- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
бе пука ми до известна степен ама майната им да не спират филма.... егати![]()
споко, то плагиатство току-така не се доказва![]()
пф фалшива тревога... за щастие... това са просто някви измислици ,ей сега го прочетох в друг форум
еее, най-сетне и на Кристен и направиха албумче....сега е истинска звезда![]()
скийте - http://www.teenproblem.net/stars/g/383/9572.html
http://www.stepheniemeyer.com/ хах току що и аз се поразрових из други форуми и намерих това значи споко ще си има филм![]()
Оххх, ако знаете как се успокоих, че тфа за спирането на филма е фалшива тревога![]()
Доста ше шашнах, вчера като си взех Хай Клуб
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Авторката на поредицата Стефани Майер даде официално опровержение.Никой не се е свързал с нея по този въпрос.
Не е имала състудентка с това име и даже не съществува такъв професор от колежа(цитиран на няколко места).
По-рано се казва кога е сънувала авторката съня си,който и е послужил за идея за книгите.
Това е често изполван медиен трик,за трупане на активи и продаване на издания.
пзз /me (music) Now playing: 1342. Mr. Washable ft. DMayne - Edward Cullen![]()
![]()
мн добра песничка
![]()
Може ли линк, че поне аз не я намирам.Първоначално написано от unicorn_f
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
мале щеше да умреш налиПървоначално написано от BloomF
![]()
.!.
ОМГ, спрете да четете тва тъпо "Хай Клуб" - толкова е разводнено и смотано, че...По-добре БРАВО.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Първоначално написано от unicorn_f
Мерси много![]()
ДаПървоначално написано от woshata
![]()
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Айде и аз ще се присъединя към феновете . днес изгледах филма за пръв път ,някой може да се изсмее ама нз ся се реших да си го дръпна ..та да признавам наистина е интересен и аз се запалих ,ии съм му и фен
!Даже петък ще ходя да си купувам Здрач и Новолуние . искам да ги прочета ,все пак друго си е на книга ..
ии неска влязох в Егмонт и намерих това :
1. ~ Търси от 12 май втората част на най-желания
специален брой в историята на БРАВО!
2. http://www.egmontbulgaria.com/books/twilight.htm#109100
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ох и аз като прочетох тва че е спрян филма се шашнах![]()
аа иначе на 18 май пък излиза третата част по книжарниците![]()
^ да ве и аз го четох в Хай клуб .. за кво само лъжат![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Най-невероятния филм , който съм гледала![]()
Нямам думи да го опиша ... гледах го 5-6 пъти вкъщи и 1 на кино![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
страшен филм много е як който не го е гледал да го гледа :P :P
Натиснах го и отнякъде се чу страшен трясък на счупени диаманти...Първоначално написано от PiruBloodz
![]()
Прочетох първа книга, втора ми беше интересна, защото имаше малко повече Джейкъб, но трета я влача от около три месеца, някак...не мога просто.Доскуча ми ужасно много. Писна ми тая Бела да опява за Едуард, около нея се случват толкова по-важни неща, а тя само като тия от нашия клас:"О, Едуард, Едуард, Ед, Ед..."
![]()
Еми да де, ама тя е ОБСЕБЕНА от Едуард. Просто ми става смешна. Диалозите им са прекалено студени някак. Той й е повече като баща покровител, а не като гадже. Нали това им е най-сладкото на гаджетата, да не ти казват какво да правиш и какво да не правиш, а да куфеят заедно с теб. Не знам, според мен Джейкъб е по-интересен. Той също е влюбен в Бела, но се държи някак...по-ведро и разнообразно. Не е всичко целувки, любовни обяснения, а и малко шоу. Дори красивото вече не ти става красиво като му се пренаситиш. Ддз, малко екшън...
Лично мнение.
ее Италия,Волтури,Виктория колко екшън ощепък и хората се ожениха ти кво искаш да не са на по 15-16г,тя е спъната а той я обича и я пази кое му е лошото
:P
Явно наистина шмъркаш за да се занимаваш изобщо с тая темаПървоначално написано от shmurkam
![]()
.!.