.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

незнам какво да направя...помогнете ми малко

Ако знаех какво да правя нямаше да пускам тема!
    Аз съм на 17 и ми се случва следното нещо:Имам чуството че след поредната раздяла с моят приятел го обичам още повече,но през това време което не сме разделени се си мисля че не го обичам чак толкова и я няма самата тръпка като преди.А така исках всичко да е перфектно,правя неща който той не иска,само дето аз искам да ги правя....и го правя точно докато сме разделени един вид да му правя на пук!Регвам се във сайтове за запознанство,но сега чак вижддам че няма за какво да се регвам и т.н не мие интересно вече...не ми се занимава с хора които не познавам ....но е др да си пишете коментари и т.н обаче него това го дразни :X:X:X и един вид аз го предавам по този начин!И правя грешка след грешка,и се си мисля,че е по добре да го оставя зада му е по добре да не се ядосва само с мен да не се дразни и така на татак....но от толкова раздели и после здобряване нз дали наистина се случва...До сега винаги съм се сещала само за лошите моменти след като се скараме до толкова че да се разделим,но сега се сещам само за хубавите... ;(
    за момчето което говоря сега ще прави 18 и ходим или ходехме нз от година и 2 месеца даите ми някаквъв саяет...не очаквам да ми решите проблема... а само съвет ....мерси много
    Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
    А приятелството отговорило:
    - За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!

по принцип и на мен не ми са приятни, тея неща с коментарите и ако съумееш да накараш приятеля си да разбере, че това няма значение за тебе, както на нас, може да се получи Нормално е след толкова време нещата да са се променили, но щом не му е приятно значи момчето държи на теб и те обича..поговорете си и направи така, че да спечелиш доверието му, понеже може би го е страх да не те загуби Това с раздялата ми се струва глупаво, защото ще е по-болезнено според мен

Ако наистина го обичаше и искаше да си с него нямаше да ги правиш тия неща и щеше да ти пука за него!
    ANTI EMO ARMY SAYS: DIE FUCKING FREAKS!

Цитирай Първоначално написано от kpm_opasen
    Ако наистина го обичаше и искаше да си с него нямаше да ги правиш тия неща и щеше да ти пука за него!
    и тва го има...за съжаление

Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    и тва го има...за съжаление
    ам аз от този човек нямам разбиране абсолютно никакво...вобще не се опитв да ме разбере...нарушава ми личното пространство.....което всеки иска да има...ако и той ме обичаше наистина нямаше да ме обибжда непрекъснато....
    Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?

ебал съм ти и личното пространство..... ти явно искаш отворена връзка...пффф

еми не съм казала това....само искма моето да сие мое ида не се пипа!!!!!да не ми се трият снимки който не му харесват и т.н аз не му трия нищо харесва не харесва твае положението....на него си му харесва и не пипам....

Едни неща за важни за тебе за него други.....може би ако му беше показала че имаш уважение към него и го цениш нямаше да е така.... но ти не го уважаваш и не го цениш!

Едни неща за важни за тебе за него други.....може би ако му беше показала че имаш уважение към него и го цениш нямаше да е така.... но ти не го уважаваш и не го цениш!

ами ако той беше показла малко поне че не вижда на мен като собственост щеше да има уважението което иска,макарче аз имам уважението ама не точно такова каквото иска той...спочне ли да се държи като с човек а не като с вещ....това си е негов проблем..но щом искам мнение на др хора явно ми пука и го уважавам.....ама незнаеш какво мие такаче не ме обиняваи само мен

А говорили ли сте за тези неща - какво теб те дразни и какво него?

ако на мен някое момиче ми пипаше нещата и триеше квото и падне и т.н. веднага щях да се ядосам ... обясни му че той те дразни с това че само ти се ровичка из нещата и че щом го прави значи ти няма доверие ... накарай го да съжалява за това което е правел толкова често и му обясни че ти си писала в такива сайтове точно за да му го покажеш ... покажи че го обичаш и го увери че може да ти има доверие ... тия неща ги правите само да подразните другия уж на шега пък вижте са кво става добавете нещо по-различно в ежедневието ви което да ви харесва и на 2мата и да не се налага пак да се карате

ами той защо ти пипа и ти трие нещата а ? примерно щото ти няма доверие... а я сега кажи защо ти няма доверие и трябва ли да ти има?

ами той защо ти пипа и ти трие нещата а ? примерно щото ти няма доверие... а я сега кажи защо ти няма доверие и трябва ли да ти има?
    ами няма ми доверие заради това:като тръгнахме си беше добре,обаче аз си пишех по саитчета коментари и той така мисли се забивах с тях,но може и да еималко такова нещо ама не със всеки и беше преди година не е било вчера...и от там той само ме проверява и такам....няма ми доверие ...но миля че вече би трябвало да го е преодолял тва....ама явно неее

еми нормално да не е... ако не си показвала обратното... но не мисля че това е единствената причина...

