Няма да запазя коментара за себе си , това е форум и правото на изказване е общо , ти го правиш , аз ти опонирам. Надали откривам топлата вода , драга . Когато ти си се правела на Хайди Клум , мен са ме следили мутреси , при условие , че съм била на 11 години , преследвали са ме с коли и са наблюдавали дома ми при това неведнъж , като един от пътите беше точно за политически причини. Не виждам темата да е "Моята сърцераздирателна история" , така че не виждам защо споделяш своите несполуки - в по-горният пост аз не съм ги оповестявала.
Доводите , които изтъкваш са смешни , как смееш първо да обвиняваш някого , а после да заявяваш " е , бил е някой друг". Е , и ти не си била единствената , която е била подлагана на някакъв тормоз , но темата не беше затова нали ? Темата е за насилие , а ти обвиняваш някого , без да си запозната със случая , много отворени станахтеееее. Защо направо не Ви дадем властта да пъхате и по затворите , пък като сбъркате , ще кажете " Е , не е бил този.."
Ще спра и не защото ти ми казваш , а защото не виждам какъв спор ще заформя , които да е интелектуален с неградивна личност
Дерзай