста самотно .

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    А аз какво да кажа като половин година деля една стая със сестра ми която е 13 години по-малка като до сега винаги съм имала моя си стая?
    Тя е на 6 обаче се опитва да ми подражава и само ми се отваря и ми разправя как ще си прави каквото си иска Ама тва е само понякога де. Иначе много си се обичаме
    След няколко седмици се изнасям и тя още от сега страда и казва че няма да ме пусне

Фен Аватара на RaZcAkVa6tIq
    Град
    NqKaDe Na LuNaTa
    Еми и аз съм така с брат ми.Какво трябва да направиш: всеки ден като те нерви яко налагане.При мен работи.Изкарвам си стреса върху него.И след около две седмици ще разбере ,че с по големи не се закачащ.
    Offfff skuka..........

не знам ... според мен най- правилното решение е да се опиташ да говориш нормално .. но като не става преминавай на план Б .. ПЪЛЕН игнор .. като влезеш в стаята все едно я няма .. ако ти говори - не я чуваш .. не й обръщай никакво внимание .. сигурен съм че го прави защото е малка още и не разбира че не е забавно да подлудяваш сестра си .. колкото повече и обръщаш внимание и се връзваш на глупотии те й - толкова по- зле за теб .. поне аз така процедирам с племенника ми (той е 1 кл).. в краен случай зимата го затварям на терасата да са поохлади
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Или игнор или бой.Това е...

Град
    софия
    Да и игнора не е лоша идея ,имало е сигурно месец да не сме си приказвали въпреки ,че спим в една стая и мине се мине време пак забравим за какво се сърдим една на другоа ама продължаваме да не си говорим ...Това са дни на блаженство
    Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!

Аз нямерих един начин като вземе сестрами да ми се прай на много интересна и аз почвам като нея сякаш не съм на 16 а на 11 и на нея мн бързо и омръзна и вече се разбираме горе долу де

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Според мен ако й дадеш пълен игнор ще спре,защото вече няма да й обръщаш внимание..
    +1

За съжаление и аз имам същия проблем!Само че в моя случай аз се карам с по-голяма си сестра(само на външен вид е по-голяма,уверявам ви,имам чувството,че аз съм на 20,а тя на 15!)Когато бяхме малки се разбирахме чудесно,но сега едвам се издържаме!И аз,като теб,дълго време се чудих как да си реша проблема и някарая просто реших да я избягвам и игнорирам!Тъй че това е моят съвет-не й обръщай внимание,иначе само твоите нерви ще пострадат!
    You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Sladurancheto
    Да и игнора не е лоша идея ,имало е сигурно месец да не сме си приказвали въпреки ,че спим в една стая и мине се мине време пак забравим за какво се сърдим една на другоа ама продължаваме да не си говорим ...Това са дни на блаженство
    Ааааааа как издържаш,моята много лесно ме ядосва.Разликата ни е 4год.,аз съм на 18, тя ще прави 14 Само дето не мога да я дишам вече,нагла е до не знам къде...И най - лошото е,че родителите ни нищо не могат да направят.Наказваха я кво ли не,биха я,говориха спокойно с нея, но ефект няма Вчера пак се бихме...Тя е по -едра от мен и по - висока и кат ме перни лошо ми става,де*ба тва ново поколение кви са мутанти Все си мисля,че като порасне още малко и ще се оправи,ама май няма такива изгледи...Говорила съм и,че някой ден ще разбере,че съм и сестра и ще и липсвам,че аз съм и по -близка от приятелките ама ефект никъв и накрая ми казва"Ква си ти ма...Махай са бля бля..." Иде ми да и фрасна кратуната някъде....

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от littlebaby
    Цитирай Първоначално написано от Sladurancheto
    Ааааааа как издържаш,моята много лесно ме ядосва.Разликата ни е 4год.,аз съм на 18, тя ще прави 14 Само дето не мога да я дишам вече,нагла е до не знам къде...И най - лошото е,че родителите ни нищо не могат да направят.Наказваха я кво ли не,биха я,говориха спокойно с нея, но ефект няма Вчера пак се бихме...Тя е по -едра от мен и по - висока и кат ме перни лошо ми става,де*ба тва ново поколение кви са мутанти Все си мисля,че като порасне още малко и ще се оправи,ама май няма такива изгледи...Говорила съм и,че някой ден ще разбере,че съм и сестра и ще и липсвам,че аз съм и по -близка от приятелките ама ефект никъв и накрая ми казва"Ква си ти ма...Махай са бля бля..." Иде ми да и фрасна кратуната някъде....

