- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
Има нещо вярно за фен преводите... Като изключим правописните грешки преводите са много добри.Първоначално написано от Claustrophobia
Книгите са увлекателни (за мен). Преди да ги прочета не съм си падала по книгите.. Прочетох ги по 4-5+ пъти, ама ако ги прочета по още веднъж ще ги науча повече от наизуст... Иначе чакам да излязат и другите книжки. Ще си ги купя, защото четенето на компа е ужасно...
Az pro4atah vsi4ki gnigi v neta,prosto sa mi tolkova interesni 4e nz kak mina vremeto i svar6eh vsi4ko,za p1rvi pat 4eta tolkova mnogo![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=AXqpT6vXk18![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
много хубаво клипче и мисля,че има сцени от Новолуние,но не съм сигурна![]()
Aктрисата обаче на 2-3 места във филма ме дразнинали не можела да танцува..и все си прехапва устната и клати глава.. първо като онова русото момче я покани на бала и после в къщата на едуард в стаята му
нз що само на мен ли ми подейства дразнещо
![]()
Cruel Intentions
Всичките ми познати казаха,че с актрисата супер много си приличаме![]()
![]()
![]()
Иначе книгите са по-добри според мен (от филма) ,а на "Новолуние" се скъсах да плача![]()
"Сам. Да, това беше думата, най-ужасната дума. Думата "убийство" бледнее пред нея, а думата "ад" е просто жалък синоним."
Ето и от мен няколко трейлъра на филмите (съжелявам ако вече са пуснати просто нямам нерви да изчета сичките 16 страници)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
за онези които не са чели книгите да не гледат трейлърите (най-вече последния) ако не искат да си развалят изненадата !!!
New Moon Traileр
http://www.youtube.com/watch?v=AsghUBi81qY
Eclipse Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=AjLlW8Uk8B0
Breaking Dawn Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=1l71U...eature=related[/b]
Ако може и аз да се включа тук. Прочела съм всичките книги, гледала съм и филма, и да ви кажа не съм доволна от филма. След книгите тои ми изглежда някък твърде повърхностен. Затова препоръчвам на тези, които не са чели книгата да не гледат филма. Защото аз лично, ако първо бях гледала филна нямаше да прочета книгите, а те са просто невероятни (въпреки, че третата ми беше малко скучна)
Първоначално написано от sexy___girl
напълно съм съгласна с теб филма и много зле направен и героите не ми харесва кака играят,а относно кнгите четвъртата най ме кефи![]()
![]()
и този ден се будиш
объркан се чудиш
какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
пътя начертан е на карта
но за него си сляп
това не е моя свят каза
червеното вино и късчето хляб
спомени в сърцето си пазя
Na mene 3ta mi e lybimataa vuv 2ta edward si otiva,no posle pak se vru6ta...syper sa vsi4ki knigi
![]()
i kf0 kut me b0l!...mainata ti [!]
На мен определено първата ми е любима. Въпреки че и втората е много интересна, но пък на нея много плаках, така че... Абе всичките са много интересни. Както вече казах "ПРО4ЕТЕТЕ ГИ БЕ ХОРА!!!"
можеш да си ги дръпнеш от www.bgtwilight.comПървоначално написано от alex4ii
![]()
Фен![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Аз разгеле почнах да чета книгите(в нета). Засега ми е много интересно. Наистина много са увлекателни(или поне началото на Здрач). Филма еее
![]()
![]()
![]()
Робърт -->
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първо гледах филма и определено си заслужава книгите да се прочетат. И филма е готин, но друго си е книга!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
е стига бе вие тоя филм го направихте на.... Нормално е кногата да е по хубава най-вече заради шанса сам/а да си представяш как изглежда всичко, но имайки предвид че в филма не могат да вкючат всичко (ще стане 10 часа) пак беше добре направен.Първоначално написано от zarety
![]()
П.П. трета кнога наистина е малко скучна но САМО на моменти![]()
В Хай Клуб списаинието пише че спират снимките на новолуние защото съдят стефани майер за плагиатство О_О
сериозно лиПървоначално написано от puhen0to
![]()
че откъде да е крала.. (под плагиатство разбирам че е нарушила на някой авторските права или нещо такова
)
Cruel Intentions
да наистина и аз днеска си взех хай клуб и пишеше че някаква нейна състудентка (в колежанските години били в едно общежитие) я съди за плагиатство. Твърди че тя е била писала подобен разказ за момиче влюбено във вампир, и че Майер и й е откраднала идеята.
Иди разбери дали е истина![]()
Но за мен чесно казано няма значение кой го е писал![]()
"Спрете Земята! Искам да сляза"
ааа да и аз го четох днескаПървоначално написано от puhen0to
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
хаха ако е вярно горката Стефанитаман стана известна писателка,че и във филм се снима и сега яко я прецакаха
![]()