Ако знаех какво да правя нямаше да пускам тема!
Аз съм на 17 и ми се случва следното нещо:Имам чуството че след поредната раздяла с моят приятел го обичам още повече,но през това време което не сме разделени се си мисля че не го обичам чак толкова и я няма самата тръпка като преди.А така исках всичко да е перфектно,правя неща който той не иска,само дето аз искам да ги правя....и го правя точно докато сме разделени един вид да му правя на пук!Регвам се във сайтове за запознанство,но сега чак вижддам че няма за какво да се регвам и т.н не мие интересно вече...не ми се занимава с хора които не познавам ....но е др да си пишете коментари и т.н обаче него това го дразни :X:X:X и един вид аз го предавам по този начин!И правя грешка след грешка,и се си мисля,че е по добре да го оставя зада му е по добре да не се ядосва само с мен да не се дразни и така на татак....но от толкова раздели и после здобряване нз дали наистина се случва...До сега винаги съм се сещала само за лошите моменти след като се скараме до толкова че да се разделим,но сега се сещам само за хубавите... ;(
за момчето което говоря сега ще прави 18 и ходим или ходехме нз от година и 2 месеца даите ми някаквъв саяет...не очаквам да ми решите проблема... а само съвет ....мерси много