.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Как да я накарам да свърши?

Приятелката ми е на 15 години правили сме секс много пъти но тя никога не достига до оргазъм винаги ми казва, че й е било много хубаво, но никога неможе да свърши...?

Град
    Свищов
    ами опитаи с орална!

Град
    София
    Ако сексът за вас е само вкарване и изкарване на пенисът от вагината - много далеко сте от истината. Постарай се да я възбудиш преди това - малко любовна игра помага много. Открий какво й харесва, какво я кара да се чувства желана. Не е лесно и рецепта няма - повече практика и опознаване на партньора

Цитирай Първоначално написано от Gary
    Ако сексът за вас е само вкарване и изкарване на пенисът от вагината - много далеко сте от истината. Постарай се да я възбудиш преди това - малко любовна игра помага много. Открий какво й харесва, какво я кара да се чувства желана. Не е лесно и рецепта няма - повече практика и опознаване на партньора
    +1

Има време
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Град
    София
    е как ... с майсторлък

сега на сериозно ... пробвах да я стимулираш или орално или с пръсти ... или си купете вибратор и пробвай с него

Ем не е казано ,че причината е в теб.
    Може и тя да е виновна до някаде!
    Но пробвай по - известно време любовната игра и така може да стане,но не е задалжително една жена да испитва оргазъм,възможно е цял живот да не изпита.
    Тъиче спокойно , не го мисли много

Град
    between the stars ,,
    Цитирай Първоначално написано от pisentseto
    Ем не е казано ,че причината е в теб.
    Може и тя да е виновна до някаде!
    Но пробвай по - известно време любовната игра и така може да стане,но не е задалжително една жена да испитва оргазъм,възможно е цял живот да не изпита.
    Тъиче спокойно , не го мисли много
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

Град
    София
    не е задалжително една жена да испитва оргазъм,възможно е цял живот да не изпита.
    Хахаха - има вярно, ма ако го кажеш на приятелката ми - мъртъв сиТя държи да има поне по един оргазъм и го постига

Цитирай Първоначално написано от Gary
    не е задалжително една жена да испитва оргазъм,възможно е цял живот да не изпита.
    Хахаха - има вярно, ма ако го кажеш на приятелката ми - мъртъв сиТя държи да има поне по един оргазъм и го постига

е браво тогава на приятелката ти

правя всичко възможно абсолютно орала любовна игра всичко а пък като се стигне вече до същинската част издивявям ставам като дивак...както се казва давам всичко от себе си ама няма и няма час и половина и пак не става...

Цитирай Първоначално написано от Lucko
    правя всичко възможно абсолютно орала любовна игра всичко а пък като се стигне вече до същинската част издивявям ставам като дивак...както се казва давам всичко от себе си ама няма и няма час и половина и пак не става...

кое е не става , да изпита оргазъм ли?
    Ако питаш мен аз още не съм изпитвала

еми има един мн ефикасен метод ....вкарваш си средните 2 пръста у путето й и почваш притискйки леко отгоре с др ръка дето е Г-точката и почваш да си мърдаш 2-та вкарани пръста нагоре-надолу бързо и така до 1 макс 2 мин гледай кво стаа :P

хахах.аз също не мога да свърша с партньора ми.не знам защо.всичко си правим както му е реда,но не става.и орална и какво ли не...просто не става и тва си е.той прави всичко перфектно,но нищо.вече се притеснявам,че няма никога да свърша като правим секс.тъпото е,че сама като го правя и свършвам за 7-8 минути съжалявам,че не мога да ти помогна.просто исках да се оплача

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ludaa
    хахах.аз също не мога да свърша с партньора ми.не знам защо.всичко си правим както му е реда,но не става.и орална и какво ли не...просто не става и тва си е.той прави всичко перфектно,но нищо.вече се притеснявам,че няма никога да свърша като правим секс.тъпото е,че сама като го правя и свършвам за 7-8 минути съжалявам,че не мога да ти помогна.просто исках да се оплача
    е кажи на приятеля ти как точно го правиш и какво да прави, за да те докара до края.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jivota
    еми има един мн ефикасен метод ....вкарваш си средните 2 пръста у путето й и почваш притискйки леко отгоре с др ръка дето е Г-точката и почваш да си мърдаш 2-та вкарани пръста нагоре-надолу бързо и така до 1 макс 2 мин гледай кво стаа :P
    Абсолютно - ефектът е опустошителен!

Цитирай Първоначално написано от ludaa
    мм дам много е лошо така!! и те разбирам напълно!!!
    Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!

Град
    Sofia
    ми ако тя не е отпусната ще си строшиш раката да и натискаш клитора ама ефект никакъв.

abe nie sme ot mnogo vreme zaedno pravi li sme go mnogo pyti nqma kak da ne se otpuska stiga si govoril gluposti i ti...

Град
    Sofia
    с повече любовна игра...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си