Извинявам се и аз за тона , не беше уместен , но става въпрос за приятелско семейство / за момчето от Варна говоря/, него самият не го познавам , но баща му и сестра му- да. Това ме афектира. И наистина много ми се иска да не е той.. Вярвам , че не е той.
Ще ти разкажа нещо , без да споменавам имена, за случка от това лято ..
Две момичета спаха вкъщи , защото родителите ми бяха заминали , а на мен никак не ми се оставаше сама. Приятелят ми беше също вкъщи , но си тръгна към 24 часа. Аз бях уморена , легнах и тъкмо заспивах , когато 1 от момичетата ми каза , че ще ходят до магазина , който се намира между другото на един булевард - денонощен е , но за да стигнеш до него трябва да минаваш през храсталаци и тнт , аз бях готова да стана , докато ен чух едно изречение , "Долу ще ни чакат няколко момчета , приятели на ***" С *** ще наричам другото момиче. Нещо в мен направо си закрещя недей да ставаш , леж си. И аз послушах шестото си чувство и си легнах. Заспах почти веднага , като часът беше около 01 .Събудих се в 4:30 .. Започнах да звъня по телефоните , първоначално никой не вдигаше и се стреснах. Продължавах да звъня - Какъв е този магазин 3 часа , при положение , че магазина е на 15 минути път от нас ?! Накрая ми вдигнаха и казаха , че се прибират. Когато се върнаха , първоначално всичко беше наред , докато *** не си легна , а другото момиче не ми разказа и то с големи увъртания и мъчения от моя страна да изкопча нещо от нея - накрая се оказа , че тези "приятелчета" са ги завели в Максудата / в другият край на Варна, през 4,5 квартала , където е циганската махала / , в един апартамент. Всичко било наред , докато бившето гадже на *** , не завел другото момиче в тоалетната и не я накарал да му лапа , доакто тя се съпротивлявала , той й бутал главата надолу .. Тя не каза нито на родителите си , нито на полиция.
Аз си благодаря на късмета и на всичко , че си имам приятел от почти година , които си ме пази и гледа , но за горе-посоченият път благодаря на шестото си чувство.
Няма как да ги спасим, ние дори самите сме уязвими. Тези хора - убийците / ако можем въобще да ги наречем хора / са психично болни. Те .. да убиеш човек ? Това не е нормално. Но никога няма да се оправят нещата , не за друго , много хубаво е олицетворил градацията на управляващите ни Христо Смирненски в "Приказка за стълбата" , как от един човек от народа , когато станеш някой се самозабравяш , ставаш сляп за чуждото нещастие и гледаш само себе си. Сега "болката" на нашите управници са не убитите деца , не премазаните хора по пътищата , не ограбените - а Евро докладите. Как не ?! Нали уж сме в Европа - смешното е , че ние винаги сме били на този континент , а управляващите ни се държат , като префърцунени мажоретки искащи да влязат в клуба " на готините" или по-точно да откраднат още малко парички. И тъй като сега Евро докладите оплюват правосъдната ни система - интересно как оплюват несъществуващото , вече залавяме невинни хора , за да бройкаме уж "разплетени случаи".
Жалкото е , че повечето "изроди" независимо дали пълнолетни или непълнолетни / те са еднакво опасни / са от добри семейства .. Но навън те се променят , защото улицата ги учи на лошите неща , а понякога родителите нямат силата да дават отпора на всичко..