Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
Дарла .не си меня настроенията ,а просто се чудя как може да си такава лицемерка.Извини ми се да,обаче едно извинение казано от няма как не значи нищо ,когато не го мислиш.Аз не съм се заяждала с тебе,ти продължи да ме споменаваш и сега излизаш с това ,че ти го бил казал модератор.Всеки може да казва каквото си иска,въпроса е да е с покритие.А ти приемаш всичко като чиста монета и виж с твоите повърхностни разсъждения и наивност какво направи,каква интрига забърка.Доволна ли си?
Скъпа,в темата,в която го казах не ставаше дума за теб(няма как да провериш-изтрита е),а ставаше въпрос за нещо съвсем различно.Проблема го направи klient,както видя аз взех участие в тази тема чак в третата страница.Щом приемаш извинението ми за лицемерно-ок,твоя работа,но нямаш база за подобен извод след,като нито веднъж не съм те давала за пример нито теб,нито случилото се тогава.Щом така ще ти олекне-ок,щом извинението ми не е било искрено-ок,надявам се сега ти да си спокойна.За мен е все тая,защото с човек можеш да се разбереш по нормален начин,с инат,готов да се заяжда само като му подадеш пръсче-мисля,че е излишно.Спирам да пиша по твоя въпрос-така както не го правих и от тогава насам.Ти ако искаш да злобееш още по мой адрес-моля,заповядай!