Да позната история тая вечер пак се скарахме с цялата си наглост ми каза ,че сам щяла да стана проста сервитиорка в най-добрия случай иначе ще бъркам по кофите ии че тя била много по умна от мене ...зела ми чантата като инапраих забележка вместо да каже да сру че я зех без да питам почна да говори за минали случки толкова и се ядосах че и казах повече да не ми говори ,а като мама влезе почна да се жалва ама тоя път не я огря и ревна...
    Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Обикновено аз и казвам,че ще стане продавачка,метачка и тем подобни Наще поне я знаят ква е, та не и се разминава скандала...

Ей,я не се разстройвай и ядосвай,това са съвсем нормални отношения м/у сестри Спомням си , че преди време,когато братовчедка ми живееше в къщи беше абсолютно същия ад,не искам да си го спомням
    Но опитай се да здържаш нервите си и не й обръщай внимание!
    УСПЕХ!

Град
    Там, където е сърцето...
    Като че ли аз съм я писала темата На същата възраст сме с мойта и е същата работа, иде ми да я удоша направо някой път, ама доста мои приятели имат същия проблем, затова не се отчайвай! Не си сама, аз просто гледам да не й обръщам внимание, защото като им се обръща внимание става по-зле. Не че не ми скача по нервите ама какво да направя оправия няма .... ако намериш решение драсни, че май това е вечния неразрешен въпрос....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен Аватара на gabi_94
    ооо все пак е на 11, моята е на 6 и ми говори все едно съм някоя нейна приятелка от детската, обижда ме, дразни ме, нервира ме, а все пак съм с 8 години по-голяма от нея - би трябвало да има поне малко уважение, но не, изобщо не и пука за мен. Никога не ми вика "како", а ми вика Габриело, Габриелицо и т.н. Просто си нямате на представа как ме е наричала - овца, пикла, мръсница, кучка, да припомня че е на 6г. аз на нейната възраст не съм се и осмелявала да отговарям на наще, пък камо ли да ги убиждам - ття и това прави. Тя майка ми от време на време я поступва, наказва - никакъв ефект, даже напротив става още по-зле. Направо незнам след 5,6 г. кво ще стане. Опитвам се да не и обръщам внимание, но е трудно, тя ме удря и аз да си стоя без нищо да и правя, а и да допълня че е мноооого по силна от нормално 6 годишно момиченце неква дребна, слаба, пък как бие не е истина, а аз не мога да я ударя, щото ще стане скандал, само да я пипна и ще нададе такъв рев, че наще ще ме убият после, все едно съм я пребила.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    ооо все пак е на 11, моята е на 6 и ми говори все едно съм някоя нейна приятелка от детската, обижда ме, дразни ме, нервира ме, а все пак съм с 8 години по-голяма от нея - би трябвало да има поне малко уважение, но не, изобщо не и пука за мен. Никога не ми вика "како", а ми вика Габриело, Габриелицо и т.н. Просто си нямате на представа как ме е наричала - овца, пикла, мръсница, кучка, да припомня че е на 6г. аз на нейната възраст не съм се и осмелявала да отговарям на наще, пък камо ли да ги убиждам - ття и това прави. Тя майка ми от време на време я поступва, наказва - никакъв ефект, даже напротив става още по-зле. Направо незнам след 5,6 г. кво ще стане. Опитвам се да не и обръщам внимание, но е трудно, тя ме удря и аз да си стоя без нищо да и правя, а и да допълня че е мноооого по силна от нормално 6 годишно момиченце неква дребна, слаба, пък как бие не е истина, а аз не мога да я ударя, щото ще стане скандал, само да я пипна и ще нададе такъв рев, че наще ще ме убият после, все едно съм я пребила.

Emi macka sychuvstvam ti ,znam kakvo e daje kato gi slu6am teq ne6ta mi se struva che tvoita e po-prokleta ot moita makar4e i moita be6e sy6tata kato po malka i sega ne e po-dobre .... Opitvai se da ne i obry6ta6 vnimanie i da q ignorira6 kato ti govori ako se kara6 s neq vidqh 4e nestava moje da se psuvame i do utre Ama skoro ima6e nujda ot ne6to i me pita tva onova az pravq na udarena tq po4na da mi se moli E tova e vremnno no se pak takiva momenti mnogo me kefqt

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си