Съгласна съм с това мнение. И ще ти дам личен пример - аз пуша и това не винаги се е харесвало на приятелите ми. Обаче винаги съм била на принципа "Като не му харесва, или да се примири, или да трси вратата.." Не допусках никакъв компромис. Обаче срещнах бившия ми приятел, който също беше против цигарите. Не ми го натякваше, не ми поставяше ултиматуми да спра. Аз обаче сама се отказах, защото го обичам. Та идеята ми беше.. прецени до каква степен са силни чувствата ти и до колко си склонна да се откажеш от вредните навици. На всичкото отгоре казваш, че ти е безинтересно. Когато правиш нещата напук, любовта не върви добре..
    Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris

Град
    < 33
    Цитирай Първоначално написано от ice__kiss

ами ако той беше показла малко поне че не вижда на мен като собственост щеше да има уважението което иска,макарче аз имам уважението ама не точно такова каквото иска той...спочне ли да се държи като с човек а не като с вещ....това си е негов проблем..но щом искам мнение на др хора явно ми пука и го уважавам.....ама незнаеш какво мие такаче не ме обиняваи само мен

Ами като му нямаш уважението кво искаш да се събирате?
    Остави го да си живее живота и ти си живей своя!
    Тва да се регваш , за да го дразниш е супер тъпа постъпка ,
    първо е близко до акъла,че като сте скъсали не би трябвало да
    се дразните взаимно и второ,ако ми кажеш какъв е смисъла във
    всичко това ще те призная.."Искам си личното пространство" ,
    еми като си видяла , че с него не можеш да го имаш и не се получава
    кво изобщо мислиш над въпроса?Или сте заедно , или не сте !Тва е..
    Като не ти харесват качествата му , не бъди с него ..

Забележка:Научи се да пишеш и поставяй запетаите там,където
    им е мястото!
    Actions speaks louder then words .. >.<

Цитирай Първоначално написано от neznaesh
    Съгласна съм с това мнение. И ще ти дам личен пример - аз пуша и това не винаги се е харесвало на приятелите ми. Обаче винаги съм била на принципа "Като не му харесва, или да се примири, или да трси вратата.." Не допусках никакъв компромис. Обаче срещнах бившия ми приятел, който също беше против цигарите. Не ми го натякваше, не ми поставяше ултиматуми да спра. Аз обаче сама се отказах, защото го обичам. Та идеята ми беше.. прецени до каква степен са силни чувствата ти и до колко си склонна да се откажеш от вредните навици. На всичкото отгоре казваш, че ти е безинтересно. Когато правиш нещата напук, любовта не върви добре..

ами и аз искам да ме остави сама да се откажа ама той неще....а и се отказвам и аз пушех и се отказах заради него и така,но казах че чак са виждам че не мие интересно чак са и мисля че след време сама ще разбера от какво да се откажа и мисля че битрябвало да помисли и малко той че не мие лесно и такам

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    kogato se razdelqte s nego,razbira6,kakvo si imala i te e qd,4e si go zagybila i zatova otnovo go iska6 i taka,spored men,ti ne go obi4a6,po-dobre go ostavi da e 6astliv s dryga
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Много е трудно наистина.И аз имам или по-точно имах и аз като теб не знам имам или нямам гадже...
    Но така да ти споделя на кратко за проблемите ми с това момче.
    Лично аз почти две години вече търпя това отношение от него,забрани за скайпа,забрани за сайтове за запознанства,забрани да говоря с момчета,забрани някога някъде да ида без него и т.н.
    Много е трудно,аз най-добре го знам.Това постоянно някой да ти казва какво да правиш и какво не е ужасно,даже ужасно е меко казано.
    Аз съм на мнение,че всеки човек независимо дали е дълбоко обвързан с друг или не,би трябвало да си има свое лично пространство,не от егоизъм или нещо такова,а просто всеки има нужда от това.
    Имам още много неща които бих могла да напиша и споделя,но ще стане прекалено дълго и няма кой да го чете.

Съвет не знам дали мога да ти дам,но едно разбрах.Един мъж ревнив ли е,това никога не се променя,а те винаги тръгват от малките неща и без да се усети човек забравя да си задава въпроса "Какво искам аз?"

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Много е трудно наистина.И аз имам или по-точно имах и аз като теб не знам имам или нямам гадже...
    Но така да ти споделя на кратко за проблемите ми с това момче.
    Лично аз почти две години вече търпя това отношение от него,забрани за скайпа,забрани за сайтове за запознанства,забрани да говоря с момчета,забрани някога някъде да ида без него и т.н.
    Много е трудно,аз най-добре го знам.Това постоянно някой да ти казва какво да правиш и какво не е ужасно,даже ужасно е меко казано.
    Аз съм на мнение,че всеки човек независимо дали е дълбоко обвързан с друг или не,би трябвало да си има свое лично пространство,не от егоизъм или нещо такова,а просто всеки има нужда от това.
    Имам още много неща които бих могла да напиша и споделя,но ще стане прекалено дълго и няма кой да го чете.

