Цитирай Първоначално написано от Samoten89
Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
Не ми се измъквай с лекарства...хора без да сменят лекарствата и без надежда за оздравяване са се излекували за 2 седмици..как става тоя номер ?
А 60 килограмов човек е физически невъзможно да вдигне 110 килограмов само с мускулите на ръцете..дори мускулните му влакна да са 90% силови, и да е напомпал ръцете...а в случая говорим за висок 1.80 човек не стъпвал през живота си на фитнес...мускулната нишка си има лимит на силата..
Науката е всичко, но не всичко е наука
А любовта наистина е чудо, няма значение дали е хормони или не.
Има сила на мисълта. А за Мирзакарим Норбеков, защо не прочетеш? Той как от инвалид става нормално движещ се човек. Хората като теб казват чудо - аз казвам наука! Има си логично обяснение. Науката все още изследва мозъка. Има толкова много неща, които не знаем за него! Мозъка контролира целият организъм и е възможно със силата на мисълта да се излекуваме и от най-тежките заболявания. Ако БОГ ги е излекувал, не е ли малко нехайно от негова страна да казва ами този ще го излекувам от рак ама нека другите 1000 да умрат... ТИ как мислиш? За най-големия нещо се има.
За теглото си има дори научно обяснение и е напълно възможно. Съветвам те да гледаш DIscovery Channel Pushing The Limits особено тази серия с физическите способности! На ЛС ми пиши вечерта да ти пратя линк да видиш за какво става въпрос. Човек по-принцип използва към 1/3 от мускулните си вклъкна. Мозъка прави в критична ситуация уникални процеси и отделяне на специфични хормони/вещества, които спасяват животът ни! Един човек в епизода успяваше да избута към 400 кг скала само с мускулите на раменете и гърдите си!!! Катерач при това не фитнес маняк... Научи малко за силата на мозъка и тогава говори.трябва да се дискутира това!
Точно това се опитвам да обясня на Kman, само че според него щом някой си доктора там не е казал че е възможно, то не съществува..силата на подсъзнанието е неограничена...само че науката все още го отрича.. ^^