.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Hybrid View

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    подаръка е нещо което даваш доброволно, никой не те кара, ако си го поискаш значи не си била искрена когато си го подарила
    Намали го малко тоя подпис деее,че разтягаш страницата

П.П.Сори за спама

Град
    Инкогнито
    Доволна ли си ?

Град
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Доволна ли си ?
    Много!!!Мерси!!!

Re: Връщане на подаръци?!

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Това е сърцето и следващата ми приятелка също ще получи такова за първия ни св. Валентин. http://www.swarovski.com/Web_AA/en/6...t_Pendant.html
    Според мен това е ужасно.Така изглежда,сякаш толкова харесваш това сърце,че искаш да го подаряваш на всяка от приятелките си и няма значение дали те харесват (носят) такива неща и т.н.
    Като избираш подарък,го избираш специално за човека за когото е,а не за всеки,защото е хубав.Подаръкът трябва да е специален и да говори за това,че си мислил за него/нея като си го избирал.
    хахах това ми напомня на една приятелка, дето влязла в магазина за св. Валентин и купила 3 еднакви подаръка
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Според мен е глупаво да си искаш подаръка обратно и звучи някак си детинско.Когато си дал на един човек подарък ти го правиш с идеята че това ще му хареса,дори и след това да се разделите е много глупаво да тръгнеш да си го взимаш.На принципа"днес ти го подарявам,ама утре си го искам обратно"
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Подарък не се връща. И аз не бих го върнал, просто ще знам колко искрена е била в думите си докато сме били заедно. Аз не съм искал обратно, няма и да го направя.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Ne mi se e slu4valo...I dano ne mi se slu4va...Adski glupavo e tova...Sled razdiala toi ili ti da si iskate obratno podarycite....

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Сестра ми го имаше тоя проблем с нейния. След 2 години връзка (той късаше с нея всеки 2 седмици и после искаше да се съберат ама карай) на нея й писна и му каза че не иска да го вижда повече. На другия ден той се обади и си поиска всичките подаръци даже и рамката с негова снимка която й седеше на нощното шкафче После се събраха и й върна всичко Ох не не те и двамата са толкова заблудени милите че не е истина просто!
    Та по темата - не бих и не съм си искала подаръци обратно нито мисля че бих го направила. Аз винаги влагам много мисъл, въображение и чувства в подаръка така че и да си го взема не би значел нищо вече за мен тъй като си е бил наречен за човека и е бил направен така че на НЕГО да му харесва. Тук е момента да спомена че напълно подкрепям LovelyGirl. Ако някой ми подари подарък (независимо колко скъп) и разбера че бившата му има абсолютно същия ще се обидя много

Град
    бълХаристан
    ако са мечета, снимки и други такива глупости разбира се че няма да си искам нищо, пък и ще ми е приятно да си спомня за мен. аз така си имам една мишка, която за нищо на света няма да я махна от леглото си дори и да си имам нова приятелка. ако не и харесва че има нещо от бивша да ми напомня - прав и път
    подаръците са правени когато този човек е значил всичко за теб, следователно трябва да си останат негови

е разбира се ако подаръка е Q7 - мног оясно че ще си поискам ключовете

Подарък не се връща... много е глупаво да порариш нещо на някой и след това да си го искаш обратно ... никога не съм правила подобно нещо, но ако ми се случи първото нещо, което бил си помислила е , че този човек е супер несериозен и глупав и не си заслужава дори да си спомням как се казва...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Подаръкът си е подарък, а не нещо дадено назаем, докато трае връзката ви .. До сега да чукна на дърво явно съм хосила с що-годе нормални момчета та никое от бившите ми гаджета не си е искало подаръците .., а и да си ги беше поискало щеше да ги получи счупени/скъсани и пр. само заради тъпата постъпка да си поиска нещо, което е подарено ..
    Имам един подобен случай един бивш ми върна част от подаръците, но не защото аз съм си ги искала, а просто, защото да не му напомняли за мен, като му е било толкова проблем да ги беше изхвърлил, но не трябваше да се правят демонстрации и да ме провокира да ми стане тъжно, ама нещо планът му не проработи...
    Аз правя за всяко момче индивидуален подарък, гледам нещата, подарени от мен на гаджетата ми да не се повтарят с подарък, който съм правила на бившия, така че не ми и трябват тези подаръци, те са наречени за въпросната момче и на мен просто няма за какво да ми послужат ..остава да ги подаря на следващия... жалка постъпка ще да е
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Според мен е много глупаво да се връщат подаръци независимо дали е след край на връзка или приятелство, или каквото и да е. Все пак това е било жест от страна на другия за показване на обич. Колкото и гадно да са свършили отношенията това пак си остава спомен за някое хубаво време. Подаръците са си подаръци и не се връщат ей така.
    Stay up all night with the stars *

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Никога не бих си поискала нещо, което съм подарила!
    А ако на мен ми върнат ще ми стане отвратително гадно А и това ще бъде мега тъпа постъпка..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Подаръка си е подарък! Той носи спомен за даден човек,момент, изживяване.. Много глупаво би било ако някой си го поиска обратно!

