.
Отговор в тема
Страница 10 от 78 ПървиПърви ... 678910111213142060 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 1945
    Цитирай Първоначално написано от Claustrophobia
    Фен преводите на поредицата,които се разпространяват из нета,съм чувала,че са в пъти по-добри от преводите на "Егмонт".

Пък и не си струва 20лв,като след време ще ти омръзне - тийн сага..
    Има нещо вярно за фен преводите... Като изключим правописните грешки преводите са много добри.
    Книгите са увлекателни (за мен). Преди да ги прочета не съм си падала по книгите.. Прочетох ги по 4-5+ пъти, ама ако ги прочета по още веднъж ще ги науча повече от наизуст... Иначе чакам да излязат и другите книжки. Ще си ги купя, защото четенето на компа е ужасно...

Az pro4atah vsi4ki gnigi v neta,prosto sa mi tolkova interesni 4e nz kak mina vremeto i svar6eh vsi4ko,za p1rvi pat 4eta tolkova mnogo

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от cvete94
    Az pro4atah vsi4ki gnigi v neta,prosto sa mi tolkova interesni 4e nz kak mina vremeto i svar6eh vsi4ko,za p1rvi pat 4eta tolkova mnogo

Голям фен Аватара на unicorn_f
    http://www.youtube.com/watch?v=AXqpT6vXk18

много хубаво клипче и мисля,че има сцени от Новолуние,но не съм сигурна

Град
    Непостоянно
    неееееееее и в хубавия ми youtuuubeeeeeeeeeee

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Aктрисата обаче на 2-3 места във филма ме дразни нали не можела да танцува..и все си прехапва устната и клати глава.. първо като онова русото момче я покани на бала и после в къщата на едуард в стаята му нз що само на мен ли ми подейства дразнещо

Cruel Intentions

Всичките ми познати казаха,че с актрисата супер много си приличаме

Иначе книгите са по-добри според мен (от филма) ,а на "Новолуние" се скъсах да плача
    "Сам. Да, това беше думата, най-ужасната дума. Думата "убийство" бледнее пред нея, а думата "ад" е просто жалък синоним."

Ето и от мен няколко трейлъра на филмите (съжелявам ако вече са пуснати просто нямам нерви да изчета сичките 16 страници)

за онези които не са чели книгите да не гледат трейлърите (най-вече последния) ако не искат да си развалят изненадата !!!

New Moon Traileр
    http://www.youtube.com/watch?v=AsghUBi81qY

Eclipse Trailer
    http://www.youtube.com/watch?v=AjLlW8Uk8B0

Breaking Dawn Trailer

http://www.youtube.com/watch?v=1l71U...eature=related[/b]

Град
    Shinigamiville
    какво да развалят бе... тва са фън ...

До както знам са ми казвали че в Новолуние Едуард и Бела нещо се разделят и тя е с Джейкъб на не съм сигурна
    Just SmiLe

Ако може и аз да се включа тук. Прочела съм всичките книги, гледала съм и филма, и да ви кажа не съм доволна от филма. След книгите тои ми изглежда някък твърде повърхностен. Затова препоръчвам на тези, които не са чели книгата да не гледат филма. Защото аз лично, ако първо бях гледала филна нямаше да прочета книгите, а те са просто невероятни (въпреки, че третата ми беше малко скучна)

Цитирай Първоначално написано от sexy___girl
    Ако може и аз да се включа тук. Прочела съм всичките книги, гледала съм и филма, и да ви кажа не съм доволна от филма. След книгите тои ми изглежда някък твърде повърхностен. Затова препоръчвам на тези, които не са чели книгата да не гледат филма. Защото аз лично, ако първо бях гледала филна нямаше да прочета книгите, а те са просто невероятни (въпреки, че третата ми беше малко скучна)

напълно съм съгласна с теб филма и много зле направен и героите не ми харесва кака играят,а относно кнгите четвъртата най ме кефи
    и този ден се будиш
    объркан се чудиш
    какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
    пътя начертан е на карта
    но за него си сляп
    това не е моя свят каза
    червеното вино и късчето хляб
    спомени в сърцето си пазя

Na mene 3ta mi e lybimata a vuv 2ta edward si otiva,no posle pak se vru6ta...syper sa vsi4ki knigi
    i kf0 kut me b0l!...mainata ti [!]

На мен определено първата ми е любима. Въпреки че и втората е много интересна, но пък на нея много плаках, така че... Абе всичките са много интересни. Както вече казах "ПРО4ЕТЕТЕ ГИ БЕ ХОРА!!!"

Цитирай Първоначално написано от alex4ii
    ам някой може ли да ми каже дали мога да си драпна книгата от нета [първата част]?
    можеш да си ги дръпнеш от www.bgtwilight.com
    Just SmiLe

Фен
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Аз разгеле почнах да чета книгите(в нета). Засега ми е много интересно. Наистина много са увлекателни(или поне началото на Здрач ). Филма еее Робърт --> Първо гледах филма и определено си заслужава книгите да се прочетат. И филма е готин, но друго си е книга!
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Град
    Генерал Тошево
    феееенкаааа
    ..Sex,Drugs and Rock&Roll..

много як филм

Цитирай Първоначално написано от zarety
    Цитирай Първоначално написано от sexy___girl

напълно съм съгласна с теб филма и много зле направен и героите не ми харесва кака играят,а относно кнгите четвъртата най ме кефи
    е стига бе вие тоя филм го направихте на.... Нормално е кногата да е по хубава най-вече заради шанса сам/а да си представяш как изглежда всичко, но имайки предвид че в филма не могат да вкючат всичко (ще стане 10 часа) пак беше добре направен.

П.П. трета кнога наистина е малко скучна но САМО на моменти

Град
    Shinigamiville
    В Хай Клуб списаинието пише че спират снимките на новолуние защото съдят стефани майер за плагиатство О_О

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от puhen0to
    В Хай Клуб списаинието пише че спират снимките на новолуние защото съдят стефани майер за плагиатство О_О
    сериозно ли че откъде да е крала.. (под плагиатство разбирам че е нарушила на някой авторските права или нещо такова )

Cruel Intentions

Град
    Sofia, Bulgaria
    да наистина и аз днеска си взех хай клуб и пишеше че някаква нейна състудентка (в колежанските години били в едно общежитие) я съди за плагиатство. Твърди че тя е била писала подобен разказ за момиче влюбено във вампир, и че Майер и й е откраднала идеята.
    Иди разбери дали е истина
    Но за мен чесно казано няма значение кой го е писал
    "Спрете Земята! Искам да сляза"

Цитирай Първоначално написано от puhen0to
    ааа да и аз го четох днеска
    Love is a feeling
    Give it when I want it
    cause Im on fire
    Quench my desire
    Give it when I want it

Голям фен Аватара на unicorn_f
    хаха ако е вярно горката Стефани таман стана известна писателка,че и във филм се снима и сега яко я прецакаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си