.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 73 от общо 73
    Град
    Инкогнито
    Е то и в моя клас имаше простаци и кретени, ама не те преобладаваха, а сега положението е съвсем друго, пълна деградация

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Е то и в моя клас имаше простаци и кретени, ама не те преобладаваха, а сега положението е съвсем друго, пълна деградация
    И в моя ги има такива индивиди и те даже си го признават като ги питаш искат ли да постигнат нещо и те казват че не и казват че плановете им са непрестанно пиене .... и за другото може би се сещате

hottie
    Guest
    Абе това не се случва само в България. Ако погледнете днешната преса момче- ученик в Германия убил без повод 5 деца ч училището и не знам си още колко човека по улицата и в мола........

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    За случая Стависки не мога да изпитам НИКАКВО съчувствие и съжаление към него.Именно,защото е публична личност носи отговорност за постъпките и изцепките си,а именно,защото беше лице на кампанията срещу пияните шофьори и въпреки това се качи в джипа си пиян-за това трябва да понесе МНОООГО по-големи наказания от измислената глоба и 2'5 години затвор!Именно,защото от него се очаква да дава пример,а в същата тази кампания той сам стана пример за не-подръжание!За него не ми е жал,жал ми е за Албена-тя го отнесе заедно с него и тя е тази,която не заслужава психическия тормоз,който понася заради неговата грешка! ПРЕСТЪПЛЕНИЕ е не само това,което се случва по пътищата,но и това,което се случва в съдебните зали!

91 е последното що-годе нормално поколение, в 92 има хора, които все пак стават за нещо, но като цяло от там нататък трагедията е пълна. Казвам като цяло, за да няма обидени, все пак изключения ще има винаги.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Не дейте така с лека ръка да осъждате поколенията. аз си спомням думите за моето поколение - колко сме били разхайтени и така нататък. Мисля, че трябва да се търсят причините за това и да севземат мерки срешу тях , а не да се нападат отделните поколения.

Във всяко поколение има и лоши и добри. Виште "бийт" поколението на запад. Докато са били млади каво ли не са правили, а сега те са двигателя на икономиката на запада.

Проблема според мен е да се дадат достатъчно знания на поколението и след това независомо от залитанията в един момент, на база на знанията, които има това поколение само ще влезе "в правия път" - той е един друг няма.

Събери си мненията в 1!
    Вината е в родителите, все пак те възпитават тези поколения. Те не са виновни за нищо, разбира се, че когато мама и тате ги научат, че всичко е позволено, те наистина ще го вярват.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Събери си мненията в 1!
    Вината е в родителите, все пак те възпитават тези поколения. Те не са виновни за нищо, разбира се, че когато мама и тате ги научат, че всичко е позволено, те наистина ще го вярват.
    Ще дам пример с братовчедка ми която е на 7 години майка и постоянно и повтаря че трябва да бъде жестока и нахална за да успее е има нещо вярно ама .... И вчера чух нещо което адски много ме учуди - тя и една нейна прятелка която е на 9 си играеха на кукли и едната каза на другата - Хайде да ги заведем да им сложат силикон и да ги водим на бала .... първоначално като го чух ми стана смешно ама после .... Те само си играят де но ме притесня това че го мислят за нормално и наложително всяко момиче да е със силикон

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Не съм прочела цяла тема,но се сещам за случая с Владимир Кузов(политика от Атака)Та той беше обвинен в педофилия,изключиха го от парламента и си се разхожда свободен по улиците.Това е действителността в България.....никакво правосъдие и корупция
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Днес четох във вчерашния вестник за убийството в Перник... Първата статия твърди, че Алберто (убитото момче) не бил цвете за мирисане, но Влади (убиеца) перманентно го е тормозел. Няколко страници след това Мартин Карбовски дращи как не трябвало да съдят убиеца, защото Алберто го тормозел.
    "Къде е била държавата, когато Алберто бесел котки и тормозел съучениците си? Защо просто не оставят случая? Щом властта не се е намесила още в началото, няма смисъл да се меси в края!"
    За какво начало говорим? Що за противоречие! Отвратих се.
    Щом вестниците и телевизията дават противоречиви свидетелства, не знам каква позиция може да имаме ние!
    Не знам как младите майки ще възпитават децата си, ако нямат достатъчно силна връзка с тях. Вече улицата възпитава повечето, което е жалко.