Съвет не знам дали мога да ти дам,но едно разбрах.Един мъж ревнив ли е,това никога не се променя,а те винаги тръгват от малките неща и без да се усети човек забравя да си задава въпроса "Какво искам аз?"

ее мерси многоооо

Скандалите в една връзка не влияят добре. Но това би могло да се поправи. Ако ти го обичаш както всъщност си разбрала...трябва ти воля. Ако искаш да не му правиш на пук и да не го нараняваш просто си спомни как ти се чувстваш, когато той ти липсва и как би е се почувствала ти, ако той направи нещо, което ти не харесваш. За любовта трябват жертви. Щом си разбрала, че не ти се занимава с нови хора, тогава не се регвай, какво ще спечелиш с това ?!? - Да го нараниш. Няма смисъл от това.... Поговори с него и му кажи как се чувстваш и се постарай малко, а не очаквай само той да прави нещо за вашата връзка, от вас си зависи щастието ви....
    A.D.I.D.A.S.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Скандалите в една връзка не влияят добре. Но това би могло да се поправи. Ако ти го обичаш както всъщност си разбрала...трябва ти воля. Ако искаш да не му правиш на пук и да не го нараняваш просто си спомни как ти се чувстваш, когато той ти липсва и как би е се почувствала ти, ако той направи нещо, което ти не харесваш. За любовта трябват жертви. Щом си разбрала, че не ти се занимава с нови хора, тогава не се регвай, какво ще спечелиш с това ?!? - Да го нараниш. Няма смисъл от това.... Поговори с него и му кажи как се чувстваш и се постарай малко, а не очаквай само той да прави нещо за вашата връзка, от вас си зависи щастието ви....

Колкото и детстко и тъпо да звучи,на човек когато му забраняват да прави нещо,то тогава ти се прави най-много,не точно да се докажеш,че си по-велик и по-инат от другия,а просто го правиш,защото са ти каза ли обратното.Смисъл наистина няма в това,но е първична реакция в човешкото съзнание,не съм виновна аз или пък Ева...

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Цитирай Първоначално написано от sadsad

Колкото и детстко и тъпо да звучи,на човек когато му забраняват да прави нещо,то тогава ти се прави най-много,не точно да се докажеш,че си по-велик и по-инат от другия,а просто го правиш,защото са ти каза ли обратното.Смисъл наистина няма в това,но е първична реакция в човешкото съзнание,не съм виновна аз или пък Ева...
    Първичните реакции са за животните ще ме извинявате(не всички). Но в случая той не иска тя да прави нещо, което тя самата не иска да прави, а го прави, осъзнавайки че го наранява и че го обича. За това се мисли. Тя му прави напук и го осъзнава и може да го промени, но не го прави. За нея решението е раздяла, въпреки че го обича. Това е човек без воля, а без воля....няма как да стане. Тя не се стимулира, тя не опитва. Ако го обича може да промени нещо в себе си, което не би могло да и навреди, но не го прави. В случая, това че е "първична реакция" не е оправдание......
    A.D.I.D.A.S.

[quote="sadsad"]Скандалите в една връзка не влияят добре. Но това би могло да се поправи. Ако ти го обичаш както всъщност си разбрала...трябва ти воля. Ако искаш да не му правиш на пук и да не го нараняваш просто си спомни как ти се чувстваш, когато той ти липсва и как би е се почувствала ти, ако той направи нещо, което ти не харесваш. За любовта трябват жертви. Щом си разбрала, че не ти се занимава с нови хора, тогава не се регвай, какво ще спечелиш с това ?!? - Да го нараниш. Няма смисъл от това.... Поговори с него и му кажи как се чувстваш и се постарай малко, а не очаквай само той да прави нещо за вашата връзка, от вас си зависи щастието ви....[/quot
    e]

ами като се забранява не зада го спреш,тогава се прави най-много,но ако наистина иска д аме откакаже би трябввало да ме остави сама да се откажа ....са на сила не става....

Цитирай Първоначално написано от ice__kiss
    ами като се забранява не зада го спреш,тогава се прави най-много,но ако наистина иска д аме откакаже би трябввало да ме остави сама да се откажа ....са на сила не става....
    Той не ти дава да имаш регистрация, вероятно защото те обича и те пази. Това е близко да акъла....А и като вземем под внимание, че на теб не ти е интересно да се занимаваш в случая с нови хора, защо го правиш ?!? Защо му правиш на пук?
    A.D.I.D.A.S.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си