Това, което най-мразя е когато гнусните интриганти на форума хванат пръднята и се оплискат като в диария с нея.
Това важи не само за интригантите - това важи за мулти-акаунтинг шизофрениците, това важи за вечно 'несправедливо баннатите', това важи за натегачите надяващи се на модераторски права, но пренебрегвани, това важи за всички онези които считат, че колектива е картел, добавя само роднини до 2 коляно и има свои любимци които лансира, както и за поддръжниците-приятелчета на всички гореизброени.
Говоря с презрение за вас и ви казвам, че ако нямах достатъчно обективно и меродавно мнение от позицията на налагащ правилата на форума, отдавна щях да съм ви разкарал всички с голямата лопата.
Можете да си лаете колкото искате, можете за всяка запетая да пускате петиция до министерстовото на глупостта, но това не ви прави чест. На мен ми е през онова, но хората на вас се смеят. На вашата предубеденост, на вашето тесногръдие, на вашата анти-човещина и злоба. Не мога да повярвам че такива грозни мисли, чувства и държание могат да се случат във виртуалното пространство. Направо не мога да си представя какви сте в реалният живот и как се държите с околните.
Мисля, че разискваната тематика отдавна се изясни. Модераторът, споменал кой акаунт на кой бил отдавна не е в редиците на колектива. Само че това, за многото акаунти на шизофреника 'милена-плд' (което нищо чудно и да е мъж' е обществена тайна. Износ на IP адреси няма, въобще грам обосновка нямат всичките ви гнусни излияния и обвинения в темата,
за това слагам край на този пореден фарс скалъпен от няколко злобари.