- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета...
как показвате на едно момче че го харесвате ?
- Споделете![]()
Такива теми-много!
И все пак...всеки действа различно,аз лично казвам директно когато видя,че си струва и че другата страна отвръща със същото..
Ми с действия![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
ами с поглед.. по-скоро без поглед,просто като го видя и не го гледам
,абе до сега не съм намерила някой, на който наистина да покажа чувсвата си, пък и мен по принцип страшно ме е срам така че..
![]()
Ami po princip az ne sum mnogo po tezi neshta inache...Prostichko kazano ne pokazvam...ako se useti chudesno![]()
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Еми.. с дела![]()
Ама точно сега има един дето се прави май май на ударен и ми бяга, обещала съм му да го набия *той Е съгласен*.. само да го набараам
![]()
![]()
![]()
![]()
Действия,отношение,начина по който му говоря,начина по който гледам...абе не оставам неразбрана. Ма не обичам да съм директна в началото за да не стряскам,а и както и да ви звучи първата крачка към нещо по-сериозно очкавам от негова страна...тва мъж ли е или какво?!![]()
S mnogo ne6ta...![]()
+1Първоначално написано от vesSynkaa
![]()
щом е съгласен другарке начи не мисля че си му много безразличнаПървоначално написано от xXxMixXx
... поне аз бих бил съгласен някоя хубафка да иска да ме набие ...
![]()
![]()
![]()
![]()
тъй че може само да се прай на недостъпеннашамаросай го да се осъзнае малко и няма да бяга
![]()
Винаги си проличава когато едно мимиче хареса едно момче... по начина по който гледа, по усмивката, по начина по който разговаря с него ...