- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- незнам какво да направя...помогнете ми малко
Ясна си ми. Само дето не обичаш достатъчно, за да промениш себе си.
A.D.I.D.A.S.
ясна съм ти така ли?Първоначално написано от sadsad
я кажи с кво съм ти ясна?
Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
А приятелството отговорило:
- За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!
Пиши ми на ЛСПървоначално написано от ice__kiss
![]()
A.D.I.D.A.S.
Ами всеки представя историята от своята гледна точка и очевидно техните гледни точки мн се различават.Според мен при това положение те трябва да се уточнят кое как е било и как ще бъде.Първоначално написано от hooliganka89
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Девойче, проблема е че ти не искаш да си решиш проблема. От там нататък ние сме безсилни.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
как така не искам?Първоначално написано от valdesbg
Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
Ами Проблем е започнал след като сте се събрали след "първата" раздяла. Не знам кой е инициаторът да се събирате отново и отново, но това е нещо лошо. Реши си един път за винаги - искаш ли да си с този човек или не. Ако искаш - прощаваш всички лошотии и простотии които сте свършили и продължавате напред. Ако не искаш - казваш край и държиш на този край.
А в момента си хем така хем иначе.
Лично аз ти препоръчвам втория вариант. По много причини. Държиш ли да ги напиша?
Dr. Gregory House
еми да зада видя как мислишПървоначално написано от valdesbg
Като начало - край означава край. Иначе показва несериозно отношение и на двамата.
Второ - с поведението си ясно показваш че този човек не те интересува. Няма смисъл да губиш своето време, а същевременно и неговото. Нека той намери друго момиче, а ти друго момче с които ще се разбирате по добре.
Сама си си казала че е по добре да го оставиш, но уви нищо не правиш. Затова казах че не искаш да си решиш проблема.
И така![]()
Dr. Gregory House
ахам ам аз мисля обаче че го обичам още или просто съм се привързала до толкова че не искам да го пусна?Първоначално написано от valdesbg
как мислиш?
По скоро те е страх да направиш тази крачка и да прекратиш отношенията ви. Пак причините може да са много. Естествен страх от раздялата. Преодолей го и ще видиш колко по хубав е света. Любов поне от твоя страна мисля че няма.
Dr. Gregory House
защо мислиш така?Първоначално написано от valdesbg
О аз съм на интервю. По коя телевизия ще ме дават?Първоначално написано от ice__kiss
Dr. Gregory House
????Първоначално написано от valdesbg
ice_kiss ако искаш на ЛС мога да ти разкажа моята история. За 5 месеца "ще се разделим, няма да се разделим". За това време си направихме толкова мръсотий, че сега и да се сблъскаме на улицата няма и звук да издадем. Не си го причинявайте. Решаваш се и действаш твърдо. Дори сега да го нараниш, после ще те уважава като човек и своя много близка приятелка. Несигурността ти обаче ще го изнерви. Ако е по-емоционален може и да го видиш в светлина , която няма да ти е приятна. Дори да стане агресивен.
Първоначално написано от dimitar_ak
аз мисля че е време най-накрая да се сложи и последния край!искам не искам така е по добре за него за мен ........явно привъзаноста ми към него е толкова силна че.....искам да си го държа макарче го наранявам и му губя времето.............ама най добре е така да се разделим и толкова