- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връщане на подаръци?!
Намали го малко тоя подпис деее,че разтягаш страницатаПървоначално написано от Jesus
П.П.Сори за спама![]()
Първоначално написано от Jesus
Много!!!Мерси!!!
![]()
хахах това ми напомня на една приятелка, дето влязла в магазина за св. Валентин и купила 3 еднакви подаръкаПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Според мен е глупаво да си искаш подаръка обратно и звучи някак си детинско.Когато си дал на един човек подарък ти го правиш с идеята че това ще му хареса,дори и след това да се разделите е много глупаво да тръгнеш да си го взимаш.На принципа"днес ти го подарявам,ама утре си го искам обратно"![]()
Подарък не се връща. И аз не бих го върнал, просто ще знам колко искрена е била в думите си докато сме били заедно. Аз не съм искал обратно, няма и да го направя.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ne mi se e slu4valo...I dano ne mi se slu4va...Adski glupavo e tova...Sled razdiala toi ili ti da si iskate obratno podarycite....![]()
![]()
Сестра ми го имаше тоя проблем с нейния. След 2 години връзка (той късаше с нея всеки 2 седмици и после искаше да се съберат ама карай) на нея й писна и му каза че не иска да го вижда повече. На другия ден той се обади и си поиска всичките подаръци даже и рамката с негова снимка която й седеше на нощното шкафчеПосле се събраха и й върна всичко
Ох не не те и двамата са толкова заблудени милите че не е истина просто!
Та по темата - не бих и не съм си искала подаръци обратно нито мисля че бих го направила. Аз винаги влагам много мисъл, въображение и чувства в подаръка така че и да си го взема не би значел нищо вече за мен тъй като си е бил наречен за човека и е бил направен така че на НЕГО да му харесва. Тук е момента да спомена че напълно подкрепям LovelyGirl. Ако някой ми подари подарък (независимо колко скъп) и разбера че бившата му има абсолютно същия ще се обидя много![]()
ако са мечета, снимки и други такива глупости разбира се че няма да си искам нищо, пък и ще ми е приятно да си спомня за мен. аз така си имам една мишка, която за нищо на света няма да я махна от леглото си дори и да си имам нова приятелка. ако не и харесва че има нещо от бивша да ми напомня - прав и път![]()
подаръците са правени когато този човек е значил всичко за теб, следователно трябва да си останат негови
е разбира се ако подаръка е Q7 - мног оясно че ще си поискам ключовете![]()
Подарък не се връща... много е глупаво да порариш нещо на някой и след това да си го искаш обратно ... никога не съм правила подобно нещо, но ако ми се случи първото нещо, което бил си помислила е , че този човек е супер несериозен и глупав и не си заслужава дори да си спомням как се казва...
Подаръкът си е подарък, а не нещо дадено назаем, докато трае връзката ви .. До сега да чукна на дърво явно съм хосила с що-годе нормални момчета та никое от бившите ми гаджета не си е искало подаръците .., а и да си ги беше поискало щеше да ги получи счупени/скъсани и пр. само заради тъпата постъпка да си поиска нещо, което е подарено ..
Имам един подобен случай един бивш ми върна част от подаръците, но не защото аз съм си ги искала, а просто, защото да не му напомняли за мен, като му е било толкова проблем да ги беше изхвърлил, но не трябваше да се правят демонстрации и да ме провокира да ми стане тъжно, ама нещо планът му не проработи...
Аз правя за всяко момче индивидуален подарък, гледам нещата, подарени от мен на гаджетата ми да не се повтарят с подарък, който съм правила на бившия, така че не ми и трябват тези подаръци, те са наречени за въпросната момче и на мен просто няма за какво да ми послужат ..остава да ги подаря на следващия... жалка постъпка ще да е![]()
![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Според мен е много глупаво да се връщат подаръци независимо дали е след край на връзка или приятелство, или каквото и да е. Все пак това е било жест от страна на другия за показване на обич. Колкото и гадно да са свършили отношенията това пак си остава спомен за някое хубаво време. Подаръците са си подаръци и не се връщат ей така.
Stay up all night with the stars *
Никога не бих си поискала нещо, което съм подарила!
А ако на мен ми върнат ще ми стане отвратително гадноА и това ще бъде мега тъпа постъпка..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Подаръка си е подарък! Той носи спомен за даден човек,момент, изживяване.. Много глупаво би било ако някой си го поиска обратно!
Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
Ако разбера,че момче ми е подарило същия подарък като този на предишната му приятелка ще го зарежа на минутата!!!
Това е адски глупаво!!!Все едно се опитваш да намериш бившата си приятелка в новата ... След сърцето,какво ще е?!Ще я водиш на същите места?!Ще гледате същите филми?!УЖАС!!!
Не искам да си представям как ще се почувства момичето ако разбере,че е втората,на която подаряваш подобен подарък!!!100% ще се почувства като парцал и/или заместител на предишната!!!![]()
![]()
![]()
ще се зачудя откъде толкова акъл?!
никога не бих си искал подаръците, въпреки че на бившата 1 цвете не и бях ккупувал... а от нея имам 200 плюшени играчки у нас...![]()
но... все пак ако тя си поиска подаръка ще го върна, но не съм срещал толкова глупави хора да правят така...
Raise your fist!
Според мен това е глупост.Подаръкът най-вече е нещо по-малко.А пък какво няма да тръгна да искам цвете което съм и' подарил.
...mnogo mi e smeshno tova s vryshtaneto na podarycite![]()
![]()
vse edno tova e bilo vsichko,koeto ste dali v edna vryzka..napravo si e smeshno...nito sym go pravila, nito sa mi go pravili,no ako nqkoi trygne da mi vryshta podarycite mnogo shte mi padne v ochite !
Moq priqtel mi podari edno zlatno sindjir4e s krust4e koeto e bilo na maika mu, vednuj se skarahme dosta seriozno az ne iskah da go vijdam bqhme pred razdqla i toi mi kaza : Iskam da mi vurne6 sindjir4eto!
e kazal go naro4no za da mojel da me vidi taka pone mi kaza
Ina4e az nikoga ne sum si iskala podaraci obratno i ne bih go napravila t1po e! E osven ako ne e apartament ne6to ili kola :P
продадена къща не се връща :d. .
нее , наистина да си искаш някои подарък , които вече си дал за мен е много глупаво[мое мнение]
Bon Jovi - Always
Никога не бих го направила, струва ми се много тъпо. Това са подаръци, носят някакви спомени...
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Не ми се е случвало.Бих се почувствала адски зле,ако някой бивш си иска обратно подаръците.Не ми е за тъпите подаръци,тях и сама мога да си ги купя,но би ми било много гадно.Все едно не заслужавам времето,което е прекарал с мен и не иска да имам вещи,който да ми припомнят хубавите мигове.