.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Момичета...

как показвате на едно момче че го харесвате ?
    - Споделете

Град
    Дълбините на канала :D
    Такива теми-много!
    И все пак...всеки действа различно,аз лично казвам директно когато видя,че си струва и че другата страна отвръща със същото..

Град
    < 33
    Actions speaks louder then words .. >.<

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ми с действия
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

ами с поглед .. по-скоро без поглед,просто като го видя и не го гледам ,абе до сега не съм намерила някой, на който наистина да покажа чувсвата си, пък и мен по принцип страшно ме е срам така че..

Град
    Shumen
    Ami po princip az ne sum mnogo po tezi neshta inache...Prostichko kazano ne pokazvam...ako se useti chudesno
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ами почвам да флиртувам.

Еми.. с дела
    Ама точно сега има един дето се прави май май на ударен и ми бяга , обещала съм му да го набия *той Е съгласен*.. само да го набараам

Действия,отношение,начина по който му говоря,начина по който гледам...абе не оставам неразбрана. Ма не обичам да съм директна в началото за да не стряскам,а и както и да ви звучи първата крачка към нещо по-сериозно очкавам от негова страна...тва мъж ли е или какво?!

Ми с предизвикателен поглед,усмивка,намигвания.. Абе общо взето - флиртче
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    S mnogo ne6ta...

Цитирай Първоначално написано от vesSynkaa
    +1

Удрам му електрошоци .
    phah

Цитирай Първоначално написано от xXxMixXx
    Еми.. с дела
    Ама точно сега има един дето се прави май май на ударен и ми бяга , обещала съм му да го набия *той Е съгласен*.. само да го набараам
    щом е съгласен другарке начи не мисля че си му много безразлична ... поне аз бих бил съгласен някоя хубафка да иска да ме набие ...
    тъй че може само да се прай на недостъпен нашамаросай го да се осъзнае малко и няма да бяга

Винаги си проличава когато едно мимиче хареса едно момче... по начина по който гледа, по усмивката, по начина по който разговаря с него ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си