.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Хапче за спиране на менструация?

Искам да ви попитам имали хапче или нещо друго което да може да спре месечния цикал по бързо????Благодаря предварително !

Moderated by slun4ice
    т.1 и т.7 от правилника
    СилНо ОбИчаМ , TруДнО ПроЩаВаМ , ЖeCToKo OТМъЩаВаМ и НиКога Не СъЖаЛяВаМ !!!

Град
    Варна
    а аз искам да те попитам ти в ред ли си?!?!
    http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче

ami da

Цитирай Първоначално написано от _BuNnY_
    ................ ami da
    СилНо ОбИчаМ , TруДнО ПроЩаВаМ , ЖeCToKo OТМъЩаВаМ и НиКога Не СъЖаЛяВаМ !!!

Град
    Варна
    ами като е ДА, що задаваш тъпи въпроси? има хапчета за забавяне, но не и за спиране и въобще за какво ти е такова хапче?
    http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич

Re: ami da

Цитирай Първоначално написано от Qnna
    Цитирай Първоначално написано от _BuNnY_
    ................ ami da
    От темата и от подписа ти не си личи особено... Както и да е, бих те посъветвала да си изтраеш една седмица макс, вместо да си правиш експерименти и да си тровиш организма...

Град
    Свищов
    чувала съм за жълтък с лимонова киселина ама незнам дали действа!На твое място не бих рискувала

Ти си нередовна бате няма такова хапче да ти спре мензиса

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Хапче за спиране на менструация?

Цитирай Първоначално написано от Qnna
    Искам да ви попитам имали хапче или нещо друго което да може да спре месечния цикал по бързо????Благодаря предварително !

Moderated by slun4ice
    т.1 и т.7 от правилника
    взема се 150ml H2O, слага се е микровълнова фурна за 7 минути в порцеланова чаша със сребърна лъжичка в нея, четът се св Василиеви и св Киприанови Молитви през това време.

водата се пие и се поръсва с нея!

ако до три дни няма ефект - вика се Таткото да тегли шамарите на пиклата и да я нормализира.

ако и това не помага - колегите психиатри се справят много бързо, лесно, и без рецидиви с този момински проблем!

Град
    Варна
    Толкова млади момиче , които по здравословни причини нямат цикъл се молят от него , Вие се опитвате да се отървете. Пууу , прости патки !
    Envoi moi ! ;]

Град
    Roma, Italia
    Ревете като ви закъснява, а сега искате да спре!Капризи!Не можеш ли да изтраеш няколко дни, сексът няма да избяга!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    Толкова млади момиче , които по здравословни причини нямат цикъл се молят от него , Вие се опитвате да се отървете. Пууу , прости патки !
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Ревете като ви закъснява, а сега искате да спре!Капризи!Не можеш ли да изтраеш няколко дни, сексът няма да избяга!
    Налълно правилно!!! Бати толкова ли 3-4-5 дни неможете да изтраете да сте в цикъл? И на мен ми беше смотано да ми дойде точно когато исках да ида на басеин...но басеина не избяга, след няколко дни отидох...Айде стига се оплаквахте само...
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

а аз искам да питам на колко години си?

Потърси в гугъл. Има, но не се преповръчват. А ако решиш... консултирай се със гинеколог!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Принципно съм чувала за да ти свърши по-бързо да пиеш витамин це ма знам ли до колко помага

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Витамин Ц спира по-бързо цикълът и е по слаб , но в повечето случаи влияе и на следващата /закаснява ти/
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

^ То на момичето сигурно вече отдавна и е свършило Темата е от преди 20 дни..
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Hate City Sofia.
    като пиеш витамин це ще ти намалява, докато не ти спре, не знам дали ще ти подейства, но на мойте приятелки им спира, като сме на море
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    абе кви хапчета за цикъл бее?тва знаеш ли колко е опасно.. особено за под 18 годишни... има опасност първо да нямаш вече цикъл след това,да ти се преебе организма,или да ти е нередовен... недей да рискуваш щото после не знаеш кво може да стане: )
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    майка ми ми е казвала, че има някво такова хапче, но следващата менструация е адски силна (за сметка на предишната която си спряла). не съм се интересувала от това хапче и няма да се.

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    защо бързаш ?

Аз само знам за хапчета спиращи цикала за по един ден. Една съученичка като отиде на море пие такива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си