Мартин Карбовски принципно представя нещата грубо изпляскано, с цел да се замисли човек малко повече. Обаче понякога съвсем лети в облаците и тропа на метеното...
    ~

това не е криминален отдел, никой не може да бъде сигурен кой е убиеца
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Цитирай Първоначално написано от darla
    kakvo mi trqbva da znam za BGJ? Ot malka imam strah da patuvam s tezi grobnici,zaradi edin podoben incident.KAkwo mi trqbva da znam za tqh-4e se dvijat vse edno vseki moment 6te se razglobqt,4e ne psazvat razpisaniqta si ili 4e sa tolkova gnusni i nepoddurjani,4e te e strah da si ostavi6 spisanieto na masi4kata,a da ne govorim da se oblegne6 spokoino na sedalkata?!BDJ e nai-dolnoprobniq transport u nas!
    Ти си гнусна и неподдържана. След като от години не си стъпвала във влак какво говориш на изуст? Я се виж себе си - говориш наляво и надясно за това, колко ти е тежко, че си забременяла, как са те гонили някакви мутри, а сега вече си жива и здрава и на всичкото отгоре много интелигентна. Айде ако обичаш, спри да се вкарваш в американски екшън филми.

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    91 е последното що-годе нормално поколение, в 92 има хора, които все пак стават за нещо, но като цяло от там нататък трагедията е пълна. Казвам като цяло, за да няма обидени, все пак изключения ще има винаги.
    Не се обиждай, но като станеш на годините на баба си, тогава може да си позволяваш да отсъждаш за поколенията.

Станахте на по двайсет и няколко години и се главозамаяхте, че сте вече много "възрастни".

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз обаче работя с деца и мога да дам мнение от позицията на учител, наставник, педагог и възпитател. Няма нищо общо между настоящия 11-ти и настоящия 10-ти клас. Разликата е ОГРОМНА!

Аз също мога да кажа, че имам доста чест контакт с хора от тази възраст. Не от позицията на преподавател, какъвто е кремчето, но пък са ми приятели и са достатъчно открити пред мен.
    Да не говорим, че имам малки сестра и братовчед (под малки имам предвид под 7 години) и имам известен поглед как се възпитават децата сега.
    Така че, Джак, далеч не е задължително да съм 70 годишна, че да мога да преценя, не мислиш ли?
    ~

Мега фен Аватара на Blab
    92 - 95 - изгубени деца

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    92 - 95 - изгубени деца
    Убийци Х

Blab може би не толкова изгубени, колкото самонадеяни и летящи в някакви облаци, които само те виждат. Просто не се сдържах да чета кротичко. Напълно подкрепям Blab за това изречение 92-25 за мен това са боклуците на една държава за съжаление. Говорим, че децата са бъдещето на България, то и едно бъдеще . . . дупка, която сякаш няма край. Има хора които са 12 клас, а се държат като 9 клас, както и обратното. Не е толкова до поколението, а от манталитета и ценостите на дадената личност. Всичко идва от самовъзпитанието според мен. Колкото и да те възпитават родителите ти пред тях може да си кротък и мил, а навън може да си наркоман. Нека да не забравяме, че не знаете какво правят децата ви (или, ако сте деца, родителите ви не знаят) и сме в пълна заблуда, а не частична за съжаление. Ако не се пазиш сам, няма кой да те пази. В крайна сметка е виновно ОБЩЕСТВОТО под ,,обществото'' имам предвид всеки човек, а на вас оставам да решите дали сте съгласни или не.
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

ANTIHUMAN, много често защитавам тезата, че родителите масово не си знаят стоката. НО възпитанието играе все пак някаква роля. Не може да възпитаваш детето си, че най-правилното нещо е да биеш другарчето, а да очакваш, че ще го гали по главата, нали?
    ~

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    1.НИКОГА не съм се оплаквала от факта,че съм забременяла-това е най-хубавото нещо в живота ми.
    2.ТИ се вози във влаковете колкото искаш,ако искаш спи там,аз в тази гробница НЕ се качвам.След като не приемаш чуждо мнение,остави си главата завряна отзад и не кртикувай мнението на останалите.Ако искаш да продължим спора-с удоволствие,пиши на лично

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си