- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Хапче за спиране на менструация?
а аз искам да те попитам ти в ред ли си?!?!
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
ами като е ДА, що задаваш тъпи въпроси? има хапчета за забавяне, но не и за спиране и въобще за какво ти е такова хапче?
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
От темата и от подписа ти не си личи особено... Както и да е, бих те посъветвала да си изтраеш една седмица макс, вместо да си правиш експерименти и да си тровиш организма...Първоначално написано от Qnna
чувала съм за жълтък с лимонова киселина ама незнам дали действа!На твое място не бих рискувала
Ти си нередовна бате няма такова хапче да ти спре мензиса![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
взема се 150ml H2O, слага се е микровълнова фурна за 7 минути в порцеланова чаша със сребърна лъжичка в нея, четът се св Василиеви и св Киприанови Молитви през това време.Първоначално написано от Qnna
водата се пие и се поръсва с нея!
ако до три дни няма ефект - вика се Таткото да тегли шамарите на пиклата и да я нормализира.
ако и това не помага - колегите психиатри се справят много бързо, лесно, и без рецидиви с този момински проблем!
Толкова млади момиче , които по здравословни причини нямат цикъл се молят от него , Вие се опитвате да се отървете. Пууу , прости патки !
Envoi moi ! ;]
Ревете като ви закъснява, а сега искате да спре!Капризи!Не можеш ли да изтраеш няколко дни, сексът няма да избяга!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Първоначално написано от Mihailova
Налълно правилно!!! Бати толкова ли 3-4-5 дни неможете да изтраете да сте в цикъл? И на мен ми беше смотано да ми дойде точно когато исках да ида на басеин...но басеина не избяга, след няколко дни отидох...Айде стига се оплаквахте само...Първоначално написано от gia_sena_mono
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Потърси в гугъл. Има, но не се преповръчват. А ако решиш... консултирай се със гинеколог!
Принципно съм чувала за да ти свърши по-бързо да пиеш витамин це ма знам ли до колко помага![]()
Витамин Ц спира по-бързо цикълът и е по слаб , но в повечето случаи влияе и на следващата /закаснява ти/![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
^ То на момичето сигурно вече отдавна и е свършилоТемата е от преди 20 дни..
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
като пиеш витамин це ще ти намалява, докато не ти спре, не знам дали ще ти подейства, но на мойте приятелки им спира, като сме на море
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
абе кви хапчета за цикъл бее?тва знаеш ли колко е опасно.. особено за под 18 годишни... има опасност първо да нямаш вече цикъл след това,да ти се преебе организма,или да ти е нередовен... недей да рискуваш щото после не знаеш кво може да стане: )
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
майка ми ми е казвала, че има някво такова хапче, но следващата менструация е адски силна (за сметка на предишната която си спряла). не съм се интересувала от това хапче и няма да се.
защо бързаш ?
Аз само знам за хапчета спиращи цикала за по един ден. Една съученичка като отиде на море пие такива