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Не бих искала да ми върнат подарък, пък и съм малко злобарче-нека му остане спомен, щото аз като подарявам нещо влагам мн чувства...та да се сеща, какво е загубил

Иначе, лично аз съм изхвърляла подарък, понякога вещите ме затварят и не мога да продължа без да се оттърва от тях.

Град

Re: Връщане на подаръци?!

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Моята бивша се опита да ми върне 3-те украшения Swarovski, които й бях подарил по различни поводи. Особено държеше да върне голямото червено сърце, защото то носело някакви чувства, които вече няма към мен и не може да го носи просто така. Отказах да взема нещата. Сега не знам носи ли ги и дали не ги е изхвърлила. Подаръка си е подарък. Не се връща.

Това е сърцето и следващата ми приятелка също ще получи такова за първия ни св. Валентин. http://www.swarovski.com/Web_AA/en/6...t_Pendant.html

Ако разбера,че момче ми е подарило същия подарък като този на предишната му приятелка ще го зарежа на минутата!!!
    Това е адски глупаво!!!Все едно се опитваш да намериш бившата си приятелка в новата ... След сърцето,какво ще е?!Ще я водиш на същите места?!Ще гледате същите филми?!УЖАС!!!
    Не искам да си представям как ще се почувства момичето ако разбере,че е втората,на която подаряваш подобен подарък!!!100% ще се почувства като парцал и/или заместител на предишната!!!

Град
    L.A. \ Moscow
    ще се зачудя откъде толкова акъл?!

никога не бих си искал подаръците, въпреки че на бившата 1 цвете не и бях ккупувал... а от нея имам 200 плюшени играчки у нас...

но... все пак ако тя си поиска подаръка ще го върна, но не съм срещал толкова глупави хора да правят така...
    Raise your fist!

Град
    Burgas
    Според мен това е глупост .Подаръкът най-вече е нещо по-малко.А пък какво няма да тръгна да искам цвете което съм и' подарил.

...mnogo mi e smeshno tova s vryshtaneto na podarycite vse edno tova e bilo vsichko,koeto ste dali v edna vryzka..napravo si e smeshno...nito sym go pravila, nito sa mi go pravili,no ako nqkoi trygne da mi vryshta podarycite mnogo shte mi padne v ochite !

Град
    kadeto iskam
    Moq priqtel mi podari edno zlatno sindjir4e s krust4e koeto e bilo na maika mu, vednuj se skarahme dosta seriozno az ne iskah da go vijdam bqhme pred razdqla i toi mi kaza : Iskam da mi vurne6 sindjir4eto!
    e kazal go naro4no za da mojel da me vidi taka pone mi kaza
    Ina4e az nikoga ne sum si iskala podaraci obratno i ne bih go napravila t1po e! E osven ako ne e apartament ne6to ili kola :P

Цитирай Първоначално написано от neznaesh
    Цитирай Първоначално написано от suitable
    Стига бе.. ти сериозно ли искаш да си върнеш някой от подаръците.. ? Аз винаги като съм купувал и все искам да ги запазя за себе си, защото все ми харесват много, ама чак да си ги задържа или да искам да ми ги върнат.. странно..
    Става въпрос за едно малко камъче, което намерих на улицата и което му подарих, защото в момента, когато го видях, си мислех за него. Подарявала съм му и друго нещо, но не го икам - нека то да му остане за спомен от мен. Но точно това камъче...
    Ако ви разкажа причината, поради която си го поисках обратно, ще ме вземете за луда!
    виж сега...ако това камъче е толкова скъпо за теб имаш правото да си го поискаш обратно

продадена къща не се връща :d. .
    нее , наистина да си искаш някои подарък , които вече си дал за мен е много глупаво [мое мнение]
    Bon Jovi - Always

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Никога не бих го направила, струва ми се много тъпо. Това са подаръци, носят някакви спомени...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Не ми се е случвало.Бих се почувствала адски зле,ако някой бивш си иска обратно подаръците.Не ми е за тъпите подаръци,тях и сама мога да си ги купя,но би ми било много гадно.Все едно не заслужавам времето,което е прекарал с мен и не иска да имам вещи,който да ми припомнят хубавите мигове.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си