- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да съм бременна?
predi 2 sedmici pravix sex sus gajety si i sega mi zakasnqva problema e 4e pyrvo go praixm sys posle bez posle pak sys i posle pak bez nz stori mi se stranno trqbvashe da mi doide na 4 a sega ve4e e 11 nz kakfo da prava strax me e da si vzema test pri nqkoi ot vas imalo li e sy6tiq problem molq vi kajte 4e ne sym edinstvena
Moderated by slun4ice
т.1 и т.7 от правилника
Постове на латиница ще бъдат изтривани от 1-ви април
Има ли смисъл като няма значение
Не сме врачки - взимай си тест и ще си сигурна.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
super mnogo me e strax ;( vqrvam 4e ne sym ama korem me boli super mnogo a ne mi idva
най - добре си вземи тест вместо да продължаваш да чакаш
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
i ako testa sbyrka i znam 4e ne sym a vsy6tnost sum kfo shte prava ox boje ;( sluchvalo li se e na vas da pravite sex i sled dve sedmici da trqbva da vi idva i da vi boli korem molq vi se spodelete mnogo me e strax
po skoro si super pritesnena i zatova ne ti idva... vzemi 2 testa ako pokajat rezli4no togava otidi na ginekolog i toi da ti napravi test, ako ne 4akai oshte 1 sedmica i togava ve4e naistina na lekar shte trqbva da otidesh :P
Иди на лекар да те прегледа и ще си сигурна !
Come out, come out wherever you are...
аз сега съм така само дето го правя синаги със презерватив![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Вземи си два теста и ако покажат различни резултати,ходи на лекар,ако покажат еднакви ще узнаеш дали наистина си бременна или не..
Тест,има най-голяма вероятност да забременееш,ако гаджето ти е свършило с кондом,дори и да се измие,след това остават сперматозоиди,така че би трябвало да синаправиш тест.
Вместо да се вайкаш като първолак,се вземи в ръце-или си направи тест или отивай на преглед при гинеколог-едва ли думите на непознати ще решет съдбата ти за напред!Или СИ или НЕ СИ!!!!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Дам прави бързо тестче .. И по лекичко го карай .. :P Да нямаш друг път проблеми ..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Първоначално написано от macka_1912
НИКОГА, АМА НИКОГА НЕ ПОВТАРЯЙТЕ СЕКСА БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ, КОГАТО ВЕЧЕ СТЕ ГО ПРАВИЛИ ВЕДНЪЖ! Риска е голям и когато си го правите 1 път само без презерватив, а какво остава да го повториш след като има още сперматозоиди в каналчето.. Абе пази се иначе наистина може да забременееш..
Уж си достатачно голяма да се праскаш .. пък и + тва без кондом ама те е страх да си направиш един тест..! На мен ако ми закасне с 1 ден си правя веднага пък камоли ако ми закъсме с 5 ..!
Момиче ти не си добре..имаш ли си на представа какви рискове носи секса..?И как може да ги предоствариш явно не .. супер необразована си.. на тема секс,(ти ако забременеш сиг ще ни питаш как може и да махнеш бебето)незнам на колко си години съжалявам ако думите ми те обидят но си е точно такаПросто нямам думи!!!А и приятеля ти е СУПЕР ДУПЕР МЕГА БЕЗОТГОВОРЕН!Как това момче може да легне и да заспи спокойно незнам просто..а за теб както вече казах нямам думи!
Просто те съжалвам!
Като си тЪпа,чакай си тризнаците и пак иди да се ебеш за кеф!
Руса кукличка
така е !Първоначално написано от angelcheeee_93
Малко сме разумните.
Въпросът е ,че дори да го е правила без кондом вероятност да е бременна не е висока,но когато той е свършил няколко пъти с кондом има риск за останали сперматозоиди...........
Ами на теб първия ти път ли ти беше.Ако ти е бил първия нормално е да има изменение цикъла ти.Ако си го правиш редовно обаче по хубаво си вземи 2-3 теста и ги направи,за да си по сигурна и по-спокойна.Ако не се е измил след свършването си в презерватива е възможно да е останала сперма в пениса му,която да е проникнала в теб докато сте правили секса без презерватив.Никой неможе да ти каже бременна ли си или не - варианта е тестове.А казвам 2 или 3,защото виждам,че само от 1 няма да се успокоиш.
Ми може как да не може - ако спиш с отворени кракаМоже ли да съм бременна?
Първо без после със после пак без и пак със... Оф обарках се.Но според мен има шанс да си бременна.
има и друго...когато ти дойде,ако ти тече бледо червеникаво което е различно от обичайния цикъл,значи си в цветна бременност...дано не си! успех!![]()
perfektnata jena za edin m1j e: domakinq v kuhnqta,dama v ob6testvoto i mr1snica v legloto...
Амии на всеки се е случвало да му закъснее и на мен ми закъснявало и то с повече от 5 дена понякога ама има различни причини за да си по сигурна направи си тест...Аз мисля че няма от какво да се страхуваш,а така като стоиш в неведение не те ли е повече страх?![]()
Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!
..vsichki momicheta sme imali takiva periodivzimai test i reshavai problema-nqma strah mae...kato si se hvanala na horoto shte igraesh..stiskam ti palci da e otricatelen rezultata