Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
Цитирай Първоначално написано от sadsad
Скандалите в една връзка не влияят добре. Но това би могло да се поправи. Ако ти го обичаш както всъщност си разбрала...трябва ти воля. Ако искаш да не му правиш на пук и да не го нараняваш просто си спомни как ти се чувстваш, когато той ти липсва и как би е се почувствала ти, ако той направи нещо, което ти не харесваш. За любовта трябват жертви. Щом си разбрала, че не ти се занимава с нови хора, тогава не се регвай, какво ще спечелиш с това ?!? - Да го нараниш. Няма смисъл от това.... Поговори с него и му кажи как се чувстваш и се постарай малко, а не очаквай само той да прави нещо за вашата връзка, от вас си зависи щастието ви....

Колкото и детстко и тъпо да звучи,на човек когато му забраняват да прави нещо,то тогава ти се прави най-много,не точно да се докажеш,че си по-велик и по-инат от другия,а просто го правиш,защото са ти каза ли обратното.Смисъл наистина няма в това,но е първична реакция в човешкото съзнание,не съм виновна аз или пък Ева...
Първичните реакции са за животните ще ме извинявате(не всички). Но в случая той не иска тя да прави нещо, което тя самата не иска да прави, а го прави, осъзнавайки че го наранява и че го обича. За това се мисли. Тя му прави напук и го осъзнава и може да го промени, но не го прави. За нея решението е раздяла, въпреки че го обича. Това е човек без воля, а без воля....няма как да стане. Тя не се стимулира, тя не опитва. Ако го обича може да промени нещо в себе си, което не би могло да и навреди, но не го прави. В случая, това че е "първична реакция" не е оправдание......