- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Като сте религиозни...
ПОКАЖЕТЕ МАЛКО МОРАЛ! Вече всеобщо признати учени, които би трябвало да се борят с болести правят нещо абсурдно. Операции за смяна на половете. Това е недопустимо и демонстрира огромна липса на морал. Като има толкова много религиозни хора, защо те не си показват морала и несъгласието? Нали искаме едно мирно общество. Ще ви хареса ли детето ви да ходи с друго със сменен пол вероятно пожелало тази операция поради психично разствойство?
Аз не съм религиозен човек, но знам, че те повече от всички останали искат да покажат своят морал и права. Защо тогава никой не работи по-въпроса с уволняване/наказване на тези така наречени "учени". Тези учени гледат как да вземат парите на хората и да направят сензация. Те не искат да търсят лек срещу СПИН или РАК. Просто провокират света. Или сте съгласни с това към което се стремят?
То аз като изказвам твърдо несъгласие какво остава за милионите религиозни хора на този свят? Защо не виждам някакво противодействие срещу тези хора? Ако има такова моля дайте линк да видя, че ми е интересно.
Това е нещо като начална фаза на използването на напредналата генно-модифицираща технология за никому ненужни цели! Как моеж човек да твърди, че пола не му харесва? Че не може да свикне с него. Това е психология. Тези хора имат нужда от помощ, а не от смотана операция! Ясно е, че не могат да се приемат такива хора в нашето морално общество!Ако не можеш да се приемеш такъв какъвто си ЩЕ СВИКВАШ!!! Не може да си избираме пола. Прекалено абсурдно е!
Държа да отбележа, ако някой не знае, че такива операции вече 100% са извършени! В НОВА ТВ имаше предаване в което говореха с доктора, който е извършил няколко. Знае се какви доктори има на този свят! 10 000 $ може и документи да не използва за операцията и хоп да си легнете с жена, която преди това е била мъж. Е няма ли да ви е гадно???Но темата е сериозна и не е за смях.