.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: прическа

Голям фен Аватара на go71n

прическа

помагайте след 2 дни имам час за фризиор и искам промяна не пълна ... искам прическа която да скрива ушите ми и бретон които да е асиметричен, но без да дигам косата отгоре в смисал сичко надоло да си седи да си я изправям малко лак и готово моля даите линкове да намеря снимката която ми харесва да я покажа на фризиорката,че явно фантазията и не е толкова добра или пък аз не обяснявам добре незнам даите линкове ако може МЪЖКИ ПРИЧЕСКИ !!!

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

нееее мн по късо само малка опашка не дълга и коса колкото да скрия ушите и бретон до окото ти па о.О за 2 дни толко ли 6е ми порасне косата,че да ме направи ето мои снимка --> www.impulse.bg/user/balar
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Искаш да е дълга и да скрива...е така като ти гледам снимките няма какво да режеш.То к'во ще остане?!

да съм казал че искам да режа ?! искам да оформя
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си