.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Град
    isperih

Каква ли любов?

Супер се учудвам на приятелката ми да ме ревнува до полуда, да ми казва, че няма да ме остави за нищо на света и е мислила за по-серизно бъдеще с мен, никога няма да ми изневери .Ходим от година и половина и незнам какво да мисля и аз, защото така и аз се привързах много към нея. Страх ме е, че ще греши за мненията си и тогава мога да получа супер гаден удар!А тя за мен е нещо свято и по-нежно от всичко на света и съм 100% сигурен в тъпото си сърце и тиква, че няма да позволя на себе си да я нараня по арогантен начин.Какво е вашето мнение, може ли човек на 17 години да бъде толкова привързан към някого и да го желае всеки миг,да е всеки ден с него, без да му омръзва?Може ли такова чувство наистина да съществува и е хванало точно мен?!!

Амииии.............според мен, но винаги може да се случи на някой заблуден щастливец! Congradulations
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    В сърцата на хората.
    Не се притеснявай излишно.Всеки човек е силен на думи.Зависи какъв характер и как мисли по въпрос "по сериозно бъдеще".

П.П.До оня ден бях свидетел "искам да съм с тебе,искам дете от тебе...бля бля ", а сега тая двойка са разделени...така че....не се притеснявай.

Град
    бълХаристан
    споко, тва жените не са хора - не знаят какво искат, винаги приказват такива неща и накрая ти съсипват няколко месеца от живота, защото ще се питаш "как може след всичко което ми е обещавала и се е вричала да постъпи така с мен и сега едва ли не не ме познава?"

затова никога повече няма да кажа на някоя че я обичам, на никоя няма и да се доверя. така прецакват момичета на по 20-21 години, какво ли остава за на 17

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Съществува да ... и маи си се заразил .. но това е толкова хубаво
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Цитирай Първоначално написано от kypo
    споко, тва жените не са хора - не знаят какво искат, винаги приказват такива неща и накрая ти съсипват няколко месеца от живота, защото ще се питаш "как може след всичко което ми е обещавала и се е вричала да постъпи така с мен и сега едва ли не не ме познава?"

затова никога повече няма да кажа на някоя че я обичам, на никоя няма и да се доверя. така прецакват момичета на по 20-21 години, какво ли остава за на 17
    Уау, една те е наранила и дай всички да ги минем под ножа! Има големи боклуци и сред мъжете ама ние не ви слагаме всички под общ знаменател,нали?
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    < 33
    Еми всеки казва така като е силно влюбен..
    И аз мислих,че никога няма да скъсам с приятеля си,
    че винаги ще го обичам,ама .. Рано или късно си омръзвате..
    Недей мисли ся за тфа,радвай се ,че сте заедно и че сте щастливи,,
    В момента това е най-важното.
    Actions speaks louder then words .. >.<

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~

Тва се отнася и за мъжете - в абсолютно същата ситуация съм в момента с едно момче така че не само жените го правят...

По темата: Само едно съветче ще ти дам - колкото и да се обичате недейте да си правите такива големи планове за бъдещето, защото...не ви го пожелавам де, но може да дойде момент, в който да се разделите и тогава разочарованието ще е двойно.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Roma, Italia
    А бе,момко,вие не правите ли същото?
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    Улицата
    emi moje baba mi i dedo mi sa zaedno ot 14(baba mi) 15(dedo mi) godini maika mi i bashta mi ot 17, edin fr na brat mi i jena mu ot 14 i brat mi i jena mu ot 16 zatova e vuzmojno tova moje da e choveka s koito she si cql jivot
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    Велико Търново
    Разбира се,че може да си влюбен,в това няма нищо лошо,стига обичта да е взаимна.Разбирам,че те е страх да и се довериш,но без да пробваш няма как да спечелиш.
    Руса кукличка

Град
    бълХаристан
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    А бе,момко,вие не правите ли същото?
    аз не правя така, защото никога не казвам нещо в което не вярвам! отне ми месеци (3 някъде) за да кажа "обичам те", след това никога не казах (едва след като тя започна да го казва, аз повярвах че е така и аз и го казвах) че ще бъдем завинаги заедно, че никога няма да се разделим, защото знаех колко ще я нараня ако нещо не се получи и аз съм причината за това. и ми се е случвало 2 пъти едно и също - много приказки и накрая нищо...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    Съществува да ... и маи си се заразил .. но това е толкова хубаво
    +1!
    А и това,че е само на 17 год. не означава,че не може наистина да изпитва и чувства нещата,които ти казва

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    По принцип е възможно, но не се среща често.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Димитровград-Eggenfelden

Re: Каква ли любов?

Цитирай Първоначално написано от beiho
    Супер се учудвам на приятелката ми да ме ревнува до полуда, да ми казва, че няма да ме остави за нищо на света и е мислила за по-серизно бъдеще с мен, никога няма да ми изневери .Ходим от година и половина и незнам какво да мисля и аз, защото така и аз се привързах много към нея. Страх ме е, че ще греши за мненията си и тогава мога да получа супер гаден удар!А тя за мен е нещо свято и по-нежно от всичко на света и съм 100% сигурен в тъпото си сърце и тиква, че няма да позволя на себе си да я нараня по арогантен начин.Какво е вашето мнение, може ли човек на 17 години да бъде толкова привързан към някого и да го желае всеки миг,да е всеки ден с него, без да му омръзва?Може ли такова чувство наистина да съществува и е хванало точно мен?!!

Когато бях на 17 мислех също както мисли сега твоята приятелка.
    Кълнях се на приятелят си,че е единсвен,че никога няма да ми омръзне и че никога няма да изменя тези си чуства.
    Обаче опс,почти 2 години се изминаха от тогава и аз вече не мисля и чуствам това което съм казала тогава,а Боже толкова бях сигорна в думите си ама нещата се промениха.
    И причината за тези промени е една - На 17 човек нищо не знае и не знае какво иска,а си мисли точно обратното.
    Сори ама питай патило.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Каква ли любов?

Ъм, къде е проблема момко?

Сега ти говори едно, утре се събужда с друга мисъл и ти бие шута. Или обратното. Хората се събират и разделят, това е нормалното. Научи се да приемаш раздялата като част от живота.

Друг въпрос е че не знаеш какво имаш, докато не го загубиш.

Порастни и започни да приемаш раздялата като нещо естествено, а не като края на света.

И така.

П.П. За който ще се прави на интересен. нямам впредвид да му е все едно. Просто да знае и че с една раздяла не свършва нищо.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

По принцип е възможно, но не се среща често.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си