.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

ем гадно е :-(

Да започвам с трагедията.Ами един път аз и един приятел търсихме с кого да излезем и момичето което харесвам ни извика на едно място . И когато отидохме там имаше още 4 момичета и докато се запознавам с тях се влюбих в едната и забраих за тая дет я харесвам . цяла вечер бяхме заедно и когато си тругнахме момичето което харесвах преди и в тая дет се влюбих и пще едно момче беше с нас и тая която съм влюбен в нея ме прегърна без причина и тъй докато я изпратя обаче тя нямасхе нет нямаше нищо и нищо не сме си писал и следващия ден и се обаждам да и честитя 8ми март и тя каза че е мн мило и разбрах от нейна пряитлка че ме харесва горе долу обаче никога не ми пише първа никога не ми се обажда винаги аз кът почна тогаз и като и пиша по скайпе тя само ми отговаря със усмивки и отвреме на врееме някое изречение мисля че съм и безразличен вече
    всички момичета,които са от Русе да ми пишат :]]]

Град
    Инкогнито
    е то са минали 4-5 дена едва ли си и омръзнал толкова скоро

ем винаги аз ли трябва да и обращам внимание зако не почне разговора или чата или поне да ми цука да разбера 4е има интерес към мене туй се отчайвам ;щ

може да е много срамежлива или да се прави на недостъпна-спокойно
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от Schhhh
    ем винаги аз ли трябва да и обращам внимание зако не почне разговора или чата или поне да ми цука да разбера 4е има интерес към мене туй се отчайвам ;щ

Ми май не ти го показва,защото просто не го чуства.
    Съжелявам,но мисля,че не си пада по теб.Може вечерта когато те е прегърнала(ако тва е била тя,защото разказат ти е малко объркан),да е било под въздействие на алкохола,знае ли човек...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    1. Много лесно се влюбваш
    2. Може да те харесва, но нещо да се прави на недостъпна или просто не те харесва
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    < 33
    Еми може да ти се прави на недостъпна,
    ама ако те е харесвала едва ли си и омръзнал за 4 дни.. =)
    Actions speaks louder then words .. >.<

Ми май не ти го показва,защото просто не го чуства.
    Съжелявам,но мисля,че не си пада по теб.Може вечерта когато те е прегърнала(ако тва е била тя,защото разказат ти е малко объркан),да е било под въздействие на алкохола,знае ли човек...
    [/quote]

ем тя алкохол не пие пък и квото и да стаа не ме бърка тъй ли иначе аз търсех физическа връзка нищо че се влюбих в нея но е странно кът си мисля че няма да стане нщ я забравям донякаде но ми стаа малко гадно

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    1. Много лесно се влюбваш
    Ако питаш мен, сърцето му мисли за тая, която харесвал преди това, а главата /долната/ за новото момиче.. е за такова влюбване става въпрос

Град
    Shumen
    Prilicha na men.Lichno az kogato haresvam nqkoe momche i neshtat se poluchavat ostavqm toi da vodi vsichko taka che ne q sudi.Moje i da e pritesnitelna znam li...No vsichki sme s razlichni podhodi.Ta vloji povechko tyrpenie i vs shte e ok ...
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Това, че не ти пише и не ти се обажда тя първа няма значение. Това не значи, че не изпитва нищо към теб. Понякога ние момичетата обичаме момчето да е водещият и той да прави първите и важни ходове Според мен не трябва да се отчайваш.. Продължавай да и пишеш и да и се обаждаш.. Покани я да излезете заедно, само двамата и то ще си проличи дали тя изпитва нещо или не
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Според мен е срамежлива.
    А може и да се е напатила от такива като теб дето търсят главно физически контакт
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ае автора е мишок, това ясно. ама защо всяка втора тема е такава простотия?

Авторчче - имаш ли орехчета?там нейде между краката... Ако имаш - инициативата е твоя. Ако нямаш - недей реви по форуми.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

То и аз никога не пиша на никой.. Дори когато харесвам някой трудно може да се случи да му пиша. Направо я питай дали си и безразличен.
    Stay up all night with the stars *

Град
    В мислите на хората
    Принцесо, и какво трябва да отговори девойката?

Да го сдуха като каже "Безразличен си ми", или да му набива още филми в главата като му каже - "сладък си "

Така или иначе автора скоро пак ще пусне тема/мнение да за да каже какви ги е надробил.

Dr. Gregory House

valdesbg, по - добре ако не й пука за него да му каже отколкото да го мотае. Мен са ме питали много пъти така и аз си казвам каквото наистина мисля, за какво да давам напразни надежди.
    Stay up all night with the stars *

Град
    В мислите на хората
    Идеята беше че в тази ситуация въпроса е повече от дебилен. Отделно че автора се вкарва във филмчета от най-малкото нещо. А и така като гледам тя изобщо не си дава зор..

Dr. Gregory House

Най-вероятно се прави на недстъпна,защото и тя е почувствала нещо и иска да те впечатли някак...а вие момчетата колкото повече ви се дърпат толкова повече се влюбвате... харесва те СПОКО!

Уф имам подобен проблем Ама ми писна все аз да с еоптивам да взема иниацивата и да не се получава особено , за това го сотавям той ако наистина ме харесва , както е казал , ще я поеме , ако пък не - прав му път Та просто й пиши ое 1-2 пъти ако продължи в същия дух , нито й пиши нищо и тя ако те харесва още ще пропише

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си