Здравейте, аз съм на 18 и все още живея с нашите, слава богу, че скоро ще ставам студентка и ще уча другаде, но да ви кажа с 2-3 думи какво се случва днес. Това не е за пръв път и аз знам,че баща ми не е с всичкия си, имало е и много по-страшни случаи, но това ми се стори покърително. Помолих го аз да отиде до книжарницата да ми преснеме една страница за пищов и няколко в нормален размер от една учебна тетрадка. Започна се : ''Не,не, аз не мога да се справя, това е прекалено сложно за мен.'' Аз му казвам-няма какво-отиваш просто и даваш листчето, на което съм ти написала всичко на една жена и тя ти прави копията. ''Ама не ги виждам.''Ок,написах му го с по-големи букви. След малко въпрос : ''Ама аз не знам какво да й кажа? Не знам,може да не се справя.'' Казвам му-просто отиваш, даваш й листчето,където съм написала всичко и тя го изпълнява. ''Ама колко да е голямо това,което е за пищов?'' Казвам му,например-на 45 %. Той : ''На 45, ама какво ? ''. Е,направо ме уби! Потвърждавам му-НА ПРОНЦЕНТИ, на какво друго може?!?! След което той ме удари с учебната тетрадка по главата (е,леко,но не беше на шега...) И така...
Е, не знам... Това не ми се струва нормално.