- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Като сте религиозни...
Ракът първо на първо е лечим.Друг в въпроса че не пускат в масово производство лекарствата,заради загубата на огромни пари.То и на спинът ще му дойде времето и той ще бъде лечим,но това че някои лекар не разбрали еди кой си се излекувал не означава че "не всичко е наука"
ВСИЧКО Е НАУКА...просто или все още не го осъзнаваш или мисълта ти е заблудени от всичките онея красиви фантазии,а отностни красивите приказки виж какво пише в подписа ми!
А относно оня човек дето минавал ток през него....това че за момента не му е намерено обяснението не означава че няма,както това че преди хората са били невероятно много убедени че земята е плоска,но тя нито е била,нито е,нито ще бъде!Науката е много всеобхватна и постоянно се развива...така че можеш скоро да очакваш обяснение.
60 килограмов вдига 110 килграмов....приток на адреналин.Доказано е че световният шампион на бягане на дълги растояния,на когото му забравих името,неговото тяло произвежда много по големи количества адреналин и самия той може да контролира по някакъв начин този приток на адреналин.
Те допреди 50-100 години хората са си мислели че любовта е чудо,дар от бога,обаче кво се оказа....че е просто хормонален дисбаланс!
"Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
"Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
"Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
http://bezbog.blogspot.com/